.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس

آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس

در این آموزش از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام به نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس میپردازم که با استفاده از آن می توانید تا آمارگیری که برای سایت وردپرسی خودتان در گوگل آناتیتیک ساخته اید را به وردپرس متصل کنید. بررسی آمار و ارقام وردپرس یکی از نیازهای اصولی سایت‌ها است تا بتونید رفتار کاربران و صفحات خودتون را بررسی کنید تا ببینید بیشترین ورودی‌ها را از کجا دارید، در چه حوزه‌هایی برای دریافت ترافیک کم کاری کردید و… تا بتونید با استفاده از تحلیل آماری به بهبود ترافیک سایت خود بپردازید.

بنابراین اگر شما به دنبال قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس به صورت مداوم و صحیح آمار سایت خودتون را زیر نظر داشته باشید تا انتهای این آموزش از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام با ما همراه باشید تا به نحوه اتصال آمارگیر گوگل به وردپرس بپردازیم.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

گوگل آنالیتیکس چیست؟

گوگل انالیتیکس ( Google Analytics) یک سرویس رایگان طراحی شده توسط گوگل است که آمار بازدید کنندگان یک وب سایت را نشان می‌دهد. این دستاورد برای بازاریابان و وب مسترها برای واکاوی وب بکار گرفته می‌شود.

این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه می‌کند. به این ترتیب، گستره وسیعی از اطلاعات در اختیار مدیریت سایت قرار خواهد گرفت.

از امکانات این سیستم هدف گذاری مشخص در بازه زمانی است. سپس سیستم خودکار در بازه زمانی تعیین شده در صورت دست یابی به هدف گزارش مبنی بر رسیدن به هدف می‌دهد و در صورت عقب ماندن از هدف نیز درصد نزدیکی به هدف را ارائه می‌کند.

گوگل آنالیتیکس به شما امکان می‌دهد تا موارد زیر را زیر نظر داشته باشید: چه کسانی از سایت شما بازدید می‌کنند؟ شما می‌توانید محل کاربران، مرورگرهای مورد استفاده‌شان و بسیاری اطلاعات دیگر همچون رزولوشن صفحه نمایش کاربران، فعال بودن جاوا اسکریپت، نصب بودن فلش، زبان و غیره را ببینید.

آموزش نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

قبل از اینکه به ثبت سایت خودتان در گوگل آنالیتیکس بپردازید ابتدا لازم است تا یک اکانت گوگل داشته باشید. برای استفاده از اکانت گوگل هم کافی است تا یک جیمیل داشته باشید. پس اگر جیمیل ندارید ابتدا یک اکانت جیمیل بسازید و سپس وارد اکانت خود شوید. اگر هم جیمیل دارید کافیه تا به آدرس https://www.google.com/analytics مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه SIGN IN کلیک کرده و سپس در منوی باز شده گزینه Analytics را انتخاب کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

بعد از اینکه وارد صفحه بعدی شدید لازم است تا یک کد tracking code از گوگل دریافت کنید تا با استفاده از این کد بتوانید آمار سایت فروشگاه اینترنتی یا  هر سایتی را با استفاده از آمارگیر گوگل بررسی و آنالیز کنید. بنابراین مشابه تصویر زیر روی گزینه Tracking Info کلیک کنید و سپس بعد از باز شدن منوی کشویی گزینه tracking code را انتخاب کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

بعد از اینکه روی این گزینه کلیک کردید وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد که در این مرحله یک کد به شما ارائه خواهد شد. مشابه تصویر این کد را کپی کنید تا با قرار دادن در تگ head سایت خودتون بتونید عملیات اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس را فراهم کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

حالا که کد را کپی کردید وارد پیشخوان وردپرس شده و سپس به مسیر نمایش> ویرایشگر مراجعه کرده و فایل header.php جهت ویرایش کردن انتخاب کنید. سپس کد مورد نظر را درست قبل از تگ بسته قرار دهید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

حالا بعد از اینکه فایل را ذخیره کردید سایت وردپرسی شما به گوگل آنالیتیکس متصل شده است و می توانید آمار بازدید سایت وردپرسی خودتان را بررسی و مورد آنالیز قرار دهید حالا بعد از اینکه کد را در این فایل قرار دادید نهایتا تا 48 منتظر بمانید تا اطلاعات ترافیک و آمار و ارقام بازدید سایت شما در آمارگیر گوگل ظاهر شده و به شما نمایش داده شود. برای مشاهده آمار هم کافی است تا وارد صفحه گوگل آنالیتیکس شده و سپس به آدرس https://analytics.google.com/analytics/web/مراجعه کرده و آمار بازدید سایت حود را مشاهده کنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: سایت وردپرسی , Google Analytics , آمارگیر گوگل آنالیتیکس , آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس , سایت وردپرس , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام , طراحی سایت وردپرس , طراحی فروشگاه اینترنتی , فروشگاه اینترنتی , گوگل , گوگل آنالیتیکس , گوگل آنالیتیکس چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم؟

چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم

راه اندازی سایت فروشگاه اینترنتی

داشتن سایت کار ساده‌ای است و مراحل آن نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی ندارد، چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم؟ این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام  پاسخ سوال شماست اما‌ می‌خواهم کمی درمورد مراحل قبل از طراحی وب سایت فروشگاهی با شما صحبت کنم. مراحلی ساده که موفقیت شما را تضمین می‌کند و باعث افزایش سودآوری شما می‌شود.

ممکن است اشتیاق زیادی برای راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید که خیلی هم خوب است و بخواهید با عجله کار خود را شروع کنید اما باید بدانید داشتن سایت قدم آخرشماست و قبل از آن باید از چند مرحله عبور کرده باشید. هدف از بیان این مراحل این است که آگاهانه شما را وارد یک کسب و کار ایننرنتی موفق کنم. پس با دقت مراحل زیر را انجام دهید و مطمئن باشید شما در مسیر راه اندازی یک کسب و کار عالی قدم گذاشته‌اید و حتما در این راه موفق می‌شوید.

نیازسنجی و شناخت بازار هدف قبل از طراحی فروشگاه اینترنتی

نیازسنجی و شناخت بازار هدف قبل از طراحی فروشگاه اینترنتی

اگر قبل از شناخت و نیازسنجی بازار محصول یا خدماتی را ارائه کنید، تنها مشتری شما خودتان خواهید بود!

اشتباه رایجی که بسیاری از مردم در ‌‌راه اندازی کسب و کار می‌کنند این است که اول به سراغ تولید محصول و یا عرضه خدمات می‌روند و بعد دنبال بازار آن می‌گردند. برای اینکه موفقیت کسب و کار اینترنتی خود را تضمین کنید، اول باید سراغ نیازسنجی بازار و نیاز مردم بروید. باید یک مسئله، سوال و یا نیاز را شناسایی کنید و بر مبنای آن خدماتی را ارائه کنید.

سئو سایت فروشگاه اینترنتی

سئو سایت

شکی نیست که رتبه بالاتر در گوگل برای یک سایت فروشگاه اینترنتی حیاتی است. اگر شما نتوانید کاربران گوگل را به کلیک کردن روی لینک سایت خود ترغیب کنید، فروش سایت شما به شدت افت خواهد کرد.

با توجه به تغییراتی که در گوگل مشاهده می‌شود دیگر به دست آوردن رتبه در صفحه اول کافی نیست، سایت شما باید رتبه اول گوگل را از آن خود کند تا بتواند بیشترین کاربر را به سمت سایت جذب نماید. هر چه رتبه سایت شما در گوگل بهتر باشد، کلیک بیشتری نیز دریافت خواهید کرد و افزایش ترافیک سایت در یک فروشگاه اینترنتی به‌راحتی می‌تواند نرخ فروش سایت شما را افزایش دهد.

برای بازایابی کالاهای یک فروشگاه اینترنتی راهکارهای مختلفی وجود دارد و سئو کردن سایت یکی از موثرترین روش‌های بازاریابی برای خود سایت و محصولات ارائه شده در آن است.

انتخاب ایده کسب و کار برای راه اندازی سایت فروشگاهی

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

‌‌راه اندازی یک کسب و کار آنلاین مطمئنا منافع و درآمد بسیار زیادی برای شما دارد و شما را به سود می‌رساند. اما نقش یک ایده جذاب و منحصر‌به‌فرد در کار شما بسیار حائز اهمیت است. ایده کسب و کار شما را از سایر رقیبانتان متمایز می‌کند. این ایده بر اساس شناخت دغدغه مشتریان یا همان نیازسنجی و شناخت بازار که در مرحله قبل توضیح داده شد، شکل می‌گیرد.

اگر در‌حال‌حاضر صاحب یک کسب و کار سنتی و آفلاین هستید و می‌خواهید کسب و کار خود را در فضای آنلاین رشد دهید، یک ایده جدید می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. مثلا اگر صاحب یک جواهرسازی هستید، می‌توانید علاوه بر فروش آنلاین در بستر یک وب سایت، امکانی را فراهم کنید تا مشتریان طرح دلحواه جواهر خودشان را انتخاب کنند و یا بتوانند به صورت آنلاین طراح دل خواهشان را  برای شما بفرستند.
البته به این نکته هم توجه کنید که همیشه لازم نیست کسب و کار سنتی خود را بصورت آنلاین درآورید. بسیاری از افراد هستند که ایده جذاب و جدیدی را جدا از کسب و کار سنتی خود بصورت اینترنتی و آنلاین ‌‌راه اندازی می‌کنند و در واقع کسب و کار آنلاین را بصورت شغل دوم پیگیری می‌کنند. اگر ایده‌ای دارید که از کسب و کار فعلی شما پر سودتر است، می‌توانید برای همان ایده سایت طراحی کنید.

اصلا شاید شما یک کارمند ساده باشید، در این صورت هم می‌توانید در کنار شغل کارمندی خود، یک سایت ‌‌فروشگاهی راه اندازی کنید. بعد از مدتی خواهید دید که درآمد شما از وب سایت بسیار بیشتر از درآمد کارمندی خواهد بود و دیگر نیازی ندارید تا یک کارمند ساده باقی بمانید.

راه‌اندازی و طراحی سایت با وردپرس

راه اندازی و ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس بسیار آسان‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. فقط کافی است شروع کنید!

حالا که تمام مراحل بالا را ارزیابی کردید، می‌توانید دست‌بکار شوید و مراحل ساخت سایت را با شش کار ساده و راحت شروع کنید. بعد از طی این مراحل ساده که در لیست زیر مشخص شده، شما صاحب سایت فروشگاه اینترنتی خواهید بود.

  • ثبت دامنه
  • انتخاب سیستم مدیریت محتوا
  • تهیه ی هاست
  • انتخاب قالب وردپرس
  • ‌‌راه اندازی سایت در وردپرس
  • سئو وردپرس و بازاریابی اینترنتی

از دیدن نام این مراحل نترسید، اینها مراحل ساده‌ای هستند که البته وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرند. برای اثبات این موضوع کافی است نگاهی به طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام بزنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام, طراحی سایت فروشگاهی, طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی قروشگاه اینترنتی فرکام, فروش آنلاین, فروشگاه اینترنتی, فروشگاه اینترنتی حرفه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

طراحی سایت فروشگاه اختصاصی

طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی و کسب رتبه بالا

کلیدی ترین نکته برای طراحی وب سایت فروشگاهی این است که توسط کاربران دیده شود تا افراد بتوانند با دیدن و اعتماد به این سایت به راحتی خرید کنند. اولین کار برای دیده شدن سایت فروشگاهی، کسب رتبه بالا در گوگل است که موتور جستجو بتواند با درخواست کاربران سایت شما را به آنها نشان دهد. اگر شما قصد راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اختصاصی را دارید به این نکته توجه کنید که هیچ گاه این کار را با قالب هاب آماده و رایگان در اینترنت انجام ندهید زیرا این مورد یکی از المان های منفی گوگل حساب می‌شود و حتی ممکن است سایت شما از روی فضای اینترنتی توسط گوگل حذف شود.

کسب رتبه بالا برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

جستجو پیشرفته با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

در طراحی سایت فروشگاهی بدلیل وجود حجم زیادی از اطلاعات ممکن است کاربران برای پیدا کردن محصول یا خدمات خاصی دچار مشکل شوند به همین دلیل به این نکته توجه کنید که حتما در طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی از ماژول جستجو پیشرفته کالا استفاده کنید. در طراحی فروشگاه ایننرنتی اختصاصی، ساختار و قابلیت جستجو با پیچیدگی‎ های زیادی همراه است و باید تمامی ویژگی‎ های تشکیل دهنده‎ ی کالا در آیتم‎های جستجو، مد نظر قرار داده شود. این آیتم‎ ها می‎تواند قیمت، سایز، رنگ، جنس، سال ساخت و کشور سازنده و … باشد. بدین صورت در زمان مشتری صرفه جویی می‎شود و در مدت زمان کوتاهی کالای مورد نظر خود را خریداری می‎کند.

جستجو بصورت پیشرفته برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

مهم ترین ویژگی برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی قسمت مدیریت بدون نقص می‌باشد که بتواند به خوبی کار را هماهنگ کند و وظایف هر بخش را مشخص کند به گونه ای که مشتریان بتوانند محصول مورد نظر خود را بدون مشکل خریداری نمایند. وجود پنل مدیریت قوی نیز مانند موارد دیگر در سایت‎های غیر فروشگاهی به سختی قابل تعبیه است و به همین دلیل هست که وب سایت فروشگاهی باید منحصر به فروشگاه باشد.شما با ساخت و راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی می توانید فعالیت خود را بدون هیچ حد و مرزی گسترش دهید و این تفاوت باعث گسترش بیشتر کسب و کار با رقیبان می‌باشد.

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

خدمات طراحی سایت اختصاصی (VIP)

 

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

نرم افزار فروشگاه آنلاین



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: نرم افزار فروشگاه آنلاینخدمات طراحی سایت اختصاصی, دموی طراحی سایت فروشگاهی, طراحی سایت فروشگاه اختصاصی, طراحی سایت فروشگاه اینترنتی, طراحی سایت فروشگاهی, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه ایننرنتی اختصاصی, نرم افزار فروشگاه آنلاین, وب سایت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت فروشگاه آنلاین

این روز ها کاربران اینترنت بیشتر از قبل هستند. فضای مجازی تبدیل به یک بستر برای کسب و کار شده است. بخصوص در سال های اخیر در ایران کسب و کار های اینترنتی و آنلاین متداول شده اند. منظور از کسب و کار اینترنتی آن دسته از مشاغلی می باشد که بستر فعالیتشان اینترنت و فضای مجازی می باشد البته اغلب مشاغلی که در سطح شهر موجود هستند امروزه در فضای مجازی نیز فعالیت می کنند. یکی از کسب و کار های آنلاین و اینترنتی که امروزه کاربران بسیاری را به سمت خود جلب نموده است؛ طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای هستند. در فضای اینترنت فروشگاه های متعددی ایجاد شده اند که کاربران می توانند هر آنچه که می خواهند از این فروشگاه ها خریداری کنند .

مزیت سایت های فروشگاهی

  • صرفه جویی در وقت

وقتی شما از یک سایت فروشگاهی خرید می کنید در واقع دیگر لازم نیست به سطح شهر بروید و در ترافیک و دوری مسیر وقت خود را هدر دهید .

  • امکان مقایسه

با مراجعه به فروشگاه های اینترنتی می توانید تمام محصولات مشابه را با یکدیگر از هر لحاظ مقایسه کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید .

  • تنوع محصولات 

این روز ها هر شخصی به دنبال وسیله ای باشد، ابتدا در موتور های جست و جو به دنبال آن می گردد. تعداد فروشگاه های اینترنتی رو به افزایش است به همین دلیل محصولات نیز تنوع دارند .

  • با خبر شدن از تخفیفات

اغلب فروشگاه های اینترنتی به صورت ارسال ایمیل، کاربران خود را از تخفیفات با خبر می کنند. همچنین این فروشگاه ها برای جذب مشتری بیشتر به صورت دوره ای تخفیفات متعددی برای محصولات خود قرار می دهند .

طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

اگر شما نیز در نظر دارید یک استارت آپ حرفه ای داشته باشید بهتر است این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام را تا انتها دنبال نمایید . برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید خلاقیت داشت. وقتی نوآور باشید به طور حتم در هر شغلی که باشید موفق خواهید بود. قدم بعدی انتخاب یک شرکت حرفه ای برای طراحی سایت می باشد . خوشبختانه شرکت طراحی سایت فروشگاهی فرکام در سال های اخیر توانسته است بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه دهد .

نکات مهم در طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

از قبل برای فروش خود برنامه داشته باشید. برنامه ریزی اصولی در ارتباط با مشتری ها ، میزان سود و … برای قدم گذاشتن در این راه بسیار موثر خواهد بود. بهتر است قبل از هر چیزی ، پیرامون کسب و کاری که می خواهید راه اندازی نمایید تحقیقات گسترده داشته باشید . در موتورهای جست و جو عرصه کاری خود را جست و نمایید و رقبا را از قبل شناسایی نمایید تا بتوانید قبل از شروع کار استراتژی مناسبی را پیاده سازی کنید .

مراحل طراحی سایت فروشگاه حرفه ای

نیازی نیست در ابتدای کار به صورت گسترده کار کنید همین که در فروش چند محصول محتوای مناسبی را ارائه کنید کافی است باید سعی کنید در محصولاتی که می خواهید ارائه دهید رتبه های خوبی در موتور جست و جو را کسب نمایید .

برای راه اندازی سایت فروشگاهی نیاز به نام دامنه دارید تا کاربران بتوانند با استفاده از آن سایتتان را بیابند. نام دامنه در اصل هویت شما می باشد باید به نحوی انتخاب کنید که از یاد کاربران نرود. این نام بعد ها تبدیل به برند می شود و کاربران شما را با آن شناسایی می کنند .

دریافت مجوز های لازم برای راه اندازی کسب و کار

برای آنکه فروشگاه اینترنتی داشته باشید باید تمام مجوز های لازم را از مراجع مربوطه دریافت کنید. مجوز ها به مخاطبان حس اعتماد می دهد. همچنین اگر مجوز های لازم را نداشته باشید بعد ها کسب و کار شما توسط مراجع قضایی منحل می گردد .

بعد از آنکه شرکت مناسبی برای طراحی سایت انتخاب نمودید کافی است جلسات متعددی را با آنها داشته باشید. تمام آنچه که می خواهید را بازگو نمایید به طور حتم شرکت مذکور مشاورانی در این زمینه دارد که شما را راهنمایی نماید. برنامه و نقشه راه را در اختیار طراح سایت قرار دهید .

اطلاعات لازم که طراح در ارتباط با کسب و کار شما در ابتدای طراحی لازم دارد را در اختیارش قرار دهید ؛ مانند لگوی و علامت تجاری و …

در قدم بعدی باید یک پلتفرم برای سایت انتخاب کنید؛ پلتفرم تجارت الکترونیک تمام ملزومات طراحی یک سایت فروشگاهی را شامل می شود و شما می توانید با استفاده از آن سایت خود را مدیریت نمایید. پلتفرم های متعددی برای فروشگاه های اینترنتی به وجود آمده اند به طوری که برای انتخاب آنها نباید دقت و وسواس زیاد به خرج داد زیرا فقط باعث سردرگمی می شود. سیستم مدیریت محتوا باعث می شود که به آسانی بتوانید محتوای سایت را مدیریت کنید .

پلتفرم های پر استفاده در طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای

  • WordPress
  • WordPress

وردپرس یکی از پر استفاده ترین سیستم های مدیریت محتوا که امکانات بسیاری دارد و می توان بر روی آن افزونه های متعددی نصب نمود. همچنین این CMS رایگان بوده و از زبان فارسی پشتیبانی می کند. محیط وردپرس به نحوی است که هر شخصی با اندکی آموزش می تواند با آن سایت خود را مدیریت نماید .

  • Woocommerce

Woocommerce یک پلتفرم متن باز که بر پایه وردپرس می باشد . این فروشگاه ساز طرفداران زیادی دارد .

  • Magento
  • OpenCart
  • Bigcommerce
  • Shopify
  • Prestashop

سیستم های گفته شده تنها تعدادی از پلتفرم های فروشگاه ساز می باشند که طرفدار زیادی دارند . برخی از این CMS ها رایگان هستند و برخی دیگر نیمه رایگان . فروشگاه ساز های دیگری نیز وجود دارند که کمتر استفاده می شوند . برای انتخاب هر یک از آنها باید با طراح سایت خود مشاوره کنید تا بر اساس نوع سایت و خدماتی که می خواهید ارائه دهید بهترین انتخاب را داشته باشید .

برای انتخاب قالب و تم سایت باید دقت کرد زیرا بهتر است بعد از راه اندازی سایت تا مدت ها قالب و تم رنگی سایت را تغییر ندهید در اصل می توان گفت قالب سایت درصدی از هویت برند شما است . بسته به نوع محصولات و مخاطبانی که در آینده خواهید داشت از رنگ های خاصی استفاده نمایید .

دریافت Enamad یا نماد اعتماد

ای نماد و اعتبار فروشگاه اینترنتی

ای نماد و اعتبار فروشگاه اینترنتی

اقدام مهمی که باید انجام دهید جلب اعتماد مخاطب می باشد . در ایران این کار با دریافت Enamad یا نماد اعتماد صورت می گیرد . این نماد در سایت شما قرار می گیرد . و می توانید به راحتی درگاه های بانکی برای خرید مشتریان داشته باشید . دریافت نماد اعتماد کمی دشوار است و پس هر چه زودتر برای دریافت آن اقدام نمایید .

تولید محتوا برای فروشگاه اینرنتی

مهمترین کار؛ تولید محتوا می باشد. بسیاری از سایت هایی فروشگاهی که امروزه تبدیل به برند محبوب شده اند محتوای مفید و قابل استفاده تولید کرده اند . در تولید محتوا باید استراتژی داشته باشید .

محتوای ناب باید برای مخاطب مفید باشد. کامل بود و طولانی بودن محتوا برای هیچ کاربری جذاب نیست مگر آنکه مفید و کاربردی باشد . وقتی کالایی را برای فروش در سایت قرار می گیرد باید تمامی اطلاعات فنی آن ذکر شود اطلاعاتی پیرامون طرز استفاده، موارد استفاده و … . بسیاری از کاربران فقط برای خواندن این محتوا از سایت ها بازدید می کنند که این کار به نفع آن سایت می باشد .

همچنین می توانید برای درج محتوا از پشتیبان استفاده کنید. اینکار کمی هزینه های شما را افزایش می دهد اما برای درج و تولید و به روز رسانی محتوا بهتر است در ابتدای کار از پشتیبان کمک بگیرید .

سئو سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای

سئو سایت فروشگاهی و معماری اطلاعات

سئو سایت فروشگاهی و معماری اطلاعات

بعد از همه کارها و تحویل گرفتن سایت نوبت به سئو وب سایت می رسد وقتی سایتی راه اندازی می شود باید با اطلاع رسانی و تبلیغات از وجود خود به کاربران خبر بدهد با استفاده از سئو هم وب سایت بهینه می شود و هم تبلیغاتی برای سایت صورت می گیرد. وقتی یک سایت بهینه باشد موتور های جست و جو آن را در ابتدا لیست نتایج خود نمایش می دهند .

تمام این اتفاقات هم پیرامون تولید محتوای ناب صورت می گیرد. پس باید تمرکز خود را روی تولید محتوا و سئو سایت بگذارید. به غیر از این کارها می توانید تبلیغات گسترده نیز انجام دهید . همچنین از شیوه های بازاریابی استفاده نمایید که یکی از آنها برگزاری تخفیفات دوره ای و گروهی است برای این کار در اعیاد و مناسبت های مختلف می توانید بر روی برخی از محصولات تخفیفات ویژه قرار دهید . در ابتدای کار به دلیل مشتری کم و هزینه های جانبی شاید سود زیادی نداشته باشید اما وقتی مشتری های زیادی جذب کنید کسب و کارتان رونق پیدا می کند .

سخن آخر

در این مقاله از فرکام با مراحل طراحی سایت فروشگاهی آشنا شدید این مراحل تنها قسمتی از مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی می باشد قسمت مهم کار بسته به طراح است . پس باید در انتخاب طراح دقت کنید . شما می توانید با مراجعه به سایت طراحی فروشگاه اینترنتی در این زمینه ها مشاوره کنید . طراحان ما آماده پاسخگویی به هر گونه سوال در ارتباط با سایت های آنلاین هستند .

در فروشگاه های اینترنتی به درج و تولید محتوا باید دقت کنید . همانطور که گفته شد محتوای مفید کاربر جذب می کند. وقتی محتوای کامل و کاربردی باشد بدون شک کاربران آن را به اشتراک می گذارند و به تعداد مخاطبان شما افزوده می شود .



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای, فروشگاه آنلاین, فروشگاه اینترنتی, فروشگاه اینترنتی حرفه ای, فروشگاه ساز, فروشگاه‎های اینترنتی, مزیت سایت های فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی چیست؟

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

چرا وردپرس را مناسب‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی و طراحی فروشگاه اینترنتی می‌دانیم؟ امروزه و با توجه به همه‌گیر شدن استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی دیگر کمتر کسی هست که واژه‌هایی مانند فروشگاه اینترنتی، فروشگاه آنلاین و کسب و کار دیجیتال را نشنیده باشد. با توجه به وسعت فضای مجازی و نبود محدودیت‌های فضاهای سنتی، تقریباً هر کسی تمایل دارد که سهمی از آن داشته باشد و به نوعی از آن کسب درآمد کند. فروشگاههای اینترنتی، امروزه نقش بسیار ویژه‌ای در اقتصاد جامعه دارند و منبع درآمد هزاران نفر هستند. در این مقاله از طراحی فروشگاه اینتنرنتی فرکام سعی داریم که آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی را بررسی کنیم و به شما اموزش دهیم چگونه فروشگاه اینترنتی بسازید.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

همه ما می توانیم با کمی پول یک فروشگاه آنلاین درست کنیم و ساخت یک فروشگاه آنلاین بهترین راه برای درآمد زایی است. همانطور که انتظار می رفت فروش تجارت الکترونیکی 30% از کل فروش در سراسر جهان را تا سال 2021 به خود اختصاص داد! علی رغم این آمار خیره کننده ، تقریباً نیمی از مشاغل هنوز وب سایتی ندارند، این بدان معناست که اکنون زمان مناسبی برای شروع این کار است و شما اولین قدم های خود را در دنیای تجارت الکترونیکی با ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی خود بردارید، در این مقاله فرکام شما را در مورد چگونگی ساخت یک فروشگاه اینترنتی راهنمایی می کند پس از ابتدا تا انتها آن را به دقت بخوانید. این راهنما به شما کمک می کند تا گام به گام فروشگاه آنلاین خود را با استفاده از وردپرس و ووکامرس طراحی کنید.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

مقالات چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم

فروشگاه اینترنتی

به وب‌سایت‌هایی که در آن امکان آشنایی با مشخصات و ویژگی‌های یک یا چند محصول خاص برای بازدیدکنندگان فراهم است و می‌توانند با استفاده از یک اتوماسیون نرم‌افزاری، آن محصولات را خریداری کنند، فروشگاه اینترنتی گفته می‌شود.

مهم‌ترین مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی

از مهم‌ترین مزایای ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه یک تصویر واضح و بهتر از کسب و کار، شرکت یا سازمان
  • خدمات بهتر، سریع‌تر و با کیفیت بالاتر به مخاطبین
  • دسترسی شبانه روزی مشتری به محصولات مورد نظر و عدم محدودیت زمانی و جغرافیایی
  • هزینه بسیار پایین‌تر برای راه‌اندازی در مقایسه با کسب و کار سنتی
  • امکان ورود به تمام بازارهای کشوری و جهانی و حذف فاصله‌ها با مشتریان
  • امکان ایجاد ایمیل اختصاصی
  • ارائه آمار دقیق از فعالیت‌های فروشگاه
  • قابلیت اتصال به سامانه ارسال پیامک و ایمیل

معرفی انواع روش های طراحی فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

برای طراحی فروشگاه اینترنی روش های مختلفی وجود دارد که انها را می توان به سه روش کلی تقسیم بندی کرد.

روش اول: کدنویسی اختصاصی می باشد که شما باید از صفر نسبت به طراحی فروشگاه اینترنتی اقدام نمایید. این روش نه تنها خیلی زمان بر است بلکه هزینه ای زیادی هم خواهد داشت.

روش دوم:  استفاده از سایت ساز ها است. سایت ساز ها خیلی سریع برای شما یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی می کنند ولی محدودیت ها و نقاط ضعف خود را به همراه دارند.

روش سوم: نیز استفاده از سیتم های مدیریت محتوا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد. معروف ترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس می باشد که با افزونه ووکامرس آن می توان به راحتی سایت های حرفه ای فروشگاهی طراحی نمود.

معایب طراحی سایت فروشگاهی با سایت سازها

معایب سایت سازها اشاره کردیم که سایت ساز ها خیلی سریع برای شما می توانند یک سایت فروشگاه اینترنتی ایجاد کنند ولی مسائل، مشکلات و محدودیت هایی که در پی دارند باعث می شوند که ما هیچ گاه پیشنهاد نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید. اولین مشکل سایت ساز ها این است که متن باز نیستند و اگر شما قصد توسعه و گسترش سایت خود را داشته باشید این امکان بعدا برای شما وجود ندارد. مسئله مهم بعدی سئو پذیر نبودن آن است. اگر شما قصد داشته باشید که تغییر تکنیکالی در سئو سایت خود ایجاد کنید سایت ساز ها برای این مورد هیچ گزینه یا راه حلی برای شما ندارند و کاملا محدود است. مسئله دیگر کم بودن حق انتخاب های شماست و این امکان را ندارید که با سایت ساز ها طراحی های مختلف و متنوع برای سایت فروشگاهی خود داشته باشید. و موارد متعدد دیگری وجود دارد که باعث می شود اصلا توصیه نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید.

چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم

قبل از شروع فکر کنید که آیا وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی مناسب است یا خیر. هر چند که وردپرس از ابتدا به عنوان یک ابزار برای وبلاگ نویسان طراحی شد اما با توجه به متن‌باز بودن آن به سرعت توسعه پیدا کرد و توانست تمامی سایت‌های دیگر را نیز پشتیبانی کند. امروزه بیش از 70 میلیون سایت وردپرسی در دنیا وجود دارند که 30 درصد کل سایت‌ها می‌باشند.

از جمله مهم‌ترین مزایای سیستم وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با توجه به آنکه سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملاً رایگان است، در مقایسه با سایر CMSها بسیار مقرون‌ به ‌صرفه‌­تر است.
  • سیستم وردپرس دارای گستردگی بسیار بالایی است. تنوع و تعدد بسیار زیاد قالب‌های آن از مزایای وردپرس است.
  • می‌توان گزارش کاملی از فروش محصولات داشت و با تجزیه و تحلیل داده‌ها، برای افزایش فروش برنامه‌ریزی کرد.
  • CMS وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌ها برای افراد مبتدی است چرا که کار کردن با آن و مدیریت آن بسیار راحت است.
  • مهم‌ترین و بهترین پلاگینی که در وردپرس می‌تواند با چند کلیک ساده صاحبان کسب و کار را به یک فروشگاه تمام عیار و حرفه‌ای برساند، افزونه Woocomerce است.
  • وردپرس دارای پشتیبانی سریع و حرفه‌ای است و قابلیت پشتیبانی از چند زبان را دارد.
  • راه‌اندازی فروشگاه ایننرنتی با استفاده از وردپرس بسیار سریع و آسان است و می‌توان در کمتر از یک ساعت یک فروشگاه کامل را راه‌اندازی کرد.
  • همچنین وردپرس از نظر سئو و بهینه‌سازی یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا در جهان است.

نحوه ساخت فروشگاه اینرنتی

ساختن یک فروشگاه ایننرنتی و آنلاین همانند مدل سنتی آن، نیازمند فراهم کردن شرایط و ملزومات خاصی است که باید به دقت بررسی شوند تا در ادامه فعالیت هیچ‌گونه مشکلی پیش نیاید و ادامه فعالیت فروشگاه یا سایت با اختلالی مواجه نشود. از مهم‌ترین الزامات قبل از ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان موارد زیر را نام برد:

انتخاب نام مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی

انتخاب نام مناسب برای ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی در وردپرس، یکی از مهم‌ترین اصول در راه‌اندازی و شروع یک کسب و کار اینترنتی است. نام فروشگاه باید کاملاً متناسب با نوع فعالیت سایت، نوع کسب و کار و نوع محصولات و خدمات باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. با توجه به آنکه امروزه هزاران سایت و فروشگاه در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، انتخاب نامی که کاربر بتواند در میان هزاران نام دیگر به خاطر بسپارد می‌تواند یک امتیاز ویژه باشد. پس از انتخاب یک نام مناسب، خاص و جذاب برای فروشگاه می توانید آن را در یکی از شرکت‌های ثبت دامنه نیز ثبت کنید تا به عنوان شناسنامه سایت یا فروشگاه شما شناخته شود.

تصمیم بگیرید آیا وردپرس برای شما مناسب است یا خیر

ساخت یک فروشگاه آنلاین با یک سازنده تجارت الکترونیکی بسیار ساده است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که انتخاب کنید کدام پلتفرم برای شما مناسب است؟ مردم وردپرس را دوست دارند زیرا این یک پلت فرم قدرتمند و قابل سفارش سازی است. بیش از یک سوم از کل وب سایت ها با استفاده از وردپرس ساخته شده اند و درک دلیل آن آسان است. شما کنترل کاملی بر طراحی، ویژگی ها، امنیت و موارد دیگر در وب سایت خود دارید که این امر باعث می شود وب سایت هم قابل تنظیم باشد و هم مقیاس پذیر باشد. تنها مشکل این است که این مسئولیت زیادی را به همراه دارد و باعث می شود برای شروع کار با وردپرس وقت بیشری صرف کنید. اگرچه بسیاری از مبتدیان از وردپرس استفاده می کنند، اگر تا حدودی از نظر فنی اعتماد به نفس داشته باشید، از مزایای بیشتری برخوردار خواهید شد. باید تمام قسمت ها را به خوبی یاد بگیرید و مطمئن شوید همه چیز به درستی تنظیم شده است. این می تواند بسیار راضی کننده باشد، یا ممکن است کمی طاقت فرسا باشد.

فراموش نکنید بهترین گزینه برای ساخت فروشگاه اینترنتی وردپرس است.

گام به گام برای ساخت فروشگاه ایننرنتی با وردپرس

خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی

پایه و اساس هر وب سایت خوب وردپرس، چه یک وبلاگ یا یک فروشگاه اینترنتی، میزبانی وب با کیفیت و مطمئن است. میزبانی وب مانند خانه وب سایت شما در اینترنت است، بدون آن هیچ وب سایتی به صورت آنلاین ظاهر نمی شود. اگر یک ارائه دهنده میزبانی با کیفیت پایین انتخاب کنید، فروشگاه اینترنتی شما ممکن است خراب شود، راحت تر هک شود و با سرعت کمتری بارگیری شود یا بر تعداد فروش شما تأثیر بگذارد. در عوض، شما باید یک میزبان وب با کیفیت بالا انتخاب کنید و تعداد زیادی ارائه دهنده مختلف برای انتخاب وجود دارد که همه آن ها در نقاط قوت و ضعف متفاوت هستند.

برای وردپرس، ما توصیه می کنیم از هاست هایی که برای وردپرس بهینه شده اند استفاده کنید. این هاست ها برای ایجاد سهولت در کار ها و موفقیت سایت شما وردپرس را نصب شده دارد. هنگامی که بهترین ارائه دهنده را برای خود انتخاب کردید، باید یک برنامه میزبانی مناسب انتخاب کنید. “سطح” میزبانی مختلفی وجود دارد، ارزان ترین میزبانی اشتراکی است که سایت شما را با دیگران به اشتراک می گذارد، در حالی که گران ترین میزبانی اختصاصی است که بسیار پیشرفته تر است.

ممکن است با قیمت ارزان همراه با میزبانی مشترک وسوسه شوید، اما برای یک فروشگاه اینترنتی، ما به جای آن میزبانی VPS را توصیه می کنیم زیرا از امنیت بالاتری برخوردار است و از محدودیت کمتری برخوردار است. اکثر فروشگاه های جدید به میزبانی اختصاصی احتیاج ندارند، اما اگر انتظار ورود مخاطبان زیادی به سایت خود دارید به عنوان مثال، اگر فروش زیادی داشته باشید، ممکن است بخواهید میزبانی ابری را در نظر بگیرید. مزیت میزبانی متناسب با این موارد این است که اکثر امور فنی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین شما می توانید زودتر شروع به ساخت کنید. هنگامی که ارائه دهنده کامل خود را پیدا کردید و در برنامه مناسب نیازهای خود ثبت نام کردید، می توانید به مرحله بعدی بروید!

 ثبت دامنه و خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی

انتخاب دامنه برای فروشگاه اینترنتی 

گام بعدی در ایجاد فروشگاه آنلاین خود انتخاب نام دامنه است. این نامی است که آدرس وب فروشگاه شما با آن شناخته می شود به عنوان مثال، نام دامنه ما kimiadent.com است. باید نام دامنه شما منحصر به فرد، مرتبط و کوتاه باشد و همچنین باید به راحتی به خاطر سپرده شود.

در اینجا چند نکته مهم در هنگام انتخاب نام دامنه خود آورده شده است:

در صورت امکان از به کار بردن اعداد و خط ها پرهیز کنید، این موارد باعث می شود که هم یادآوری و هم گفتن کلامی به دیگران مشکل تر باشد. آن را تا جایی که ممکن است منحصر به فرد کنید، اگر متوجه شدید دامنه مورد نظر شما قبلاً ثبت شده است، فقط شماره دو را در انتها نچسبانید. به دامنه جدیدی فکر کنید که می توانید در عوض از آن استفاده کنید!

آن را مرتبط نگه دارید، کمی سخت است که در جستجوی دامنه ای منحصر به فرد باشید. به یاد داشته باشید که آن را ساده و مرتبط نگه دارید، نه عجیب و غریب و حواس پرت! هنگامی که به نام دامنه ای که می خواهید انتخاب کنید فکر کردید، باید آن را ثبت کنید تا از آن شما شود. هر نام دامنه متفاوت است، بنابراین اگر شخص دیگری دامنه ای را قبل از شما ثبت کرده باشد، پس نمی توانید از دامنه مشابه استفاده کنید. بنابراین، اگر تصوری از دامنه ای دارید که واقعاً می خواهید، بهتر است هرچه سریع تر آن را ثبت کنید. قبل از اینکه شخص دیگری این کار را انجام دهد!

می توانید دامنه ای را مستقیماً از طریق شرکت ارائه دهنده هاست انتخاب کنید یا یکی از سایت های شخص ثالث خریداری کنید. دامنه ها از نظر قیمت متفاوت هستند این به هر دو ثبت کننده ای که از آن ها خرید می کنید و همچنین نوع دامنه شما بستگی دارد. دامنه های رایج مانند com. و ir. بسیار ارزان هستند

برخی از میزبان های وب حتی برای اولین سال شما یک نام دامنه را به صورت رایگان وارد می کنند که ارزش بررسی دارد! وقتی دامنه خود را ثبت کردید و هزینه آن را پرداخت کردید، هیچ کس دیگری نمی تواند از آن استفاده کند. برای ثبت دامنه خود به نام خود، باید مرتباً آن را تمدید کنید، بنابراین یا تمدید خودکار را روشن کنید یا یک یادآوری برای خود تنظیم کنید تا بعد از یک یا دو سال از دست دادن آن جلوگیری کنید.

وردپرس و ووکامرس

نصب وردپرس و ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

وقت آن است که با وردپرس کار را شروع کنید. قبل از شروع ایجاد و طراحی فروشگاه اینترنتی خود، باید وردپرس را نصب کنید و اگر یک میزبان وردپرس خوب انتخاب کرده باشید، این کار بسیار آسان است.

اگر از هاست های بهینه شده برا وردپرس استفاده کنید خودکار وردپرس برای شما نصب می شود و نیازی به نصب دستی ندارد. همین امر برای برنامه های میزبانی WooCommerce آن صدق می کند WooCommerce که به طور خودکار همراه با قالب ویترین فروشگاه WooCommerce نصب می شود. این یک ویژگی خارق العاده است، زیرا بسیاری از کار ها به صورت خودکار انجام می شود و در وقت شما صرفه جویی می کند.

اگر برنامه WooCommerce را انتخاب کرده اید که به صورت خودکار آن را برای شما نصب می کند، اگر وردپرس را نصب کرده اید، اکنون زمان نصب افزونه WooCommerce است تا بتوانید با ساخت فروشگاه آنلاین خود ادامه دهید. هنگامی که WordPress و WooCommerce را نصب کرده اید، وارد شوید و تنظیم داشبورد خود را شروع کنید. برای شروع راه اندازی فروشگاه خود، باید بر روی اعلان “Welcome to WooCommerce” کلیک کنید تا نصب سریع و راه اندازی WooCommerce به سرعت انجام شود.

به محض ظاهر شدن مراحل آن ها را دنبال کنید شما باید اطلاعاتی مانند مکان فروشگاه خود را وارد کنید، ارز موردنظر را که می فروشید و اینکه آیا کالاهای فیزیکی را حمل می کنید و مالیات فروش را می گیرید را ثبت کنید. همچنین می توانید روش پرداختی مانند زرین پی یا درگاه پرداخت مستقیم را انتخاب کنید.

انتخاب قالب فروشگاهی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

در هنگام شروع کار متوجه می شوید که ووکامرس یک قالب ویترین را به طور خودکار بارگیری کرده است. اگر راضی هستید که به این قالب پایبند باشید، در صورت نیاز باید آن را تغییر دهید. اگر می خواهید همه چیز را تغییر دهید، اکنون زمان مناسبی برای انتخاب و نصب یک قالب جدید برای تعیین چیدمان و طراحی فروشگاه آنلاین شما است.

شما می توانید مستقیماً در کتابخانه قالب وردپرس به جستجوی قالب وردپرس بپردازید، یا قالب فروشگاه خود را از ژاکت خرید کنید. هزاران قالب برای انتخاب وجود دارد، در اینجا چند نکته مفید برای انتخاب قالب مناسب برای شما آورده شده است.

مراقب قالب های رایگان باشید

بسیاری از قالب های رایگان با کیفیت خوب وجود دارد، و برای شروع بسیار مناسب هستند، اما همیشه قبل از نصب یک قالب رایگان فکر کنید. آیا بررسی های لازم را انجام داده اید؟ آیا ویژگی های مورد نیاز شما را دارد؟ پرسیدن سوالاتی از این دست از خود در محافظت از نصب قالب با طراحی نا مناسب کمک می کند. مطمئن شوید که یک قالب تجارت الکترونیک را انتخاب کرده اید. می توانید قالب را در وردپرس فیلتر کنید تا فقط قالب تجارت الکترونیکی را مشاهده کنید، در غیر این صورت ممکن است در نهایت با یک قالب وبلاگ روبرو شوید که برای فروش محصولات طراحی نشده است!

ویژگی های داخلی را عاقلانه انتخاب کنید

هنگامی که قالب ها را در وردپرس فیلتر می کنید، همچنین خواهید دید که می توانید ویژگی هایی را که می خواهید قالب شما در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید. اگر نمی خواهید بعداً وقت خود را برای نصب افزونه ها صرف کنید، این کار می تواند برای شما مفید باشد. با این حال، این قالب های تجاری با ویژگی های بیشتر همراه هستند و اغلب بارگیری آن ها با سرعت کمتری انجام می شود.

روش دیگر، شما می توانید به سادگی به داشبورد خود بروید، بر روی ظاهر، سپس قالب ها کلیک کنید و از این طریق یکی از کتابخانه های وردپرس را انتخاب کنید. پس از یافتن قالبی که دوست دارید، آن را نصب کنید تا بتوانید سفارشی سازی را شروع کنید!

سفارشی سازی فروشگاه اینترنتی

برای تغییر تنظیمات طرح زمینه خود، در فهرست داشبورد خود به Appearance بروید، سپس گزینه Customize را انتخاب کنید. با این کار می توانید طراحی قالب خود را تغییر دهید، از رنگ ها و صفحه آرایی گرفته تا تایپوگرافی و موارد دیگر.

هنگام ساخت فروشگاه آنلاین خود اطمینان حاصل کنید که صفحات مربوطه را که نیاز دارید اضافه کنید. برای یک فروشگاه اساسی، به موارد زیر احتیاج دارید:

  • یک صفحه اصلی
  • صفحات دسته بندی ، مانند “کفش مردانه” یا “کفش زنانه”
  • صفحات محصول
  • یک صفحه درباره
  • صفحه ای که سیاست های حمل و نقل و بازگشت شما را توضیح می دهد

صفحات جدیدی را که لازم دارید اضافه کنید و اطمینان حاصل کنید که انتخاب های طراحی شما در قالب فروشگاه اینترنتی شما سازگار است. به موارد زیر فکر کنید:

 

  • طرح رنگی شما
  • قلم ها
  • صفحه آرایی
  • دکمه ها
  • منو های پیمایش
  • هدر و پاورقی
  • آرم شما

قالب خود را مطابق با هویت برند فروشگاه خود سفارشی کنید و همیشه به یاد داشته باشید که در مورد مخاطبان هدف خود فکر کنید، این به شما کمک می کند تا با انتخاب های مختلف خود، فضای مناسب را ایجاد کنید!

افزودن محصولات به فروشگاه اینترنتی

یک فروشگاه اینترنتی به محصولات نیاز دارد و اکنون زمان افزودن آن ها است به برگه محصولات در داشبورد وردپرس خود بروید، سپس روی افزودن جدید کلیک کنید .

عنوان و توضیحات محصول

شما باید نام محصول خود را بگذارید و سپس توضیحات دقیق محصول را بنویسید. وقت خود را صرف این کار کنید، توضیحات متقاعد کننده و کاملاً مکتوب برای تشویق مشتریان شما برای خرید محصول مهم است.

دسته های محصول را ایجاد کنید

سپس می توانید دسته های محصول را در سمت راست ایجاد کنید. دسته بندی محصولات به سازماندهی فروشگاه ایننرنتی شما کمک می کند و مشتریان می توانند محصولات مناسب را پیدا کنند. برای ایجاد دسته های جدید و افزودن محصولات به آنها، کافی است بر روی افزودن دسته جدید محصول را کلیک کنید .

داده های محصول را اضافه کنید

در پایین صفحه، یک جعبه داده محصول پیدا خواهید کرد. اینجا جایی است که شما تمام اطلاعات ضروری محصول (از قیمت گذاری تا حمل و نقل) ، چه یک محصول مجازی، چه مقدار دانلودی و غیره را برای محصول اضافه می کنید.

یک توضیح کوتاه در مورد محصول اضافه کنید

شما قبلاً توضیحات کاملی از محصول را نوشتید، اما اکنون این فرصت را دارید که یک نسخه خلاصه را بنویسید، تا وقتی مشتریان در جستجوی چندین محصول هستند به راحتی آن را پیدا کنند.

عکس های محصول را بارگذاری کنید

مهم ترین مرحله، شما باید عکس های محصول را بارگذاری کنید، تا مشتریان شما ببینند چه چیزی را می خرند!

شما باید یک تصویر اصلی محصول را انتخاب کنید و سپس می توانید عکس های گالری را برای مشتری اضافه کنید تا از طریق آن تصاویر را ورق بزنند تا تصور کاملاً از محصول بدست آورید. برای تصویر اصلی بهتر است از یک عکس واضح و رو به جلو استفاده کنید، سپس برای بقیه عکس های گالری، از زوایا و زمینه های مختلف عکس بگیرید.

هنگامی که تمام جزئیات محصول خود را وارد کردید و از عکس ها و توضیحات محصول خود راضی بودید، برای راه اندازی محصول در وب سایت خود، روی انتشار کلیک کنید !

مجهز کردن فروشگاه اینترنتی به درگاه پرداخت آنلاین
افزونه های مفید فروشگاه اینترنتی را انتخاب و نصب کنید

شما تقریباً آماده راه اندازی فروشگاه اینترنتی جدید خود هستید. اما شاید احساس می کنید چیزی از دست رفته است؟ شاید توصیه نامه یا فرم تماس با ما تا افراد بتوانند در یک خبرنامه ثبت نام کنند؟ اگر این ویژگی ها درون قالب شما قرار نگرفته است، نگران نباشید.

با نصب افزونه ها به راحتی می توانید عملکرد های اضافی مانند این موارد را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید. افزونه ها مانند برنامه ها هستند، ویژگی ها و عناصر اضافی را برای افزودن به سایت شما فراهم می کنند برای شخصی سازی بیشتر فروشگاه یا پر کردن کم بود های عملکردی عالی هستند. هزاران افزونه در فهرست افزونه های وردپرس و فروشگاه افزونه های ووکامرس وجود دارد، بنابراین شما گزینه های مختلفی دارید. درست مانند قالب، درباره ی به روز بودن و قابل اعتماد بودن افزونه هایی که نصب می کنید مراقب باشید.

در اینجا برخی از عملکرد هایی که ممکن است بخواهید به فروشگاه خود اضافه کنید وجود دارد:

  1. اقدامات امنیتی اضافی فروشگاه خود را با افزونه ای مانند Sucuri یا WordFence ایمن کنید .
  2. توصیفات با استفاده از افزونه ای مانند Strong Testimonials نظرات کاربران را جمع آوری و منتشر کنید .
  3. فرم های اشتراک ثبت نام خبرنامه را با افزونه ای مانند MailPoet یا MailChimp ایجاد کنید .
  4. مکان یاب فروشگاه با استفاده از افزونه ای مانند WP Store Locator به مشتریان کمک کنید دفتر فروشگاه شما را پیدا کنند .
  5.  
  • SEO – با افزونه ای مانند Yoast SEO ، رتبه بندی فروشگاه خود را در نتایج موتور جستجو افزایش دهید.

اکثر افزونه ها با نسخه رایگان ارائه می شوند، اما برای برخی از آن ها باید هزینه آن را پرداخت کنید، بنابراین قبل از خرید بررسی های لازم را انجام دهید.

بررسی های نهایی را انجام دهید، سپس منتشر کنید

شما برای راه اندازی فروشگاه خود راه طولانی را طی کرده اید!

از انتخاب میزبانی تا سفارشی سازی ویترین فروشگاه و نصب افزونه ها، اکنون باید یک فروشگاه آنلاین کاملاً شکل گرفته و آماده هستید تا فروش مجازی داشته باشید. اگرچه قبل از شروع انتشار، بهتر است سریع تمام مراحل را چک کنید.

شما نمی خواهید که اشتباهی وارد فروشگاه شما شود در بهترین حالت، بد به نظر می رسد و در بدترین حالت مشتریان احتمالی را از این کار دور می کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد که باید هنگام انجام بررسی های نهایی به آن ها توجه کنید:

پیوندهای اشتباه، خراب یا گمشده. اطمینان حاصل کنید که تمام پیوندهای فروشگاه شما کار می کنند و آن ها به جایی که باید می روند. کپی کردن پیوند اشتباه باعث این کار می شود، بنابراین این مورد را بررسی کنید!

اشتباه تایپی در بعضی موارد اتفاق می افتد، بنابراین مطالب خود را با دقت بخوانید و کلمات غلط املایی یا جملات نا تمام را مجدد بنویسید.

تصاویر بسیار مهم هستند اطمینان حاصل کنید که همه آن ها به سرعت بارگیری می شوند.

وقتی مطمئن شدید که یک فروشگاه اینترنتی خوب و با کیفیت دارید آن را انتشار دهید.

امیدواریم شما با خواندن این مقاله با نحوه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در فرکام آشنا شده باشید و با استفاده از آن بتوانید هر چه سریع تر فروشگاه خود را راه اندازی کنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: WooCommerce, آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی, افزونه Woocomerce, خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی, دامنه و هاست فروشگاه اینترنتی, راه اندازی فروشگاه اینترنتی, سایت سازها, سیستم مدیریت محتوا, سیستم مدیریت محتوا وردپرس, طراحی سایت وردپرس, طراحی فروشگاه اینتنرنتی, طراحی فروشگاه اینتنرنتی فرکام, فروش تجارت الکترونیکی, فروشگاه آنلاین, ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

14 تفاوت بارز در بازاریابی B2C و B2B

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

بازاریابی B2B به نوعی از بازاریابی اطلاق می‌شود که در آن یک شرکت محصولات خود را برای ارائه به شرکتی دیگر تبلیغ می‌کند و در واقع مشتریان اصلی، دیگر کسب‌و کارها می‎‌باشد. اما در بازاریابی B2C، یک شرکت فرآیند بازاریابی محصولات خود را برای ارائه به افراد غیر رسمی برنامه ریزی می‌کند. در این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام با تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها  شما را  آشنا خواهیم ساخت.

بازاریابی B2B چیست؟

 بازاریابی B2B

 بازاریابی B2B

بازاریابی B2B (کسب‌وکار به کسب‌وکار) نوعی بازاریابی محصولات برای کسب‌وکار یا دیگر شرکت ها می‌باشد که برای استفاده در تولید کالاها، استفاده در عملیات عمومی کسب‌وکاری (همانند منابع اداری)، یا برای فروش مجدد به دیگر مصرف‌کننده‌ها به‌کار می‌رود.

بازاریابی B2C چیست؟

بازاریابی B2C نوعی از بازاریابی است که به کسب و کارها کمک می کند تا به طور موثر و متقاعدکننده‌تر با مصرف کنندگان ارتباط برقرار کنند. به جای فروش نرم افزار حسابداری یا SaaS به یک شرکت، شما محصولات خود را به طور مستقیم برای مصرف کنندگان فردی بازاریابی می کنید.

یک نمونه از بازاریابی B2C تبلیغات تلویزیونی برای محصولات مصرفی است. شما یک چیپس که خیلی خوشمزه به نظر می رسد را در تبلیغات تلویزیونی می بینید و تصمیم می گیرید دفعه بعدی که به سوپر مارکت رفتید، آن را امتحان کنید.

با این حال فقط محصولات فیزیکی نیستند که می‌توان برای آن‌ها بازاریابی B2C انجام داد. اگر صاحب یک سایت ارائه دهنده دوره‌های آموزشی باشید، می‌توانید با ایجاد حق عضویت برای دسترسی دوره‌ها، فعالیت بازایابی مشابهی انجام دهید.

مطمئناً مشتریان شما محصول‌ شما را از یک قفسه در مغازه انتخاب نخواهند کرد. با این حال، نحوه ارتباط با آنها بسیار متفاوت از صاحب فروشگاه گچ و سیمان است.

تفاوت اصلی این است که ارتباط شما به طور عمده در اینترنت و در فروشگاه اینترنتی شما صورت می گیرد. به علاوه، شما بایدبه مشتری آینده نگر خود آموزش دهید که با محصول آموزشی شما چگونه می تواند زندگی خود را بهبود بخشد.

 بازاریابی B2C چیست؟

 بازاریابی B2C

۱۴ تفاوت‌ بازاریابی B2B و B2C

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها

1- عباراتی با کپی ساده در برابر عباراتی مختص به صنعت

نسخه‌ای که در برابر مصرف‌کنندگان استفاده می‌شود اغلب باید به یک زبان ساده‌تر و مرتبط نوشته شده باشد، از طرفی دیگر بازاریابان می‌توانند از عباراتی مختص صنعت در نسخه B2B استفاده ‌کنند تا خوانایی افزایش پیدا کند. این اصطلاحات مخصوص یک صنف؛ ممکن است به مذاق یک فرد غیررسمی خوش نیاید، اما می‌تواند به‌عنوان یک خلاصه به‌کار رود تا با مشتریان ایده‌آل ارتباط برقرار کند، لذا بازاریابان می‌توانند محتوایی مفهومی را بدون اینکه کلمات زیادی در آن به‌کار رود ایجاد کنند.

۲- احساسات در برابر منطق

درحالیکه بازاریابی B2C به‌دنبال معامله و ایجاد سرگرمی است خریداران B2B می‌خواهند در کار عملکرد داشته باشند و از دستاوردهای خود شناخت داشته باشند. به‌منظور کسب اعتماد و ایجاد روابط با خریداران B2B دارندگان باید خود را با تسهیم اطلاعات مرتبط به‌عنوان شریک در نظر بگیرند تا به اکسل مشتریان در حرفه‌ها و شغل‌هایشان کمک کند.

۳- مختصرنویسی در برابر بیان جزییات

مشتریان به‌دنبال محتوایی هستند که سرگرم‌کننده باشد و هضم آن‌ها ساده باشد. آن‌ها به جای اینکه دنبال محتوایی با جزییات زیاد باشند به دنبال اطلاعات قابل اشتراک‌گذاری و مفیدند، لذا پیام بازاریابی B2C خلاصه و مبتنی بر مزیت است. یک مخاطب B2B عادت کرده است که با فروش‌ها و افراد حرفه‌ای بازاریابی به وجد بیاید، افرادی که از محصولات و خدمات خود تشریح دقیقی را ارائه می‌دهند چیزهایی همانند مشخصات و ویژگی‌ها. برای بازاریابان B2B مهم است که ویژگی‌ها و مشخصاتش را در ارتباطات بازاریابی‌شان بگنجانند لذا مخاطب اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری را در دست دارد.

۴- محتوایی با تاثیرگذاری سریع در برابر محتوای با قالب‌های طولانی

نسخه‌های کوتاه و فوری توجه مخاطبین بازاریابی B2C را جلب می‌کند و منجر به تبدیل می‌شود، بخصوص به‌هنگام تبلیغ محصولات کم‌قیمت. از طرفی محتوای B2B باید طولانی‌تر باشد و جزییات بیشتری داشته باشد تا باعث شود برند اعتماد مخاطب را جلب کند و اطلاعات مناسبی را ارائه دهد که متناظر با سیر و سفر مشتری است.

۵- وفاداری برند در مقابل رابطه برند

یک مخاطب وفادار بازاریابی B2C لزوما نیازی ندارد که رابطه نزدیکی با برند داشته باشد. آنها می‌توانند به‌سادگی برند را دنبال کنند، محتوا را به اشتراک بگذارند و هر از چند گاهی خرید کنند. بازاریابان B2B باید روابطی نزدیک را با خریداران متعدد در سازمان ایجاد کنند و این روابط را با ایجاد ارزش و حفظ ارتباط به وجود آورند تا بتوانند اعتمادشان را جلب کنند.

۶- تصمیم‌گیرندگان تکی در برابر زنجیره فرمان‌ها

این چرخه فروش‌ها برای بازاریابی B2C و B2B خیلی متفاوت است. مصرف‌کنندگان اغلب تصمیمات سریع‌تری می‌گیرند. آن‌ها کمی تحقیق می‌کنند، از دوستانشان سوال می‌پرسند و بازبینی‌ها و توصیفات را می‌خوانند، اما این در مقایسه با فرآیند خرید B2B زمان کمتری می‌برد که این شامل تدارکات، حسابداری، بازبینی‌ها از سمت سهامداران متفاوت و تایید تصمیم‌گیرندگان می‌باشد.

۷- وضعیت در برابر شناخت

بیشتر مصرف‌کنندگان محصولی را خریداری می کنند که به آن‌ها کمک کند وضعیت اجتماعی‌شان را ارزیابی کرده و آن را بیان کنند، لذا بازاریابان B2C باید چنین تاثیر اجتماعی را در پیغام آنها مشمول کنند. درعین‌حال مشتریان B2B با انگیزه‌های متفاوتی تحریک می‌شوند. آن‌ها نه تنها براساس اینکه یک محصول یا خدمات به سازمان نفع می‌رساند تصمیم‌گیری می‌کنند بلکه بر این اساس که آیا این می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا کارها را با تاثیر بیشتری پیش ببرند و در کارشان برتری پیدا کنند و در حرفه‌شان پیشرفت داشته باشند.

۸- رضایت سریع در مقابل پرورش روابط

خریداران B2C اغلب برای نیازهای فوری خود خرید می‌کنند. آنها می‌توانند در طول چند دقیقه تصمیم‌گیری کنند، مساله خود را حل کنند و در این مسیر پیش روند. بنابراین پیام بازاریابی برای محصولات یا خدمات B2C روی رضایت سریع، راحتی و سادگی کاربرد تاکید دارد. از طرفی خریدهای B2B چرخه‌های خرید طولانی‌تری دارند و به تلاش بیشتری در زمینه نقش بازرگان در پرورش روابط نیاز دارند که با ارائه نیازهای چند سهامداری که در فرآیند خرید دخیل شده‌اند محقق می‌شود.

۹- روابط یکبار مصرف در برابر روابط بلندمدت

برخلاف محصولات مصرف‌کننده خریدهای B2B اغلب مبتنی بر قراردادند. روابط یا چندماهه هستند یا حتی چند ساله، که تاثیر تصمیم برای خرید را پراهمیت‌تر می‌کند. درحالیکه بازاریابان B2C زمان و تلاش بیشتری را در یافتن بازارهای جدید یا مجراهای توزیع صرف می‌کنند، بازاریابان B2B روی ایجاد روابط بلندمدت تمرکز دارند، که این منجر به تجدید قرارداد و حجم بالاتر خرید می‌شود.

۱۰- ایجاد موفقیت ناگهانی و بازی کردن یک بازی طولانی

بیشتر محصولات مصرف‌کنندگان بازاریابی‌شان را روی بدعت و هیجان می‌گذارند. سرمایه‌گذاری بودجه زیاد تبلیغاتی برای ایجاد موفقیت ناگهانی کار رایجی نیست. بازاریابان B2B روی بازی طولانی تمرکز دارند که از استراتژی‌های درونی و بازاریابی محتوا استفاده می‌کنند تا روابطی را به‌کار برند و روابطی را با مشتریان حفظ می‌کند.

۱۱- جلب توجه در برابر حفظ توجه

مصرف‌کنندگان خیلی زود توجهشان از چیزی گرفته می‌شود. آن‌ها اغلب تمایل ندارند که زمان و توجه زیادی به محتوا کنند و هم‌زمان خرید بکنند. بازاریابان B2C باید مفاد بازاریابی‌ای را به‌وجود بیاورند که بتواند سریع جلب توجه کند و مشتریان را به گرفتن تصمیم سریع در خرید تشویق کند. از طرفی خریداران B2B تمایل دارند که زمانی را روی درک جزییات یک محصول یا خدمات صرف کنند. مفاد بازاریابی باید جوری طراحی شوند که توجه مخاطبین را با محتوای مرتبطی حفظ کند که آنها را آموزش دهد و به آن‌ها در تصمیم‌گیری کمک کند.

۱۲-آگاهی برند در برابر رضایت مشتری و حفظ آن

بیشتر بازاریابان B2C روی تلاش برای ایجاد آگاهی برند تمرکز دارند و در عین حال اکثریت بازاریابان B2B منابع زیادی را برای اولویت‌بندی رضایت و حفظ مشتری صرف کند چرا‌که هر مشتری یا حساب نشان دهنده درآمدی زیادی در طولانی مدت است. چرخه طولانی فروش در بازاریابی B2B به معنی منابع بیشتر است که توسط خریدار سرمایه‌گذاری شده تا یک مشتری را ثبت کند و یا برنده یک قرارداد باشد. از دست دادن یک مشتری عموما تاثیر بالاتری روی کسب‌وکار B2B به نسبت B2C دارد.

۱۳-سرعت و سادگی در برابر عملیات و پیچیدگی

مصرف‌کنندگان به‌دنبال سادگی و کاربردی ساده‌اند. یک تجربه پیچیده کاربری تاثیر قابل توجهی روی تبدیل می‌گذارد. از طرفی مشتریان B2B بیشتر تمایل دارند که وارد فرآیندهای طولانی‌تری شوند تا بتوانند حسابی با کاربران متفاوت ایجاد کنند تا از ویژگی‌هایی همانند شخصی‌سازی براساس نقش هر کارمند و بودجه تصویب شده‌اش بهره ببرند. به‌علاوه تجارت الکترونیکی B2B و خریداران آفلاین اغلب به‌دنبال گزینه‌های بیشتری در فرآیند پرداخت هستند، همانند استفاده از اعتباری توسعه یافته که به یک فرآیند برای راه‌اندازی نیاز دارد.

۱۴- تقسیم برند و شخصی‌سازی بیش از حد

بازاریابان B2C اغلب بخش‌هایی که مرتبط به سبک زندگی است و اغلب بزرگ و توسعه یافته هستند را مورد هدف قرار می‌دهند. بازاریابان B2B بیشتر دوست دارند که از تحلیل‌هایی قابل پیش‌بینی استفاده کنند که به آن‌ها امکان ساخت پروفایل‌های دقیقی از مشتری را می‌دهد که در ایجاد پیشنهادات شخصی برای هر مشتری به آن‌ها کمک می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: B2C, بازاریابان B2b, تجارت B2b, تعریف بازاریابی B2C, تعریف بازاریابی B2C و B2B, تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها, تعریف بازاریابیB2B, طراحی سایت فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه اینترنتی, مشتریان B2B, نرم افزار کسب و کار B2B ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

پروپوزال طراحی سایت یا RFP طراحی سایت

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

چگونه يک RFP براي طراحي سايت يا طراحي سايت مجدد بنويسيد؟

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

در این مقاله از طراحي سايت فروشگاه اینترنتی فرکام با موضوع پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت به شما کاربران و صاحبین مشاغل کوچک و بزرگ توضيحاتي دهيم تا بتوانند يک RFP خوب براي طراحي سايت نوشته و پیشنهاد ویزه خود را به شرکت مربوطه ارائه دهید.

در ادامه با طراحی سایت فروشگاهی فرکام خواهيد دانست چگونه يک RFP براي طراحي سايت يا طراحي سايت مجدد فروشگاه اینترنتی خود بنويسيد. يک RFP چيزي است که شرکت ها براي ارزيابي پروژه خود استفاده مي کنند و سپس پيشنهاد خود را به شما ارائه مي دهند. در طراحي سايت فروشگاه اینترنتی فرکام ما تعداد زيادي RFP از شرکت هاي بزرگ و کوچک دريافت مي کنيم. برخي از اين RFP – پروپوزال بسيار خوب  و برخي بسيار بد هستند ما براي شما بيان خواهیم کرد، چگونه يک RFP یا پروپوزال خوب و مناسب براي وب سايت خود تهيه کنيد و پس از آن هرچه RFP شما بهتر باشد پيشنهاد شما دقيق تر بررسي مي شود.

چگونه يک RFP -پروپوزال خوب بنويسيد؟

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

هنگامي که شما به يک وب سايت نياز داريد اولين کاري که انجام مي دهيد يک درخواست پروپوزال طراحي مجدد وب سایت است. RFP هاي خود را به شرکت هاي مختلف ارسال مي کنيد .

پس از اين که درخواست خود را ارسال کرديد شرکت ها براي درخواست شما در ارتباط با زمينه کار، جدول زمان پياده سازي و هزينه طراحي وب سايت را مشخص مي کنند. به طور معمول اين درخواست با يک تماس تلفني کوتاه و يک جلسه پرسش و پاسخ دنبال مي شود.

RFP وب سايت شما، به عنوان يک شريک بالقوه تجاري است که مي توانيد در مورد آن فکر کنيد. هنگامي که RFP عالي است که مرحله اي براي يک همکاري عالي است.

يک RFP عالي بسيار روشن، مختصر و مستقيما به نقطه هدف اشاره دارد. در حقيقت بسياري از RFP هايي که ما دريافت مي کنيم هيچ کدام از اصطلاحات فني در آن ذکر نشده است و به صورت صحبت هاي روزانه است.

اگر شما مي دانيد چه اقدام هايي مي خواهيد استفاده کنيد آنها را به صورت ليست براي شرکت ها ارسال کنيد و اگر هم نه، کلا آن را فراموش کنيد و تمامي کارهاي خود را به دست شرکت طراحي سايت بسپاريد.

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

RFP ها حتما نباید بسيار طولاني باشد و خسته کننده، در واقع اين کسب و کار شما است که در مورد آن صحبت مي کنيد احساس راحتي کنيد و به صورت يک موضوع جذاب به آن نگاه کنيد. در طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام ما در مورد RFP مي دانيم بنابراين به جاي قانون، از ما به عنوان دستورالعمل هاي نقطه شروع استفاده کنيد. به آن ساده بنگريد و در مورد هر بخش و قسمت آن فکر کنيد و لذت ببريد و در پايان فرکام براي آينده کسب و کار شما معجزه ای خواهیم ساخت که شوکه شوید.

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت – RFP بايد شامل موارد زير باشد:

  • خلاصه
  • پيشينه شرکت
  • اهداف اصلي
  • محدوده پروژه و تحويل
  • نقشه سايت
  • تايم لاين و نقاط عطف
  • الزامات کاربردي و فني
  • بودجه
  • معيار انتخاب

1. خلاصه

اگر از موضوع نوشتن مطمئن نيستيد، اولين چيزي که بايد شروع کنيد خلاصه پروژه شماست . اين بايد مقدمه اي براي شرکت و کسب و کار شما و دليل ارائه RFP شما باشد. از کاربران بالقوه خود بگوييد چه چيزي آنها را اميدوار مي کند تا آنها را انجام دهيد که رفع هر گونه مشکل کاربران با سايت فعلي شما مواجه مي کند رفع شود. در اينجا يک نمونه پروپوزال طراحی وب سایت فروشگاهی( RFP ) به طور حلاصه برای مثال می آوریم.

مثال : نام شرکت ما x است که زمينه کاري ما به آپديت کردن نرم افزارهاي شرکت ها و سازمان ها است. ما به دنبال اصلاح وب سايت هستيم چون که کاربران به ما گزارش مي دهند که به دنبال هر چيزي که مي گردند نمي توانند در وب سايت ما پيدا کنند.
چرا اين موضوع مهم است: بخشي از درخواست شما براي پروپوزال ما را به نقطه اي مي رساند به همين دليل به کاربران پيشنهاد مي شود پروپوزال را براي شما ارسال کند.

2. پيشينه شرکت

ارائه يک تاريخچه مختصر از شرکت شما لازم است. به کاربران خود مي گوييد چه کساني هستيد؟  در چه صنعتی فعالیت دارید؟ مخاطبان و کاربران شما چه کسانی هستند؟ همچنين کمک مي کند تا شرکتهای بالقوه خود را بشناسند که چه کساني هستند؟ آيا شما يک هماهنگ کننده در بازار هستيد؟ کليدي ترين نکته همين جا است که شما قديمي ترين و قوي ترين شرکتهای اینترنتی هستيد .

مثال : در شرکت x مشتريان آنها را انتخاب مي کنند زيرا آنها خدمات با کيفيتي را دارند. آنچه آنها را از رقباي خود مي کند اين است که در صنعت خود با 30 سال تجربه قديمي ترين هستند.
چرا اين موضوع مهم است: پيشينه شرکت يا سازمان به کاربران و مخاطبان اين را القا مي کند که پروژه خود را به چه کسي بدهند و اولين نشانه براي تاييد آن شرکت است.

3. اهداف اصلی

RFP هايي بزرگ هستند که در مورد مشکلات شما و کاربران به طور مختصر و روشن صحبت می کنند. تمرکز خود را به روي آنچه مي خواهيد در سايت جديد خود انجام دهيد بگذاريد. سعي کنيد مشکلات را در يک يا دوجمله محدود کنيد با اين جملات مي توانيد مشکلات خود را مشخص کرده و شروع کنيد.

مثال : هدف اصلي ما براي وب سايت شما افزايش جذب کاربر و تعامل کاربران با طراحي سایت فروشگاهی است. برخلاف وب سايت فعلي ، وب سايت فروشگاه اینترنتی جديد شما بايد کاربران به راحتي و کارآمد تر براي خريد محصولات توسط کاربران ارائه دهد و همچنين بايد پاسخگوي کاربران نيز باشد.

چرا اين موضوع مهم است: اولويت بندي اهداف، مهم ترين کاري است که شما در پروژه انجام مي دهيد. بنابراين ما دقيقا مي دانيم چه چيزي شما را از اين تعامل با کاربر خارج مي کند. مشخص کردن اهداف عالي خود در ابتدا راه مي تواند شانس شما را براي موفقيت در وب سايت فروشگاه اینترنتی جديد افزايش يابد.

4. محدوده پروژه و تحويل

در اين مرحله از نوشتن RFP -پروپوزال طراحی سایت شما بايد به دنبال خدمات خاصي باشيد. در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام پروژه هاي ما در گستره وسيعي قرار دارد. بعضي از شرکت ها نياز به يک وب سايت جديد دارند. در حالي که برخي ديگر به توليد ويدئو و برند تجاري نياز دارند. همانطور که مي دانيد پروژه هاي با دامنه و محدوده متفاوتي وجود دارند و نتايج حاصل از آنها باهم متفاوت خواهد بود. در زير چند نمونه از آنچه که انتظار داريد را براي شما بيان مي کنيم:

  • مديريت پروژه
  • برنامه ريزي UX / UI
  • طراحي گرافيک
  • توسعه فرانت اند
  • توسعه بک اند
  • سئوي داخلي
  • استراتژي محتوا
  • تست و تضمين کيفيت
  • کمپين هاي PPC
  • سيستم مديريت محتوا
  • کپي رايت / محتوا
  • هويت بصري
  • موقعيت برند
  • بازاريابي
  • توليد ويدئو
  • عکاسي

اگر شما در خواست يک پروپوزال براي وب سايت داريد اين انتظار مي رود نتايج شامل طرح ها و فريم ها باشد يا اين که اگر پروژه يک هويت بصري دارد اين انتظار مي رود که نتايج ارائه شده در قالب هاي فايل PSD يا AI باشد.

نکته هاي حرفه اي: شما بايد بدانيد چه چيزي را براساس پروپوزالي ارسال شده از طرف مقابل مي خواهيد. و از سرويس دهنده بخواهيد ساعتي را به شما اختصاص دهد.

مثال: ما يک ويدئو 60 ثانيه اي براي توضيح در مورد وب سايت شما مي خواهيم و همچنين هويت هاي بصري مثل لوگو ، سربرگ هاي و يا کارت ويزيت را مي خواهيم تا با کار شما آشنا شويم.

اين موضوع برای این مهم است که:  مشخص شدن مدت زمان پروژه شما، ما با در نظر گرفتن اين که چه وظايفي داريم تکميل مي شود. يک نرخ ساعتي را براساس بهترين زمان تخمين به پروژه هاي قبلي اعمال خواهد شد. داشتن اين اطلاعات به شما اين اطمينان را مي دهد که بهترين پروپوزال را براي وب سايت شما داشته باشيم.

5. نقشه سايت

وب سايت شما سازمان شده براي کاربران است تا دسترسي به دنبال هرچه هستند به راحتي پيدا کند. سايت مپ شما در واقع فهرست مطالب وب سايت شما است. ليست کردن چه صفحاتي مي خواهيد و در مورد چگونگي حرکت کاربر از طريق سايت فکر کنيد. کاربران شما بايد بتوانند به سرعت و به آساني اطلاعات مورد نياز خود را پيدا کند. اگر نتوانند سايت را ترک خواهند کرد. تجربه کاربر UX يک عامل کليدي در کارآيي وب سايت شماست.

تخمين تعداد صفحاتي که فکر مي کنيد در وب سايت شما نياز داريد مي تواند نقطه شروع خوبي باشد به عنوان مثال صفحات درباره ما ، تماس با ما و خدمات. اگر مطمئن نيستيد چه صفحاتي نياز داريد! نگران نباشيد اجازه دهيد اين کار را براي شما انجام دهيد. مثال :

چرا اين موضوع مهم است: تجربه کاربر UX يکي از مهمترين اجزاي هر پروژه ديجيتالي است. ما از اين اطلاعات براي تعيين تعداد صفحات سفارش شما در وب سايت استفاده مي کنيم.

6. تايم لاين و نقاط عطف

بخش زمان بندي RFP در پروژه شما انجام مي شود اگر در تاريخ خاصي پروژه خود را مي خواهيد آن تاريخ مي تواند براي تکميل وب سايت يا برند تجاري شما باشد. اين امکان را به شما مي دهد تا فهرست زمانبندي براي آن داشته باشيد و نقطه عطف مهمي در پروژه شما باشد مانند راه اندازي صفحه محصول جديد يا کمپين تبليغاتي.

نکته حرفه اي: ” مدت زمان براي آماده سازي مقدمات ، طراحي و توسعه وب سايت سفارشي طول مي کشد. بايد توجه داشته باشيد.”
مثال : مدت زمان تحويل پروژه 20مهر ماه است در حالي که ما در يک مهرماه در کنفرانس سالانه صنعت خود شرکت کنيم و مي خواهيم در مدت زماني صفحه اصلي به پايان برسد تا اين زمان امکانپذير است!
چرا اين موضوع مهم است: اولا وب سايت شما بايد UP شود اولين گام مهم در ايجاد وب سايت است که در مقابل آن انتظارات شما نيز برآورده شود. در برخي موارد طرف مقابل براي تکميل پروژه دارد و با قيمت اضافي اين کار را براي شما انجام مي دهد.

7. الزمات کاربردی

الزامات کاربردي به احتمال زياد بخش جزئی ترين RFP وب سايت شما خواهد شد. ليست هر گونه از الزامات فني وب سايت شما بايد پردازش پرداختي ، استخدام و يا ورود کاربر به سيستم داشته باشد.
نکته حرفه اي: شما مجبور نيستيد به تمام الزامات فني پاسخ دهيد. اما مطمئن باشيد شامل مواردي باشد که انجام مي شود.”

آيا شما در حال فروش محصولات هستيد؟ اگر چنين است از چه راهکار براي تجارت الکترونيک استفاده مي کنيد؟ چه توصيه هايي براي فروش را دنيال مي کنيد؟ آيا شما يک سيستم مديريت محتوا داريد مانند وردپرس يا دروپال؟ اگر مي خواهيد از يک CRM مانند نرم افزار CRM فرکام که يک سرويس بازاريابي ايميل مانند MailCaimp است استفاده کنيد! اينجا سوالاتي از شما پرسيده شد که مي توانيد اين موارد را با ما در ميان بگذاريد.

براي افرادي که فني هستند سعي کنيد تا حد ممکن جزئيات از لحاظ عملکرد ارائه دهيد. داده ها را از منابع خارجي به دست آوريد. مطمئن شويد اين انتقالات براي داده ها انجام شده است. مثلاً اگر API وجود دارد آيا مستندي براي آن وجود دارد؟ به سوالات بين شما و شرکت طراح پاسخ دهيد تا پروژه به طور درستي پيش رود.

مثال : وب سايت شما بايد قادر به فروش محصولات باشد و در نقشه هاي گوگل ، موقعيت فروشگاه نيز مشخص گردد. بخش هاي مختلف وب سايت در Espinashost ميزباني مي شود.
چرا اين موضوع مهم است: اين يکي از مهمترين عوامل در ارزيابي محدوده زماني و قيمت از ديدگاه شرکت طراح خواهد بود. بعضي از راه حل ها نياز به ساعت کمتري براي ارائه دارد. در صورتي که برخي راه حل هاي ديگر نياز به منابع گسترده اي دارد که در طراحي API هاي سفارشي براي ايجاد برنامه هاي کاربردي نياز به نرم افزارهايي است. بازهم شما نياز داريد که RFP را روشن و مختصر ارائه دهيد طرح دقيق تر پروپوزال مي تواند پروژه شما را دقيق تر کند.

8. بودجه

بله، نامه درخواست شما بايد شامل بودجه هم باشد. بودجه شما شبيه تلاش براي خريد خانه اي است بدون اينکه بودجه اي را براي کارگزار ارائه دهيد. اگر مي خواهيد يک خانه بخريد و بودجه شما 130ميليون تومان است کارگزار شما مي تواند چندين خانه با اين بودجه براي شما پيدا کند.
نکته حرفه اي: ” اين کسب و کار شما است، اگر شما در مورد پول صحبت نمي کنيد احتمالا در آن جدي نيستيد”
تصميم بگيريد که چه چيزي براي شما مهم است. يک گزينه اي است که کمترين هزينه را دارد يا يکي از مواردي با بودجه شما بيشترين ارزش را دارد. با ارائه بودجه اين اجازه را مي دهد با مناسب ترين راه حل براساس محدوده زماني، اهداف و غيره برنامه ريزي شود. مثلا شما براي خريد خانه مي توانيد محدوده قيمت بين 100 تا 130 ميليون تومان در نظر بگيريد و آن را خريداري کنيد اما آنچه از سود بين اين دو مبلغ باهم متفاوت خوهد بود.

شما بايد يک رنجي را براي قيمت ارائه دهيد. اگر به دنبال خدمات اضافي مانند پشتيباني و گارانتي يا سئو هستيد بودجه اين خدمات را جداگانه در نظر بگيريد.
نکته حرفه اي: ” دريافت واقعي در مورد آنچه به دنبال آن هستيد به شما اين مزيت را مي دهد که شرکت طراح چه پيشنهادي را به شما ارائه کند.”

به وب سايت خد به عنوان يک سرمايه گذاري بنگريد. هر شرکت معتبر به شما در مورد نحوه استفاده بيشتر از بودجه را توصيه مي کند و با شما مشورت خواهد کرد تا براي بازگشت سرمايه گذاري به حداکثر خود برسد.

مثال: بودجه وب سايت جديد شما بين 10 تا 12 ميليون است بودجه براي نگهداري و پستيباني آن سالانه 5 ميليون خواهد بود.
پرای اين موضوع مهم است: شما لازم نيست وقت خود را با شرکت های طراحی فروشگاه اینترنتی که در محدوده بودجه شما نيستند هدر دهيد. صادقانه در مورد بودجه خود صحبت کنيد و اجازه دهيد شرکت طراحی سایت فروشگاهی در مورد اولويت هاي شما نيز صحبت کند شفافيت در اين موضوع خيلي مي تواند کمک کند.

9. معيار انتخاب

در اينجا شما به سادگي معيار هايي براي انتخاب شرکت طراح مي توانيد از آن استفاده کنيد. چيزهاي ديگري که در اينجا ذکر مي کنيم نيز مهم است: تخصص شرکت، قابليت ها، نمونه کارها ، شرکت های مربوطه، ميزباني و هاست و غيره…
مثال: انتخاب ما براساس تجارب شرکت، شرکت های مربوطه و براساس طراحي انجام خواهد شد.
چرا اين موضوع مهم است: يک شرکت ممکن است تخصص بيشتري در يک صنعت داشته باشد و همچنين در تجارت الکترونيک تجربه نيز داشته باشد. در مورد آنچه که تصميم خود براساس آن است پيش برويد تا شرکت مناسب براي شما را انتخاب کنيد.

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

کلام آخر

طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام شما را با آنچه براي نوشتن یک گزارش یا پروپوزال RFP لازم است آشنا ساخت حالا شما مي دانيد چه کارهايي را براي داشتن يک وب سايت جديد انجام دهيد.

نام *



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: RFP طراحی سایت , پروپوزال , پروپوزال طراحی سایت , تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP , چگونه يک RFP -پروپوزال خوب بنويسيد؟ , دریافت Pdf Rfp , طراحي سايت فروشگاه اینترنتی , طراحي سايت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

پروپوزال طراحی سایت یا RFP طراحی سایت

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

چگونه يک RFP براي طراحي سايت يا طراحي سايت مجدد بنويسيد؟

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

در این مقاله از طراحي سايت فروشگاه اینترنتی فرکام با موضوع پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت به شما کاربران و صاحبین مشاغل کوچک و بزرگ توضيحاتي دهيم تا بتوانند يک RFP خوب براي طراحي سايت نوشته و پیشنهاد ویزه خود را به شرکت مربوطه ارائه دهید.

در ادامه با طراحی سایت فروشگاهی فرکام خواهيد دانست چگونه يک RFP براي طراحي سايت يا طراحي سايت مجدد فروشگاه اینترنتی خود بنويسيد. يک RFP چيزي است که شرکت ها براي ارزيابي پروژه خود استفاده مي کنند و سپس پيشنهاد خود را به شما ارائه مي دهند. در طراحي سايت فروشگاه اینترنتی فرکام ما تعداد زيادي RFP از شرکت هاي بزرگ و کوچک دريافت مي کنيم. برخي از اين RFP – پروپوزال بسيار خوب  و برخي بسيار بد هستند ما براي شما بيان خواهیم کرد، چگونه يک RFP یا پروپوزال خوب و مناسب براي وب سايت خود تهيه کنيد و پس از آن هرچه RFP شما بهتر باشد پيشنهاد شما دقيق تر بررسي مي شود.

چگونه يک RFP -پروپوزال خوب بنويسيد؟

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

هنگامي که شما به يک وب سايت نياز داريد اولين کاري که انجام مي دهيد يک درخواست پروپوزال طراحي مجدد وب سایت است. RFP هاي خود را به شرکت هاي مختلف ارسال مي کنيد .

پس از اين که درخواست خود را ارسال کرديد شرکت ها براي درخواست شما در ارتباط با زمينه کار، جدول زمان پياده سازي و هزينه طراحي وب سايت را مشخص مي کنند. به طور معمول اين درخواست با يک تماس تلفني کوتاه و يک جلسه پرسش و پاسخ دنبال مي شود.

RFP وب سايت شما، به عنوان يک شريک بالقوه تجاري است که مي توانيد در مورد آن فکر کنيد. هنگامي که RFP عالي است که مرحله اي براي يک همکاري عالي است.

يک RFP عالي بسيار روشن، مختصر و مستقيما به نقطه هدف اشاره دارد. در حقيقت بسياري از RFP هايي که ما دريافت مي کنيم هيچ کدام از اصطلاحات فني در آن ذکر نشده است و به صورت صحبت هاي روزانه است.

اگر شما مي دانيد چه اقدام هايي مي خواهيد استفاده کنيد آنها را به صورت ليست براي شرکت ها ارسال کنيد و اگر هم نه، کلا آن را فراموش کنيد و تمامي کارهاي خود را به دست شرکت طراحي سايت بسپاريد.

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP

RFP ها حتما نباید بسيار طولاني باشد و خسته کننده، در واقع اين کسب و کار شما است که در مورد آن صحبت مي کنيد احساس راحتي کنيد و به صورت يک موضوع جذاب به آن نگاه کنيد. در طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام ما در مورد RFP مي دانيم بنابراين به جاي قانون، از ما به عنوان دستورالعمل هاي نقطه شروع استفاده کنيد. به آن ساده بنگريد و در مورد هر بخش و قسمت آن فکر کنيد و لذت ببريد و در پايان فرکام براي آينده کسب و کار شما معجزه ای خواهیم ساخت که شوکه شوید.

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت – RFP بايد شامل موارد زير باشد:

  • خلاصه
  • پيشينه شرکت
  • اهداف اصلي
  • محدوده پروژه و تحويل
  • نقشه سايت
  • تايم لاين و نقاط عطف
  • الزامات کاربردي و فني
  • بودجه
  • معيار انتخاب

1. خلاصه

اگر از موضوع نوشتن مطمئن نيستيد، اولين چيزي که بايد شروع کنيد خلاصه پروژه شماست . اين بايد مقدمه اي براي شرکت و کسب و کار شما و دليل ارائه RFP شما باشد. از کاربران بالقوه خود بگوييد چه چيزي آنها را اميدوار مي کند تا آنها را انجام دهيد که رفع هر گونه مشکل کاربران با سايت فعلي شما مواجه مي کند رفع شود. در اينجا يک نمونه پروپوزال طراحی وب سایت فروشگاهی( RFP ) به طور حلاصه برای مثال می آوریم.

مثال : نام شرکت ما x است که زمينه کاري ما به آپديت کردن نرم افزارهاي شرکت ها و سازمان ها است. ما به دنبال اصلاح وب سايت هستيم چون که کاربران به ما گزارش مي دهند که به دنبال هر چيزي که مي گردند نمي توانند در وب سايت ما پيدا کنند.
چرا اين موضوع مهم است: بخشي از درخواست شما براي پروپوزال ما را به نقطه اي مي رساند به همين دليل به کاربران پيشنهاد مي شود پروپوزال را براي شما ارسال کند.

2. پيشينه شرکت

ارائه يک تاريخچه مختصر از شرکت شما لازم است. به کاربران خود مي گوييد چه کساني هستيد؟  در چه صنعتی فعالیت دارید؟ مخاطبان و کاربران شما چه کسانی هستند؟ همچنين کمک مي کند تا شرکتهای بالقوه خود را بشناسند که چه کساني هستند؟ آيا شما يک هماهنگ کننده در بازار هستيد؟ کليدي ترين نکته همين جا است که شما قديمي ترين و قوي ترين شرکتهای اینترنتی هستيد .

مثال : در شرکت x مشتريان آنها را انتخاب مي کنند زيرا آنها خدمات با کيفيتي را دارند. آنچه آنها را از رقباي خود مي کند اين است که در صنعت خود با 30 سال تجربه قديمي ترين هستند.
چرا اين موضوع مهم است: پيشينه شرکت يا سازمان به کاربران و مخاطبان اين را القا مي کند که پروژه خود را به چه کسي بدهند و اولين نشانه براي تاييد آن شرکت است.

3. اهداف اصلی

RFP هايي بزرگ هستند که در مورد مشکلات شما و کاربران به طور مختصر و روشن صحبت می کنند. تمرکز خود را به روي آنچه مي خواهيد در سايت جديد خود انجام دهيد بگذاريد. سعي کنيد مشکلات را در يک يا دوجمله محدود کنيد با اين جملات مي توانيد مشکلات خود را مشخص کرده و شروع کنيد.

مثال : هدف اصلي ما براي وب سايت شما افزايش جذب کاربر و تعامل کاربران با طراحي سایت فروشگاهی است. برخلاف وب سايت فعلي ، وب سايت فروشگاه اینترنتی جديد شما بايد کاربران به راحتي و کارآمد تر براي خريد محصولات توسط کاربران ارائه دهد و همچنين بايد پاسخگوي کاربران نيز باشد.

چرا اين موضوع مهم است: اولويت بندي اهداف، مهم ترين کاري است که شما در پروژه انجام مي دهيد. بنابراين ما دقيقا مي دانيم چه چيزي شما را از اين تعامل با کاربر خارج مي کند. مشخص کردن اهداف عالي خود در ابتدا راه مي تواند شانس شما را براي موفقيت در وب سايت فروشگاه اینترنتی جديد افزايش يابد.

4. محدوده پروژه و تحويل

در اين مرحله از نوشتن RFP -پروپوزال طراحی سایت شما بايد به دنبال خدمات خاصي باشيد. در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام پروژه هاي ما در گستره وسيعي قرار دارد. بعضي از شرکت ها نياز به يک وب سايت جديد دارند. در حالي که برخي ديگر به توليد ويدئو و برند تجاري نياز دارند. همانطور که مي دانيد پروژه هاي با دامنه و محدوده متفاوتي وجود دارند و نتايج حاصل از آنها باهم متفاوت خواهد بود. در زير چند نمونه از آنچه که انتظار داريد را براي شما بيان مي کنيم:

  • مديريت پروژه
  • برنامه ريزي UX / UI
  • طراحي گرافيک
  • توسعه فرانت اند
  • توسعه بک اند
  • سئوي داخلي
  • استراتژي محتوا
  • تست و تضمين کيفيت
  • کمپين هاي PPC
  • سيستم مديريت محتوا
  • کپي رايت / محتوا
  • هويت بصري
  • موقعيت برند
  • بازاريابي
  • توليد ويدئو
  • عکاسي

اگر شما در خواست يک پروپوزال براي وب سايت داريد اين انتظار مي رود نتايج شامل طرح ها و فريم ها باشد يا اين که اگر پروژه يک هويت بصري دارد اين انتظار مي رود که نتايج ارائه شده در قالب هاي فايل PSD يا AI باشد.

نکته هاي حرفه اي: شما بايد بدانيد چه چيزي را براساس پروپوزالي ارسال شده از طرف مقابل مي خواهيد. و از سرويس دهنده بخواهيد ساعتي را به شما اختصاص دهد.

مثال: ما يک ويدئو 60 ثانيه اي براي توضيح در مورد وب سايت شما مي خواهيم و همچنين هويت هاي بصري مثل لوگو ، سربرگ هاي و يا کارت ويزيت را مي خواهيم تا با کار شما آشنا شويم.

اين موضوع برای این مهم است که:  مشخص شدن مدت زمان پروژه شما، ما با در نظر گرفتن اين که چه وظايفي داريم تکميل مي شود. يک نرخ ساعتي را براساس بهترين زمان تخمين به پروژه هاي قبلي اعمال خواهد شد. داشتن اين اطلاعات به شما اين اطمينان را مي دهد که بهترين پروپوزال را براي وب سايت شما داشته باشيم.

5. نقشه سايت

وب سايت شما سازمان شده براي کاربران است تا دسترسي به دنبال هرچه هستند به راحتي پيدا کند. سايت مپ شما در واقع فهرست مطالب وب سايت شما است. ليست کردن چه صفحاتي مي خواهيد و در مورد چگونگي حرکت کاربر از طريق سايت فکر کنيد. کاربران شما بايد بتوانند به سرعت و به آساني اطلاعات مورد نياز خود را پيدا کند. اگر نتوانند سايت را ترک خواهند کرد. تجربه کاربر UX يک عامل کليدي در کارآيي وب سايت شماست.

تخمين تعداد صفحاتي که فکر مي کنيد در وب سايت شما نياز داريد مي تواند نقطه شروع خوبي باشد به عنوان مثال صفحات درباره ما ، تماس با ما و خدمات. اگر مطمئن نيستيد چه صفحاتي نياز داريد! نگران نباشيد اجازه دهيد اين کار را براي شما انجام دهيد. مثال :

چرا اين موضوع مهم است: تجربه کاربر UX يکي از مهمترين اجزاي هر پروژه ديجيتالي است. ما از اين اطلاعات براي تعيين تعداد صفحات سفارش شما در وب سايت استفاده مي کنيم.

6. تايم لاين و نقاط عطف

بخش زمان بندي RFP در پروژه شما انجام مي شود اگر در تاريخ خاصي پروژه خود را مي خواهيد آن تاريخ مي تواند براي تکميل وب سايت يا برند تجاري شما باشد. اين امکان را به شما مي دهد تا فهرست زمانبندي براي آن داشته باشيد و نقطه عطف مهمي در پروژه شما باشد مانند راه اندازي صفحه محصول جديد يا کمپين تبليغاتي.

نکته حرفه اي: ” مدت زمان براي آماده سازي مقدمات ، طراحي و توسعه وب سايت سفارشي طول مي کشد. بايد توجه داشته باشيد.”
مثال : مدت زمان تحويل پروژه 20مهر ماه است در حالي که ما در يک مهرماه در کنفرانس سالانه صنعت خود شرکت کنيم و مي خواهيم در مدت زماني صفحه اصلي به پايان برسد تا اين زمان امکانپذير است!
چرا اين موضوع مهم است: اولا وب سايت شما بايد UP شود اولين گام مهم در ايجاد وب سايت است که در مقابل آن انتظارات شما نيز برآورده شود. در برخي موارد طرف مقابل براي تکميل پروژه دارد و با قيمت اضافي اين کار را براي شما انجام مي دهد.

7. الزمات کاربردی

الزامات کاربردي به احتمال زياد بخش جزئی ترين RFP وب سايت شما خواهد شد. ليست هر گونه از الزامات فني وب سايت شما بايد پردازش پرداختي ، استخدام و يا ورود کاربر به سيستم داشته باشد.
نکته حرفه اي: شما مجبور نيستيد به تمام الزامات فني پاسخ دهيد. اما مطمئن باشيد شامل مواردي باشد که انجام مي شود.”

آيا شما در حال فروش محصولات هستيد؟ اگر چنين است از چه راهکار براي تجارت الکترونيک استفاده مي کنيد؟ چه توصيه هايي براي فروش را دنيال مي کنيد؟ آيا شما يک سيستم مديريت محتوا داريد مانند وردپرس يا دروپال؟ اگر مي خواهيد از يک CRM مانند نرم افزار CRM فرکام که يک سرويس بازاريابي ايميل مانند MailCaimp است استفاده کنيد! اينجا سوالاتي از شما پرسيده شد که مي توانيد اين موارد را با ما در ميان بگذاريد.

براي افرادي که فني هستند سعي کنيد تا حد ممکن جزئيات از لحاظ عملکرد ارائه دهيد. داده ها را از منابع خارجي به دست آوريد. مطمئن شويد اين انتقالات براي داده ها انجام شده است. مثلاً اگر API وجود دارد آيا مستندي براي آن وجود دارد؟ به سوالات بين شما و شرکت طراح پاسخ دهيد تا پروژه به طور درستي پيش رود.

مثال : وب سايت شما بايد قادر به فروش محصولات باشد و در نقشه هاي گوگل ، موقعيت فروشگاه نيز مشخص گردد. بخش هاي مختلف وب سايت در Espinashost ميزباني مي شود.
چرا اين موضوع مهم است: اين يکي از مهمترين عوامل در ارزيابي محدوده زماني و قيمت از ديدگاه شرکت طراح خواهد بود. بعضي از راه حل ها نياز به ساعت کمتري براي ارائه دارد. در صورتي که برخي راه حل هاي ديگر نياز به منابع گسترده اي دارد که در طراحي API هاي سفارشي براي ايجاد برنامه هاي کاربردي نياز به نرم افزارهايي است. بازهم شما نياز داريد که RFP را روشن و مختصر ارائه دهيد طرح دقيق تر پروپوزال مي تواند پروژه شما را دقيق تر کند.

8. بودجه

بله، نامه درخواست شما بايد شامل بودجه هم باشد. بودجه شما شبيه تلاش براي خريد خانه اي است بدون اينکه بودجه اي را براي کارگزار ارائه دهيد. اگر مي خواهيد يک خانه بخريد و بودجه شما 130ميليون تومان است کارگزار شما مي تواند چندين خانه با اين بودجه براي شما پيدا کند.
نکته حرفه اي: ” اين کسب و کار شما است، اگر شما در مورد پول صحبت نمي کنيد احتمالا در آن جدي نيستيد”
تصميم بگيريد که چه چيزي براي شما مهم است. يک گزينه اي است که کمترين هزينه را دارد يا يکي از مواردي با بودجه شما بيشترين ارزش را دارد. با ارائه بودجه اين اجازه را مي دهد با مناسب ترين راه حل براساس محدوده زماني، اهداف و غيره برنامه ريزي شود. مثلا شما براي خريد خانه مي توانيد محدوده قيمت بين 100 تا 130 ميليون تومان در نظر بگيريد و آن را خريداري کنيد اما آنچه از سود بين اين دو مبلغ باهم متفاوت خوهد بود.

شما بايد يک رنجي را براي قيمت ارائه دهيد. اگر به دنبال خدمات اضافي مانند پشتيباني و گارانتي يا سئو هستيد بودجه اين خدمات را جداگانه در نظر بگيريد.
نکته حرفه اي: ” دريافت واقعي در مورد آنچه به دنبال آن هستيد به شما اين مزيت را مي دهد که شرکت طراح چه پيشنهادي را به شما ارائه کند.”

به وب سايت خد به عنوان يک سرمايه گذاري بنگريد. هر شرکت معتبر به شما در مورد نحوه استفاده بيشتر از بودجه را توصيه مي کند و با شما مشورت خواهد کرد تا براي بازگشت سرمايه گذاري به حداکثر خود برسد.

مثال: بودجه وب سايت جديد شما بين 10 تا 12 ميليون است بودجه براي نگهداري و پستيباني آن سالانه 5 ميليون خواهد بود.
پرای اين موضوع مهم است: شما لازم نيست وقت خود را با شرکت های طراحی فروشگاه اینترنتی که در محدوده بودجه شما نيستند هدر دهيد. صادقانه در مورد بودجه خود صحبت کنيد و اجازه دهيد شرکت طراحی سایت فروشگاهی در مورد اولويت هاي شما نيز صحبت کند شفافيت در اين موضوع خيلي مي تواند کمک کند.

9. معيار انتخاب

در اينجا شما به سادگي معيار هايي براي انتخاب شرکت طراح مي توانيد از آن استفاده کنيد. چيزهاي ديگري که در اينجا ذکر مي کنيم نيز مهم است: تخصص شرکت، قابليت ها، نمونه کارها ، شرکت های مربوطه، ميزباني و هاست و غيره…
مثال: انتخاب ما براساس تجارب شرکت، شرکت های مربوطه و براساس طراحي انجام خواهد شد.
چرا اين موضوع مهم است: يک شرکت ممکن است تخصص بيشتري در يک صنعت داشته باشد و همچنين در تجارت الکترونيک تجربه نيز داشته باشد. در مورد آنچه که تصميم خود براساس آن است پيش برويد تا شرکت مناسب براي شما را انتخاب کنيد.

پروپوزال طراحی سایت یا همان RFP طراحی سایت

کلام آخر

طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام شما را با آنچه براي نوشتن یک گزارش یا پروپوزال RFP لازم است آشنا ساخت حالا شما مي دانيد چه کارهايي را براي داشتن يک وب سايت جديد انجام دهيد.

نام *



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: RFP طراحی سایت , پروپوزال , پروپوزال طراحی سایت , تهیه یک گزارش یا پروپوزال یا RFP , چگونه يک RFP -پروپوزال خوب بنويسيد؟ , دریافت Pdf Rfp , طراحي سايت فروشگاه اینترنتی , طراحي سايت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

طراحی سایتفروشگاه اینترنتیمقالات

سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی

سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی

نکات مهم در مورد سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی

سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی

سئو سایت انگلیسی

سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی یا سئو انگلیسی به مجموعه کار هایی گفته می شود که برای بهبود و بهینه سازی سایت انگلیسی زبان انجام می شود. سایت های فروشگاه اینترنتی دو زبانه، برای اینکه بتوانند علاوه بر داخل، از خارج از کشور هم ورودی بگیرند باید اقدام به سئو سایت انگلیسی بکنند. حالا چرا انگلیسی ؟ به این دلیل که زبان انگلیسی زبان بین المللی است و با به کار گیری این زبان در سایت فروشگاهی و بهینه سازی آن برای موتور های جستجو ، تمامی مردمان جهان می توانند مخاطب تو باشند.

کسب و کار هایی که محصولات یا خدمات خود را علاوه بر ایران به کشور های دیگر هم ارائه می دهند از سایت های دو زبانه (multilingual website) استفاده می کنند. مثل صادر کنندگان زعفران و تجار فرش و … یا هر کسب و کاری قصد فروش محصولات خود به خارج از کشور داشته باشد.

انتخاب دامنه و url برای سایت فروشگاه اینترنتی انگلیسی

انتخاب دامنه و url سئو سایت انگلیسی فروشگاه اینترنتی

انتخاب دامنه و url سئو سایت انگلیسی

یکی از مهم ترین مواردی که برای موفقیت در سئو سایت انگلیسی باید به آن نگاه ویژه شود، انتخاب دامنه و url می باشد، ولی انتخاب دامنه و url از چه لحاظی قابل اهمیت است؟ این مسئله از آنجا مهم است که شما اگر سایت انگلیسی داشته باشید نمی توانید به عنوان مثال در دامنه از کلمات فارسی استفاده نمایید یا به عنوان مثال به صورت فینگلیش در دامنه بنویسید قطعا از استاندارد گوگل خارج می شود و سایت شما را به عنوان سایت انگلیسی رسمی نمی شناسد کما اینکه کاربران انگلیسی زبان نمی توانند آن را بخوانند و به سایت فروشگاهی اعتماد نخواهند نمود. یا اگر شما در انتخاب دامنه از دامنه های غیر اصولی استفاده کنید مثلا اگر از ir. استفاده کنید گوگل می داند این دامنه برای ایران است و یا اگر از in. استفاده کنید که برای هند است مورد تایید قرار نمی گیرید و امتیاز دامین را نخواهید گرفت، ولی اگر از دامنه هایی مثل: com،.uk،.us. و… استفاده شود چون برای یک کشور انگلیسی زبان است و com. که کاملا جهانی است و می تواند تمام سایت ها را در بر بگیرد قطعا مورد تایید گوگل خواهد بود.

قوانین اساسی در سئو سایت انگلیسی

سئو سایت انگلیسی در بر گیرنده ی اصول زیر میباشد:

  • به جز زبان انگلیسی هیچ زبان دیگری نباید در سایت فروشگاهی مورد استفاده قرار بگیرد که این موضوع را باید افرادی که مسئولیت تولید محتوا را بر عهده دارند باید رعایت کنند.
  • کسانی که مسئولیت کار های مختلف سایت را بر عهده دارند باید با ip انگلیس وارد شوند.
  • کامنت هایی که در صفحه قرار می گیرد حتما باید به زبان انگلیسی باشد.
  • کلمات کلیدی باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
  • انکرتکست هایی که در صفحه قرار می گیرد باید به زبان انگلیسی باشد.
  • faq ها و پشت نویسی عکس ها – alt تصاویر باید زبان انگلیسی باشد.
  • کلا از هر لحاظی مانند توضیحات متا تگ و تگ ها و… باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
  • تمام لینک ها و بک لینک هایی که در سایت قرار می گیرد باید به زبان انگلیسی باشد.
  • سرور ها و هاست سایت فروشگاه اینترنتی باید برای سرور های انگلیس یا آمریکا باشد.
    whois سایت می بایست به آدرسی به کشور هدف داده باشد، یعنی اگر هدف ما در سئو کشور انگلیس میباشد، آدرس ثبت شده ی سایت نیز می بایست در یکی از شهرهای انگلیس باشد.

سئو انگلیسی سایت فروشگاه اینترنتی

سئو انگلیسی سایت فروشگاه اینترنتی

با سئو انگلیسی سایت فروشگاه اینترنتی، کسب و کار خود را جهانی سازید

موتورهای جستجوگر عملکردی مشابه رفتار انسان‌ها دارند و زمانی که کاربری در کشوری خاص، موضوعی را جستجو می‌کند، تمام سایت‌ها همان زبان را جستجو می‌کنند سپس بهترین آنها را نشان می‌دهند. اگر کاربری در کشور انگلیس، در گوگل سرچ کند نتایجی هم که دریافت می‌کند انگلیسی زبان خواهد بود. حتماً خودتان هم تجربه این مورد را داشته‌اید، موضوعی را به فارسی سرچ کردید و در لیست نتایج هم سایت‌های فارسی زبان و هم انگلیسی را مشاهده کردید.

این یک فرصت عالی برای شما خواهد بود و با استفاده از آن می‌توانید سایت فروشگاه اینترنتی خود را در لیست نتایج جستجوی کاربران خارجی نیز قرار دهید. برای این کار کافیست یک سایت فروشگاهی چند زبانه داشته باشید، به عنوان مثال هم فارسی و هم انگلیسی و سئو را در هر کدام اعمال کنید.

سئو انگلیسی چگونه بر رتبه سایت فروشگاه اینترنتی تاثیر دارد؟

تاثیرسئو انگلیسی بر رتبه سایت فروشگاهی

تاثیرسئو انگلیسی بر رتبه سایت فروشگاهی

سئو انگلیسی به درآمد و افزایش ترافیک سایت فروشگاه اینترنتی شما کمک می کند. از آن جایی که می‌دانید گوگل به کاربرانش اهمیت می‌دهد و تا جایی که بتواند مطابق نیاز و خواسته آنها عمل می‌کند. به عنوان مثال به کاربر انگلیسی زبان، سایت انگلیسی پیشنهاد می‌دهد نه فارسی یا آلمانی. همینطور برای کاربران فارسی. سئو انگلیسی بسیار مفید است چرا که موتور جستجوگر در نهایت اگر هیچ نتیجه مشابه در آن زبان پیدا نکنند، نتیجه انگلیسی پیشنهاد می‌دهد. چون انگلیسی یک زبان بین المللی است و اکثر کشورهای دنیا با آن آشنایی دارند.

اگر سایت فروشگاه اینترنتی خود را چند زبانه کنید، می‌توانید سئو انگلیسی و عربی را هم در سایت خود پیاده سازی کرده و از این طریق از تمام دنیا بازدید کننده زیادی روانه سایت فروشگاهی و کسب و کار خود می کنید. به این طریق مشتری و درآمد شما بیشتر خواهد شد. با سئو انگلیسی برند شما در کل جهان شناخته شده و معتبرتر می‌شوید.

پیاده سازی سئو انگلیسی در سایت فروشگاه اینترنتی

سئو تکنیکال:

برای پیاده سازی سئو انگلیسی در این مرحله، حتماً بررسی کنید که سایت فروشگاه اینترنتی شما سرعت بالایی داشته باشد و در کشورهای مختلف سرعتش پایین نباشد. ریسپانسیو بودن را هم چک کنید.

سئو خارجی:

به بیرون سایت فروشگاه اینترنتی مربوط می‌شود و مهم‌ترین کار در این مرحله، لینک سازی خارجی می‌باشد که کاری حساس و مهم می‌باشد و بهتر است یک سئوکار حرفه‌ای این کار را انجام دهد. در این مرحله باید لینک سازی در سایت‌های همان زبان انگلیسی صورت گیرد.

سئو داخلی:

به درون سایت فروشگاهی مربوط می‌شود، اینکه محتوای شما چقدر با کیفیت است و لینک سازی داخلی را چگونه انجام داده‌اید. برای سئو انگلیسی ، محتوای انگلیسی و فارسی تولید کنید و لینک سازی هم به همان صورت لینک سازی خارجی می‌باشد.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: , سئو سایت فروشگاه اینترنتی , سئو سایت فروشگاهی , سئو فروشگاه اینترنتی , سایت انگلیسی , سایت فروشگاه اینترنتی چند زبانه , سایت فروشگاهی 2 زبانه ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

افزونه وردپرس چیست و کاربردی ترین آنها کدامند؟

افزونه وردپرس چیست و کاربردی ترین آنها کدامند؟

معرفی کاربردی ترین افزونه هابی وردپرسی به همراه لینک دانلود مستقیم

اگر شما با وردپرس تا حدودی کار کرده باشید به‌طور حتم با افزونه‌ها یا همان پلاگین ها آشنا خواهید بود. البته ممکن است شما به‌طور کلی نسبت به افزونه ها شناخت نداشته باشید؛ اما ما سعی کرده ایم در این مقاله از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام اطلاعات مفیدی را در خصوص افزونه وردپرس چیست و کاربردی ترین آنها کدامند؟ برای شما بطور کامل شرح دهیم، پس تا انتهای این مقاله ما را همراهی نمایید.

مسلماً اولین سؤالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که افزونه چیست و چه کاربردی برای شما دارد؟ افزونه یا پلاگین وردپرس در واقع امکانات و ویژگی‌های جدیدی را به سایت شما اضافه می‌کند. به بیان ساده پلاگین‌ها یک سری کد استند که به‌عنوان مکمل یک سایت عمل می‌کنند؛ و باعث کامل‌تر شدن ویژگی‌های یک سایت اینترنتی (سایت فروشگاه اینترنتی) می‌شوند.

افزونه وردپرس چیست و کاربردی ترین آنها کدامند؟

افزونه وردپرس چیست و کاربردی ترین آنها کدامند؟

انواع پلاگین یا افزونه های وردپرس

انواع پلاگین یا افزونه های وردپرس

پلاگین‌ها یا همان افزونه های وردپرس دو نوع هستند:

  • افزونه های رایگان
  • افزونه های غیر رایگان (پولی)

آنها تفاوت‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند و مهم‌ترین آنها میزان امکاناتی است که در اختیار شما قرار می‌دهند. پلاگین های رایگان در مقایسه با پلاگین های پولی امکانات بسیار کمتری را به شما ارائه می‌دهند حتی بیشتر این پلاگین‌های رایگان سازگاری مناسبی با سایت‌ها ندارند. شما با استفاده از افزونه‌های غیر رایگان می‌توانید ویژگی‌های منحصربه‌فرد بسیار زیادی را در اختیار داشته باشید.

پلاگین های وردپرس فایل های نصبی هستند که روی وردپرس نصب شده و امکانات جدیدی به سایت وردپرس شما اضافه می کنند. شما می توانید برای زیباتر کردن سایت خود یا افزودن امکانات پیشرفته به قالب، بدون نیاز به کد نویسی با افزونه ها این کار را انجام دهید.

ساختار افزونه‌ها- پلاگین های وردپرس

درنتیجه اینکه پلاگین وردپرس چیست؟ باید بدانید افزونه‌های وردپرس فایل‌هایی استند که به‌صورت زیپ (که داخل این فایل زیپ یک یا چند پوشه و فایل PHP وجود دارد) به شما تحویل داده می‌شوند؛ و با نصب آنها روی سایتتان، می‌توانید امکانات بسیار زیادی را در عرض چند ثانیه به سایت خود اضافه کنید.

 

دسته بندی و نوع افزونه ها

هر کدام از افزونه ها روی یک جنبه از فعالیت سایت شما تأثیر دارد. از امنیت سایت گرفته تا سئو و بهینه‌سازی، سرعت و… که در ادامه این مطلب از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

  • پشتیبان‌گیری و backup
  • امنیتی
  • سئو و بهینه‌سازی وبسایت
  • افزایش سرعت
  • فرم‌ساز
  • افزونه فارسی‌ساز، چند زبانه کردن و ..
  • افزونه‌های پرداخت
  • افزونه نوتیفیکیشن
  • ثبت‌‌نام و پنل کاربری
  • ویرایشگرهای متن
  • ویرایش قالب و فارسی‌سازی
  • اسلایدر
  • افزونه‌های ضروری
  • پیامک و ایمیل، افزونه خبرنامه
  • صفحه‌ساز
  • شبکه‌های اجتماعی
  • فروشگاهی، ووکامرس و همکاری در فروش
  • تبلیغات و پاپ‌آپ
  • چت آنلاین، تیکت و پشتیبانی
  • افزونه‌های آمارگیری، گزارش گیری

افزونه‌های پشتیبان‌گیری و تهیه بکاپ وردپرس

افزونه‌های پشتیبان‌گیری و تهیه بکاپ وردپرس

افزونه‌های پشتیبان‌گیری و تهیه بکاپ وردپرس

2. افزونه پشتیبان گیری backupbuddy

این افزونه هم در میان افزونه‌های غیر رایگان وردپرسی دسته‌بندی می‌شود. قیمت استفاده از این افزونه در زمان خرید از خود سایت اصلی، چیزی بین 48 تا 120 دلار است. اما می‌توانید آن را از سایت‌های مارکت وردپرس ایرانی با قیمت پایین‌تر بخرید.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این افزونه، آن است که از تمام دیتابیس ووردپرس شما بکاپ‌گیری می‌کند. یعنی گالری عکس‌ها، تم‌ها، افزونه‌ها . غیره. وقتی بکاپ‌گیری تمام می‌شود، شما کل وردپرس خود را می‌توانید در یک فایل زیپ دانلود کنید.

1. افزونه پشتیبان‌گیری updraftplus

این افزونه وردپرس می‌تواند به شکل خودکار از سایت شما نسخه پشتیبان تهیه کند. وقتی که سایت را به‌روزرسانی می‌کنید یا افزونه جدیدی نصب می‌کنید، به شما برای گرفتن یک نسخه بکاپ اطلاع می‌دهد. کافی است روی دکمه تهیه پشتیبان کلیک کنید تا یک نسخه کامل از کل سایت شما بکاپ گرفته شود.

برخلاف افزونه‌های دیگر، updraftplus روی کلادهای بیشتری بکاپ‌گیری می‌کند، می‌توانید زمان بکاپ‌گیری را با آن از قبل برنامه‌ریزی کنید، سرعت بسیار بالایی دارد و روی سه میلیون سایت تست شده است.

4. افزونه وردپرس بکاپ Duplicator

افزونه داپلیکیتور هم برای پشتیبان‌گیری جهت محافظت از سایت کاربرد دارد و هم برای انتقال کل اطلاعات سایت به یک هاست دیگر.

3. افزونه WP Clone

WP Clone هم از سایت شما بکاپ می‌گیرد اما سه تفاوت با بقیۀ افزونه‌ها دارد:

  • نه در سایت مبدأ و نه در سایت مقصد، برای بکاپ‌گیری یا کلون کردن، نیازی به دسترسی FTP ندارید.
  • فایل‌های سیستم وردپرس را بکاپ نمی‌کند؛ تا هم سرعت بالا برود و هم امنیت وب‌سایت حفظ شود.
  • بکاپ سایت را با http هاست شما fetch می‌کند که مجبور نباشید فایل‌هایی با حجم بالا را آپلود کنید.

بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس

وردپرس یک سیستم متن‌باز است؛ یعنی توسعه و پیشرفت وردپرس به صورت عمومی و توسط افراد داوطلب انجام می‌شود. در کنار تمام مزیت‌هایی که این روش توسعه دارد، امکان دارد رخنه‌های امنیتی در وردپرس پیدا شود که تا حل شدن آن مدتی طول بکشد. به همین دلیل، افزونه‌های امنیتی متنوعی برای حل مشکلات وردپرس و بالا بردن امنیت ساخته شده است.

بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس

بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس

6. افزونه امنیتی All In One WP Security & Firewall

از جمله قابلیت‌های افزونه All In One WP Security & Firewall، مواردی مثل افزایش امنیت حساب‌های کاربری، افزایش امنیت سایت (سایتهای فروشگاهی) در مقابل ورود ربات‌ها و… است.

مثلاً با این افزونه می‌توانید امکان عضویت در سایت را شرطی کنید. یعنی باید هر کاربر را تایید کنید تا عضویتش کامل شود.

از دیگر امکانات افزونه می‌توان به بک‌آپ گیری خودکار، نظارت بر دسترسی به فایل‌ها، بلاک کردن کاربران، جلوگیری ار نظرات اسپم و… اشاره کرد.

5. افزونه Wordfence؛ افزونه‌ای برای امنیت کامل

افزونه وردفنس – Wordfence دارای امکانات فایروال، اسکن کننده بدافزار و ورود دو مرحله‌ای است.

با این افزونه می‌توانید ترافیک آی پی‌های مشکوک را متوقف کنید، فایل‌ها یا لینک‌های اسپم را پیدا کنید، کدهای مخرب را شناسایی و اگر افزونه‌ای مشکل امنیتی داشت سریع آن را غیرفعال کنید.

امکان ورود دو مرحله‌ای در این افزونه، درصد امنیت را به طور کلی بالا می‌برد. علاوه بر این‌ها، در نسخه اصلی بیشتر امکانات رایگان است اما مثل خیلی افزونه‌های دیگر برای استفاده از امکانات کامل باید مبلغی پرداخت کنید که بستگی به تعداد کاربران استفاده کننده دارد.

8. افزونه امنیتی Sucuri Security؛ یک همه کاره حرفه‌ای

شرکت Sucuri یکی از معروف‌ترین شرکت‌های در زمینه امنیت وبسایت (سایت فروشگاه اینترنتی) است و یکی از بهترین‌ها افزونه‌ها را برای امنیت وردپرس ساخته است.

با افزونه Sucuri Security می‌توانید خیالتان را از کارها و مشکلات زیر راحت کنید:

  • امنیت ورود به پنل مدیریت
  • فایل‌های مخرب و بد‌افزارها
  • کاهش مشکلات بعد از هک
  • اعلان‌های امنیتی
  • فایروال (که البته مخصوص نسخه پریمیوم است.)

7. افزونه iThemes Security

با استفاده از این افزونه که قبلاً به اسم Better WP Security شناخته می‌شد، می‌توانید امنیت وب‌سایت خود را به راحتی بالا ببرید.

  • امنیت پسوردها را بالا می‌برد و از ورود کاربران اسپم جلوگیری می‌کند.
  • به طور مداوم سایت شما را زیر نظر دارد و هرگونه تغییری را در سیستم فایل‌ها و دیتا بیس را به شما گزارش می‌دهد.
  • حمله به وبسایت را گزارش می‌دهد و جلوی حمله را می‌گیرد.
  • از سایت شما بکاپ می‌گیرد که اگر زمانی هک شدید، بتوانید به سرعت سایت را برگردانید.

افزونه (Yoast SEO)

افزونه (Yoast SEO)

9. افزونه (Yoast SEO)

سال‌هاست که یواست سئو دستیار کمکی ما در سایت‌های وردپرسی است. تا جایی که خیلی افراد مبتدی فکر می‌کنند سبز کردن چراغ‌های یواست معادل سئو کردن است!

این افزونه چند کار اساسی انجام می دهد که مهم‌ترین‌ها آنها را فهرست کردیم:

  • چک کردن تعداد تکرار کلمات کلیدی در متن و صفحه
  • یادآوری و هشدار دباره رعایت نکات سئوی محتوا
  • ساخت نقشه سایت
  • مدیریت انتقال آدرس‌های سایت (ریدایرکت)
  • ایجاد اسکیما
  • ایجاد عنوان سئو برای صفحه‌ها
  • و …

افزونه Rank Math

افزونه Rank Math

10. افزونه Rank Math

مدتی است که افزونه رنک مث، به رقیب اصلی یوآست سئو تبدیل شده. البته از نظر من که از هر دو این افزونه‌ها استفاده کرده ام، رنک مث قابلیت‌های بیشتر و حرفه‌ای‌تری دارد و احتمال می‌دهم به زودی جایگاه یوآست را از خواهد دزدید.

افزونه All in One SEO Pack

افزونه All in One SEO Pack

11. افزونه All in One SEO Pack

افزونه AIOSEO از قدیمی‌ترین افزونه‌های وردپرس برای سئو است. این افزونه هم مثل قبلی‌ها چندین نکته سئو را پیشنهاد می‌دهد تا انجام دهید و تنظیمات اولیه و مهمی را که هر سایتی باید انجام دهد را به راحتی و در چند مرحله برای شما انجام می‌دهد.

استفاده از این افزونه سئو به ویژه برای سایت‌های فروشگاهی ضروری است.

بهترین افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس

افزونه‌های وردپرس برای افزایش سرعت

افزونه‌های وردپرس برای افزایش سرعت

سرعت سایت به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. افزونه‌های وردپرس برای افزایش سرعت فقط می‌توانند کارهایی مثل کش کردن فایل‌ها، فشرده کردن کدهای سایت، کاهش حجم تصاویر و امکان اتصال به سرورهای CDN را انجام ‌دهند.

هرچند خیلی کارهای مهم‌تری باید در طراحی سایت و سرور میزبان انجام شود اما استفاده از افزونه‌های افزایش سرعت سایت هم تا حدود زیادی مفید هستند.

13. افزونه کش سایت W3 Total Cache

اگر دنبال یک افزونه با کلی امکانات و تنظیمات برای کش سایت هستید، W3 Total Cache هرچه نیاز دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد. به کمک این افزونه، کش سایت شما فعال شده و کاربرانی که قبلا حتی یک بار به سایت‌تان سر زده‌اند، بدون نیاز به دانلود دوباره کدها و جزئیات سایت، با سرعت بیشتری واردش می‌شوند.

12. افزونه WP Rocket

افزونه افزایش سرعت wp rocket یکی از معروف‌ترین افزونه‌های غیر رایگان برای افزایش سرعت وردپرس است. این افزونه چندین قابلیت مثل کش، لود تنبل تصاویر، بهینه سازی کدها و… را روی سایت شما اجرا کرده و سرعت آن را بهبود می‌دهد.

14. افزونه Autoptimize

همانطور که از نام Autoptimize مشخص است، کار این افزونه بهینه‌سازی است. البته که قابلیت‌های این افزونه به اندازه قابلیت‌های افزونه‌های قبلی نیست اما سادگی کار یا این افزونه کمک می‌کند تا سریع‌تر و بدون دردسر کش و سرعت سایت خودتان را بهینه‌سازی کنید.

افزونه‌های بهینه‌سازی تصویر می‌توانند به صورت همزمان با آپلود تصویر حجم آن را کم کنند یا سایزهای مختلفی از تصویر را بسازد تا موقع استفاده در هر بخشی از سایت فقط از تصویر بهینه برای همان ابعاد استفاه شود.

افزونه بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس

افزونه بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس

افزونه بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس

افزونه بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس تصاویری که در سایت استفاده می‌کنید باید کم حجم باشند. فرمت و اندازه تصاویر هم با صفحه‌ای که می‌‌خواهید تصاویر را قرار دهید هم باید بهینه باشند.

افزونه‌های بهینه‌سازی تصویر می‌توانند به صورت همزمان با آپلود تصویر حجم آن را کم کنند یا سایزهای مختلفی از تصویر را بسازد تا موقع استفاده در هر بخشی از سایت فقط از تصویر بهینه برای همان ابعاد استفاه شود.

15. افزونه بهینه سازی تصاویر Smush

افزونه Smush از بهترین‌ها برای کاهش حجم تصاویر در وردپرس است. بعد از نصب افزونه پیامی ظاهر می‌شود که نشان می‌دهد چند تصویر در سایت شما بهینه نیست. با کلیک روی دکمه بهینه‌سازی، هر تصویری در سایت شما باشد را بهینه‌سازی می‌کند.

بعد از اینهم هر زمانی که یک تصویر جدید روی سایت خودتان آپلود کردید، این افزونه کاربردی به شکل خودکار حجم آن را کاهش می‌دهد. به این ترتیب مشکل کاهش سرعت سایت به دست تصاویر هم حل می‌شود!

چند افزونه دیگر هم هستند که همین کار را انجام می‌دهند و تفاوت‌های آنها در مقایسه اندک است.

فقط نام و لینک صفحه آنها را قرار می‌دهیم تا خودتان بررسی کنید و هرکدام که خوشتان آمد را نصب و استفاده کنید.

  • EWWW Image Optimizer
  • Compress JPEG & PNG images
  • ShortPixel Image Optimizer

افزونه های فرم ساز وردپرس

افزونه های فرم ساز وردپرس

افزونه های فرم ساز وردپرس

16. افزونه فرم ساز وردپرسی Gravity forms

افزونه فرم ساز وردپرسی بعدی، Gravity Forms است. این پلاگین هم قابلیت‌های حرفه‌ای زیادی دارد و حتی بعضی از ویژگی‌های آن مثل پشتیبانی از پرداخت آنلاین و…، در حرفه‌ای‌تر کردن فروشگاه اینترنتی هم به شما کمک زیادی می‌کند.

ساخت فرم در گرویتی فرم به راحتی کشیدن نوارها و باکس‌ها به صفحه است. کافی است هر چیزی را که نیاز دارید انتخاب کنید و به فرم اضافه کنید. بقیه کارها هم به سرعت انجام می‌شود. خوشبختانه نسخه فارسی گرویتی فرم هم موجود است.

با گرویتی فرم می‌توانید فرم‌هایی دارای آیتم‌های زیر را بسازید:

  • منوهای باز شونده
  • دکمه‌های رادیویی
  • سوالات شرطی
  • متن‌های پاراگرافی
  • دریافت ایمیل یا شماره‌ موبایل
  • الگوهای منطفی
  • و …

17. افزونه فرم ساز Contact form 7

در حال حاضر بهترین افزونه‌ فرم ساز وردپرسی Contact form 7 است. این افزونه در عین ساده بودن، به شما اجازه می‌دهد فرم‌های متفاوت با فیلدهای مختلف بسازید. علاوه بر این می‌توانید حتی نوع فیلدهای موجود در آن را انتخاب کنید. مثلا فیلدهایی به حالت چک‌باکسی و… . البته که قابلیت‌های این افزونه حتی به اینها هم ختم نشده و جزئیات بسیار زیادی به عنوان یک فرم ساز در اختیار شما قرار می‌دهد.

18. افزونه فرم ساز وردپرس WPForms

افزونه WPForms یکی از افزونه‌های محبوب فرم‌ساز وردپرس است. البته اغلب این محبوبیت به دلیل وجود قابلیت drag and drop یا همان کشیدن و رها کردن است. این یعنی می‌توانید برای ساخت فرم‌های مورد نظر، به راحتی المان‌های مورد نیاز را در فرم بگذارید و نیاز به کارهای فنی و کدنویسی ندارید.

افزونه های ویرایشگر css

اگر همین حالا بخواهید رنگ بخشی از منو سایت را عوض کنید، بخواهید فونت یک صفحه را تغییر بدهید یا جایگاه بخش پایینی سایت را کمی پایین‌تر ببرید، به جز کمک گرفتن از یک برنامه نویس چه راهکاری دارید؟

پیشنهاد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام استفاده از این افزونه‌ها با کمترین دانش فنی، کدهای سایت شما می تواند را تغییر می‌دهند.

19. Visual CSS Style Editor

با افزونه Visual CSS Style Editor که قبلاً به نام مداد قرمز شناخته می‌شد، می‌‌توانید هر صفحه‌ای از سایت خودتان را سفارشی‌سازی کنید.

از ویژگی‌های این افزونه موارد زیر است:

  • انتخاب کننده خودکار CSS
  • ویرایشگر زنده
  • ذخیره‌سازی تغییرات
  • خروجی گرفتن از فایل‌‌های استایل شیت
  • فونت‌های آماده
  • پترن‌های آماده
  • و…

21. افزونه Simple Custom CSS

این افزونه بسیار ساده و آسان است. با این افزوده به راحتی می‌توانید هر بخشی از استایل قالب را ویرایش کنید. ویژگی اصلی این افزونه همین سادگی و سرعت است.

20. افزونه css hero

افزونه وردپرسی دیگر برای ایجاد تغییرات در ظاهر سایت با کمترین دانش تخصصی و فنی، css hero است. این پلاگین هم دقیقا مشابه پلاگین قبلی به شما در ایجاد تغییرات ظاهری کوچک در قالب کمک می‌کند.

افزونه های اسلایدر وردپرس

افزونه های اسلایدر وردپرس

افزونه های اسلایدر وردپرس

اسلایدر، آن تصویری است که در بخش بالایی یا دیگر قسمت‌های وب سایت شما و دیگر سایت‌ها نمایش داده می‌شود. البته بعضی از سایت‌ها خودشان قابلیت ساخت اسلایدر را دارند اما خب اگر قصد ساخت یک اسلایدر حرفه‌ای با قابلیت‌های مختلف را دارید، بهتر است از افزونه‌های اسلایدر وردپرس کمک بگیرید.‌

23. افزونه اسلایدر وردپرس Smart Slider 3

این یکی هم بین افزونه‌های معتبر ساخت اسلایدر وردپرسی دسته بندی می‌شود. Smart Slider 3 قابلیت‌های زیادی از جمله ساخت اسلایدر ریسپانسیو و ایجاد اسلایدرهای پویا را دارد.

22. افزونه اسلایدر Slider by Soliloquy

به گفته خیلی از وبمستران و طراحان سایت، Soliloquy بهترین افزونه اسلایدر سایت است. از جمله ویژگی‌های مهم این ابزار، ساده، سبک، کاربردی و البته ریسپانسیو بودن آن است.

25. افزونه اسلایدرساز LayerSlider

ساخت اسلایدر هیچ وقت از این آسان‌تر نبوده است! با کنار هم گذاشتن چند تصویر و نوشتن روی آنها می‌توانید به راحتی اسلایدرهای خفن بسازید.

اسلایدرهای ساخته شده با این افزونه از نظر سئو مشکلی ندارند، ریسپانسیو هستند، از انواع لایه‌های کاربردی پشتیبانی می‌کنند و می‌توانید آنها را داینامیک کنید تا با زمانبندی مناسبی به کاربران نمایش داده شوند.

24. افزونه اسلایدرساز Slider Revolution

اسلایدر رولوشن از اولین افزونه‌های حرفه‌ای اسلایدرسازی است که حالا فقط نسخه پولی دارد. اولین مزیت این افزونه، نیاز نداشتن به دانش فنی است.

دومین مزیت رولوشن اسلایدر، داشتن صدها قالب آماده برای ویرایش و ساختن اسلایدر است. انیمیشن‌های زیبا، جلوه‌های ویژه و انواع ماژول‌های محتوای کمک می‌کند تا بهترین اسلایدرهای ممکن را بسازید.

در ادامه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام قرار است به سراغ افزونه‌هایی برویم که نصب بودن آنها روی انواع سایت‌ ها بخصوص سایت های فروشگاهی مزیت‌های نسبتا کوچک ولی تاثیرگذاری دارد.

26. افزونه Broken Link Checker

زمانی که شما در وب سایت‌تان صفحه‌ای را حذف کنید، آدرس آن صفحه به یک صفحه 404 تبدیل می‌شود و اگر آن را ریدایرکت نکرده باشید، کاربران زمانی که به این صفحه وارد شوند، به جای مشاهده محتوای مفید، یک صفحه 404 خالی را مشاهده می‌کنند. خب این از نظر گوگل بسیار ناراحت کننده است.

حالا در ادامه لینک‌هایی که شما به صفحات 404 سایت خودتان یا حتی سایت دیگران می‌دهید، با نام “لینک‌های شکسته” شناخته می‌شوند و با توجه به اینکه کاربر را به صفحات بی‌محتوا هدایت می‌کنند، سئو سایت را کاهش می‌دهند.

بنابراین عملا نباید هیچ لینک شکسته‌ای در سایت شما وجود داشته باشد. یکی از راهکارهایی که می‌تواند از به وجود آمدن چنین لینک‌هایی در سایت شما جلوگیری کند، استفاده از افرونه کاربردی وردپرسی Broken Link Checker است.

27. افزونه schema pro

احتمالا مشاهده کرده‌اید بعضی وقت‌ها زمانی که یک کلمه را در گوگل جستجو می‌کنید، دقیقا پایین عنوان چندتا از سایت‌های صفحه اول، جزئیات بیشتری نسبت به بقیه سایت‌ها وجود دارد. مثلا ستاره‌های طلایی، جزئیاتی در مورد امتیاز صفحه، قیمت محصول و…

ریچ اسنیپت

خب این اطلاعات اضافی با نام “ریچ اسنیپت” شناخته می‌شوند اما از کجا می‌آیند؟ ببینید، گوگل به راحتی نمی‌تواند همه اطلاعات وب سایت شما را درک کند. بنابراین چند سالی است یک سری کد به نام اسکیما در اختیار صاحبان سایت‌ها قرار داده. اگر صاحب سایت این کدها را به شکل اصولی در سایت خودش قرار بدهد، گوگل می‌تواند بهتر محتواهای صفحات را درک کرده و در نتیجه علاوه بر سئو بهتر، نتایج سایت را در صفحات جستجو زیباتر نمایش می‌دهد.

اما چطور کدهای اسکیما را روی وب‌سایت‌مان فعال کنیم؟ خب اینجا دیگر به یک برنامه نویس یا افزونه وردپرسی نیاز دارید! در حال حاضر بهترین افزونه برای این کار، schema pro است که بخش اعظمی از کار شما در این زمینه را جلو می‌برد.

28. افزونه Easy Social Share Buttons

اینکه کاربران وب سایت شما، پست‌های سایت تان را در شبکه‌های اجتماعی مختلف مثل لینکدین، فیسبوک و… به اشتراک بگذارند، به مرور باعث افزایش اعتبار شما نزد گوگل می‌شود. با توجه به این، پیشنهاد می‌کنم از یک افزونه اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید. این افزونه‌ها یک سری آیکون کنار پست‌های سایت شما اضافه کرده و احتمال اشتراک گذاری پست‌ها را بالا می‌برد. در این بین Easy Social Share Buttons یکی از پلاگین‌های منتخب است.

در ادامه فرکام به شکل خلاصه دیگر پلاگین های وردپرس را به شما معرفی می‌کند:

افزونه ارسال پیامک

اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید، باید بدانید که افزونه ارسال پیامک متنی، یک افزونه لازم برای سایت های فروشگاه اینترنتی است. در واقع زمان‌هایی مثل زمان تبلیغات، خرید محصول توسط کاربر و… سایت فروشگاهی شما باید برای مخاطبان خودش پیامک متنی بفرستد و خب این نیاز به یک پنل پیامکی و افزونه مخصوص آن دارد.

با توجه به اینکه پنل‌های مختلف افزونه‌های مخصوص به خودشان را به شما پیشنهاد می‌کنند، افزونه خاصی وجود ندارد که بخواهم به شما معرفی کنم. اما پیشنهاد می‌کنم برای خرید پنل پیامکی، به سراغ سایت ملی پیامک بروید. در این سایت بعد از خرید پنل، راهنمایی‌های لازم برای نصب این افزونه ضروری هم به شما داده می‌شود.

افزونه وردپرس ارسال ایمیل WP Mail SMTP

افزونه وردپرس ارسال ایمیل WP Mail SMTP

29. افزونه ارسال ایمیل WP Mail SMTP

علاوه بر پیامک، خیلی از وب سایت‌ها ترجیح می‌دهند ارتباط خودشان با کاربران‌شان را از طریق ایمیل‌ها جلو ببرند. البته که اتصال به سرور ایمیل و راه اندازی یک سیستم ایمیل مارکتینگ کار نسبتا فنی است. اما در هر حال برای این کار حتما باید یک افزونه وردپرسی ایمیل smtp نصب کنید. چه افزونه‌ای؟ جواب این سوال را بهتر است در آموزش‌های تخصصی این حوزه پیدا کنید چون مدرسان پیشنهادات بهتری در این باره دارند اما اگر نظر فرکام را بخواهید، افزونه WP Mail SMTP انتخاب خوبی است.

31. افزونه ssl

زمانی که ssl روی وب سایت (سایت فروشگاه اینترنتی) شما فعال شود، آدرس سایت‌تان از http به https تغییر می‌کند. حالا اینجا نیاز دارید برای انتقال آدرس قبلی به آدرس جدید، آن را ریدایرکت کنید. اگر با جزئیات و روش ریدایرکت کردن به شکل فنی آشنا نیستید، بهتر است از افزونه‌هایی مثل really simple ssl استفاده کنید.

30. افزونه درگاه پرداخت

عملا می‌توانم بگویم افزونه درگاه پرداخت، یکی از افزونه‌های ضروری ووکامرس است. اگر قرار است مخاطبان در وب سایت فروشگاهی شما خرید آنلاین داشته باشند، باید یک افزونه وردپرس درگاه پرداخت روی سایت فروشگاه اینترنتی خودتان نصب کنید. اما اینکه چه افزونه‌ای؛ باز هم به خودتان و درگاه پرداختی که انتخاب کرده‌اید بستگی دارد. مثلا اگر از درگاه زرین پال کمک می‌گیرید، باید افزونه مخصوص به آن را نصب کنید.

WPML پلاگین

WPML پلاگین

32. افزونه وردپرس دو زبانه کردن سایت

اگر به عنوان یک کسب و کار اینترنتی بین المللی فعالیت می‌کنید، احتمالا باید یک نسخه سایت به زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌ها هم داشته باشید.

افزونه های صفحه ساز وردپرس

در واقع ظاهر هر قالب وردپرسی به کمک افزونه‌های صفحه سازی که در ادامه معرفی می‌کنیم ویرایش می‌شود. البته ممکن است سایت شما خودش یک افزونه صفحه ساز اختصاصی داشته باشد. مثلا قالب معروف فلت سام، از صفحه ساز قدرتمند ux builder استفاده می‌کند. در چنین شرایطی نیاز به نصب افزونه دیگری ندارید.

35. افزونه صفحه ساز elementor

قابلیت های صفحه ساز المنتور elementor

می‌دانید چه افزونه‌ای بود که گوی رقابت را از ویژوال کامپوزر دزدید؟ بله دقیقا افزونه المنتور. این پلاگین صفحه ساز، با توجه به رابط کاربری جذاب و همینطور کارکرد آسانش، در همین چند ساله محبوبیت به شدت بالایی پیدا کرده.

34. افزونه صفحه ساز oxygen

افزونه صفحه ساز اکسیژن هم یکی از آن پلاگین های نسبتا محبوب در دنیای وردپرس است. اگر میانه خوبی با 2 پلاگین بالا نداشتید، پیشنهاد می‌کنم به سراغ اکسیژن بروید. این افزونه هم قابلیت drag and drop را دارد و می‎توانید هرجوری که دلتان می‌خواهد وب‌سایت خود را دیزاین کنید. همچنین ظاهر فروشگاه‌سازهای WooCommerce را هم به راحتی می‌توانید با این افزونه کنترل کنید. این افزونه با زبان‌های HTML، CSS، PHP و JS نوشته شده است، در نتیجه سئو سایت شما را نیز بهبود می‌بخشد.

33. افزونه صفحه ساز Visual Composer

ویژوال کامپوزر سال‌ها به عنوان رهبر بازار صفحه سازهای وردپرسی فعالیت کرده. هنوز هم خیلی از طراحان سایت با توجه به اینکه به کار با این ابزار عادت دارند، آن را با افزونه دیگری عوض نکرده‌اند. این افزونه دارای ویژگی drag and drop است و هیچ محدودیتی هم ندارد. یعنی می‌توانید پیچیده‌ترین لی اوت‌ها را نیز با آن بسازید. برای ساخت یک وب‌سایت زیبا، اصلاً نیاز نیست کدنویسی بلد باشید، حتی بعد از هرگونه تغییر می‌توانید بلافاصله پیش‌نمایش سایت را مشاهده کنید. این افزونه روی تمام تم‌های وردپرس کار می‌کند و با تغییر تم سایت، دیزاین شما تغییری نخواهد کرد.

افزونه‌های شبکه‌های اجتماعی

افزونه‌های شبکه‌های اجتماعی

افزونه‌های شبکه‌های اجتماعی

افزونه‌های شبکه‌های اجتماعیاین روزها خیلی از وب‌سایت‌ها حجم زیادی از ترافیک‌شان را از شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنند، پس داشتن افزونه‌های شبکه اجتماعی تقریباً ضروری است. در ادامه فروشگاه ساز اینترنتی فرکام شما را با تعدادی از پرکاربردترین آن‌ها آشنا می‌سازد:

38. Slider and Carousel Plus Widget for Social Media

کاربرد این افزونه کمی متفاوت‌تر از دو افزونۀ قبلی است. با این افزونه میتوانید عکس‌های صفحات اجتماعی خود را در قالب‌‌ها مختلف (مربعی، اسلایدر و…) در سایت خود نمایش دهید.

37. MashShare

یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از این افزونه آن است که سرعت سایت شما را کاهش نمی‌دهد. علاوه بر دکمه‌‌های شبکه‌های اجتماعی، میتوانید دکمۀ عضویت در خبرنامه را نیز اضافه کنید. همچنین کاربر امکان این را دارد که عکس‌ها را به طور مستقیم از سایت شما در شبکه‌های اجتماعی‌اش به اشتراک بگذارد.

36. Social Media Shared Buttons

با استفاده از این افزونه رایگان میتوانید آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی را به وب سایت خود اضافه کنید. تنوع طراحی این آیکون‌ها زیاد است (16طرح مختلف دارند)، آیکون‌ها حالت‌های مختلفی می‌گیرند (اگر ماوس را ببرید روی آیکون تکان می‌خود)، پاپ‌آپ ساز است و میتوانید از کاربران بخواهید شبکه‌های اجتماعی‌تان را دنبال کنند و …

پیشنهاد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام، اگر ‌سایت فروشگاه اینترنتی دارید حتماً با استفاده از افزونه‌های زیر قابلیت‌های وب‌سایت فروشگاهی خود را افزایش دهید:

41. Dokan

افزونه دکان یکی از بهترین افزونه‌های فروشگاه ساز است که با کمک آن می‌توانید مارکت‌پلیس‌هایی مشابه آمازون، اتسی، شاپیفای و … را بسازید. با دکان می‌توانید برای هر کالا به صورت کلی و تکی، کمیسیون تعریف کنید، برای فروشندگان خود اطلاعیه ارسال کنید، به هر فروشنده، صفحۀ خاص خودش را اختصاص بدهید تا آن را مدیریت کند و … .

40. MailChimp

با کمک این افزونه برای همیشه لیست بلند بالایی از مشتری‌هایتان داشته باشید تا در کمپین‌های ایمیل مارکتینگ از آن‌ها استفاده کنید. نام مشتری‌ها و خرید‌‌هایشان در MailChimp ذخیره میشود تا در ایمیل‌هایتان بتوانید افراد را به درستی هدف قرار دهید.

39. WooCommerce

این افزونه محبوب‌ترین افزونه سایت‌‌های فروشگاهی وردپرسی است. به کمک افزونه WooCommerce می‌توانید ظاهری زیبا به فروشگاه اینترنتی خود بدهید، صفحه‌های محصول را با توجه به سلیقه خود بسازید، گزینۀ انواع نحوه پرداخت را فعال کنید و غیره.

تبلیغات و پاپ‌آپ

تبلیغات و پاپ‌آپ

تبلیغات و پاپ‌آپ

تبلیغات پاپ آپ یکی از بهترین روش‌های افزایش نرخ تبدیل است. در ادامه با فروشگاه ساز فرکام  چند عدد از این افزونه‌های تبلیغات و پاپ‌آپ را باهم بررسی می‌کنیم:

44. Green Popups

اگر از تبلیغات پاپ‌آپ خسته شده‌اید، این افزونه کاملاً برای شما ساخته شده است. با این افزونه می‌توانید در حالت‌های مختلف تبلیغ خود را به کاربر نشان دهید؛ مثل هنگامی که به سمت پایین اسکرول می‌کند، بی‌حرکت مانده است، می‌خواهد از سایت خارج شود، یا وقتی که روی هر عنصری از سایت کلیک می‌کند تبلیغ را ببیند و غیره. همچنین می‌توانید تبلیغات خود را میان متن‌های صفحات هم جای‌گذاری کنید. Green Popups بیش از 200 قالب تبلیغاتی آماده دارد که می‌توانید از آن‌‌ هم استفاده کنید.

43. AdInserter

با این افزونه می‌توانید هرکجای صفحه که دل‌تان می‌خواهد تبلیغ بگذارید. افزونه AdInserter از ابزارهای Google AdSense و Google AdManager نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین به صورت اتوماتیک در پست‌ها و صفحه‌های شما تبلیغ میرود، می‌توانید با ادیتور css سینتکس کدها را مشاهده کنید، قابلیت این را دارد که صفحاتی که نمی‌خواهید در آن‌ها تبلیغ بروید را مشخص کنید، در صفحه‌های AMP کدهای جداگانه بگذارید و ..

42. Ninja popup

این افزونه یکی از محبوب ترین افزونه‌های وردپرسی است که به شما این امکان را میدهد تا محتوا را با استفاده از پاپ‌آپ قفل کنید، پاپ‌آپ‌ها را به سلیقه خود شخصی‌سازی کنید، برای هر برگه و نوشته به صورت مجزا پاپ‌آپ تعریف کنید و چندین ویژگی دیگر.

افزونه‌های چت آنلاین، تیکت و پشتیبانی

افزونه‌های چت آنلاین، تیکت و پشتیبانی

افزونه‌های چت آنلاین، تیکت و پشتیبانی

همانطور که حتماً خودتان هم می‌دانید، خدمات پشتیبانی و چت آنلاین در سایت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای اعتمادسازی و مشتری‌مداری است. چند مثال از این افزونه‌ها را در ادامه باهم بررسی می‌کنیم.

  • 47. Ticketa

تیکِتا یک افزونه پشتیبایی ایرانی است که توانسته است به خوبی با افزونه‌‌های قبلی رقابت کند و کاربرانش را راضی نگه دارد. این افزونه قابلیت‌‌های مختلفی دارد که در ادامه با بعضی از آن‌‌ها آشنا میشویم:

  • می‌توانید پاسخ صوتی ارسال کنید.
  • میتوانید تیکت‌ها را عمومی کنید.
  • با افزونه‌‌های ووکامرس و دکان همگام‌سازی شده است.
  • قابلیت شخصی سازی دارد.
  • و …

46. Visual Flat Chat

افزونه بعدی که می‌خواهیم به شما معرفی کنید، Visual Flat Chat است. این افزونه بین کاربران ایرانی هم به شدت محبوب است. چرا که کار کردن با آن راحت و بسیار حرفه‌ای است. ویژگی‌های این افزونه را در زیر باهم می‌خوانیم:

  • می‌توانید هرچقدر که بخواهید پاسخ آماده در آن قرار دهید.
  • همچنین میتوانید بی‌نهایت اپراتور پشتیبانی در آن اضافه کنید.
  • هم پشتیبان و هم کاربر می‌توانند برای هم فایل ارسال کنند.

45. All in One Support Button

این افزونه یکی از پرطرفدارترین افزونه‌های چت آنلاین است که قابلیت‌های مختلفی دارد. برای مثال:

تنظیمات دکمه پشتیبانی در سایت
پشتیبانی از WPML و MultiSite
امکان ارسال پیامک، تماس تلفنی، چت آنلاین
تنظیم ربات پاسخگو

افزونه‌های آمارگیری، گزارش گیری

افزونه‌های آمارگیری، گزارش گیری

افزونه‌های آمارگیری، گزارش گیری

این ابزارها باعث می‌شوند تا کنترل بیشتر و کارآمدتری روی وب‌سایت‌مان داشته باشیم و به راحتی رفتار کاربران را آنالیز کنیم. افزونه‌های گزارش گیری مختلفی برای وردپرس وجود دارد که طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام در ادامه بعضی از آن‌ها را معرفی می‌کند.

48. Simple History

این افزونه هرگونه تغییری در سایت شما را متوجه می‌شود و آن را در داشبور وردپرس به شما اعلام میکند. این افزونه گزارش تمام موارد زیر را به شما می‌دهد:

  • پروفایل کاربران، ورود و خروج آنها و حتی ورود‌های ناموفق
  • هرکسی که عکس یا پست جدید را اضافه میکند.
  • هرکسی که هر فایلی را حذف می‌کند.
  • هرکسی که کامنتی را قبول، حذف یا رد می‌کند.
    افزونه‌های و ویجت‌ها
    و …

49. Advanced Woo Recording

رابطه کاربری آسان، رسیپانسیو با همۀ نمایشگرها، گزارش‌های نموداری و ذخیره کردن آن‌‌ها با فرمت‌های مختلف، گزارش لیست موجودی انبار، گزارش مالیات و …تنها چند نمونه از امکانات این افزونه است که برای سایت‌های ووکامرس به شدت پیشنهاد می‌شود.

50. Activity log

این افزونه در رهگیری و نظارت رفتار کاربران بسیار به کارتان خواهد آمد و از همه چیز با خبر خواهید بود. مثل، تغییرات هستۀ وردپرس، پست‌ها، برگه‌ها، برچسب‌ها، دسته‌ها، کامنت‌ها، فایل‌های چندرسانه‌ای، ابزارک‌ها، ورود و خروج کاربران و هرچیز دیگری که فکرش را بکنید.

افزونه فارسی‌ساز، چند زبانه کردن

افزونه فارسی‌ساز، چند زبانه کردن

افزونه فارسی‌ساز، چند زبانه کردن

اگر قالب وردپرس شما به زبان دیگری باشد، حتماً به افزونۀ فارسی ساز احتیاج خواهید داشت. گاهی اوقات هم با توجه به نیاز کسب‌وکارتان مجبورید سایت خود به زبان دیگری ترجمه کنید. در این شرایط افزونه‌های چند زبانه کردن سایت برای شما کاربردی خواهند بود. بیایید تعدادی از این افزونه‌ها را باهم بشناسیم.

52. WPML

این افزونه کاربردی و کاربر پسند می‌تواند در چند زبانه کردن وب‌سایت به شما کمک کند. مهم‌ترین ویژگی‌اش آن است که از ترجمه ماشینی (خودکار) استفاده نمی‌کند و در نتیجه برای سئو سایت‌تان هم مفید است.

51. TranslatePress

افزونۀ TranslatePress یکی از پرنصب‌ترین افزونه‌های وردپرس است که به شما امکان ترجمۀ کل Front-End وب‌سایت‌تان را می‌دهد، تمام تم‌ها و افزونه‌ها را پشتیبانی می‌کند و قابلیت پیش‌نمایش ترجمه را دارد. این افزونه از API مترجم گوگل استفاده می‌کند اما انتخاب با شماست! می‌توانید این ویژگی را غیر فعال کنید.

افزونه‌های پرداخت

افزونه‌های پرداخت

افزونه‌های پرداخت

افزونه‌های پرداخت این روزها کسب‌وکارهای بیشتری به دنیای آنلاین رو آورده‌اند و تعداد افرادی که خرید اینترنتی را ترجیح می‌دهند هم روز به روز دارد بیشتر می‌شود. در نتیجه؟ درگاه‌های پرداخت برای کسایی که وب‌سایت فروشگاه اینترنتی دارند جزو واجبات است. در این قسمت تعدادی از این افزونه‌های ایرانی را باهم بررسی می‌کنیم.

54. درگاه پرداخت الکترونیک سپهر

این درگاه پرداخت از آخرین نسخه WooCommerce پشتیبانی می‌کند، کد پیگیری و شماره سفارش را در اختیار شما و مشتری قرار می‌دهد، در صورت بروز خطا وجه به صورت اتوماتیک به حساب برمی‌گردد و …

55. درگاه پرداخت ملت

با این افزونه هم کاربران‌ می‌توانند از طریق درگاه بانک ملت، تراکنش خود را تکمیل کنند. این افزونه از WooCommerce هم پشتیبانی می‌کند.

56. درگاه پرداخت بانک سامان

این افزونه تنها افزونۀ تایید شده توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش است. کاربران می‌توانند با تمام کارت‌‌های عضو شتاب و با استفاده از این درگاه پرداخت، خرید خود را به راحتی انجام دهند.

57. درگاه پرداخت پارسیان

این درگاه پرداخت هم مانند نمونه‌های قبلی به راحتی روی وردپرس شما قابل نصب است و در صورت استفاده از Woocommerce می‌توانید کاربران خود را به سمت این درگاه بانکی هدایت کنید تا خرید خود را انجام دهند.

افزونه نوتیفیکیشن

افزونه نوتیفیکیشن

افزونه نوتیفیکیشن

قدرت نوتوفیکیشن یا همان اعلان‌ها را نمیتوان دست کم گرفت. درست است که گاهی اوقات ممکن است حتی روی اعصاب باشند، اما اکثر مواقع به کارمان می‌آیند.

58. OneSignal

با استفاده از افزونه OneSignal برای کاربران‌تان نوتیفیکیشن بفرستید تا تعامل خود را با آن‌ها بالا ببرید. این افزونه از مرورگر کروم پشتیبانی میکند، به صورت خودکار نوتیفیکیشن میفرستد، می‌توانید بخش خاصی از کاربران را هدف قرار دهید، می‌توانید A/B تست انجام دهید و نوتیفیکیشن‌‌های خود را طبق برنامه‌ریزی ارسال کنید.

59. Smart Notification System

این افزونه ادعا می‌کند که کامل‌ترین افزونۀ ارسال نوتیفیکیشن است. با استفاده از این افزونه می‌توانید تحت وب و موبایل برای کاربران‌‌تان نوتیفیکیشن بفرستید، کمپین ایجاد کنید، بر اساس موقعیت جغرافیایی یا طبق یک زمان‌بندی خاص نوتیفیکیشن ارسال کنید و … .

افزونه ثبت‌‌نام و پنل کاربری

افزونه ثبت‌‌نام و پنل کاربری

افزونه ثبت‌‌نام و پنل کاربری

ثبت‌‌نام و پنل کاربری کاربران باید در سایت شما ثبت نام کنند و هر کدام یک پنل کاربری داشته باشند، زیرا در این صورت مدیریت کاربران راحت‌تر و مؤثرتر خواهد بود. برای ثبت نام کابران می‌توانید از افزونه‌‌های زیر کمک بگیرید:

60. پاپ آپ – pop up

با استفاده از این افزونه می‌توانید پروفایل‌های زیبا و کاربر پسند بسازید، به صورت خصوصی برای‌شان اعلان و پیام خصوصی بفرستید. کاربران می‌توانند با روش‌های مختلف وارد پروفایل خود شوند، همچنین شما می‌توانید منو‌‌های پیش‌فرض این افزونه را با سلیقه خود تغییر دهید.

61. UserPro

اگر قصد افزایش تعداد کاربران وب‌سایت خود را دارید و از ظاهر تکراری افزونه‌‌های پروفایل‌ساز ورد پرسی خسته شده‌اید، پیشنهاد ما افزونۀ UserPro است. این افزونه داری پنل مدیریتی کاملاً فارسی‌ است، با انواع نمایشگرهای مختلف سازگاری دارد و هرچقدر که بخواهید می‌توانید فیلد جدید به پروفایل‌ها اضافه کنید.

62. Profile Builder Pro

یکی از سبک ترین افزونه‌های پروفایل ساز وردپرسی است که به شما این امکان را می‌دهد تا بی‌نهایت کاربر را در سایت ثبت‌نام کنید، هرچقدر که میخواهید گزینه‌های جدید به فرم ثبت‌نام اضافه کنید، عضویت‌ها را توسط مدیر سایت یا ایمیل تایید کنید، لیست اعضای سایت را به شیوه‌های گوناگون مشاهده کنید و … .

افزونه ویرایشگرهای متن

ویرایشگرهای متن

ویرایشگرهای متن

گاهی پیش می‌آید که متن ما در ورد پرس همانگونه که در فایل ورد می‌بینیم، نشان داده نمی‌شود و یا خود وردپرس اصلاً امکانات مد نظر شما برای ویرایش متن را ندارد. در این قسمت طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام افزونه‌هایی را به شما معرفی کند که کارتان را بسیار آسان خواهد کرد.

63. TinyMCE Adnvanced) Advanced Editor Tools)

این یک افزونۀ رایگان است و شما می‌توانید با استفاده از آن دکمه‌های ویرایشگر متن وردپرس‌تان را در حداکثر 4 ردیف؛ حذف، اضافه و تنظیم کنید. اگر از یک سری دکمه‌های این افزونه استفاده نمی‌کنید، می‌توانید با Drag and Drop ساده از شر آن خلاص شوید.

64. WordPress Smart Editor

این افزونه هم علاوه بر این‌که رایگان است، قابلیت آن را دارد که هنگام نوشتن بولت پوینت می‌توانید از آیکون‌های مورد علاقه خود به جای نقطه استفاده کنید. همچنین این افزونه دارای بخش‌های مدیریت فایل‌ها، جدول‌ها و ستون‌ها هم هست. با وجود این ویژگی‌ها متن شما کامل‌تر و زیباتر شده و در نهایت تجربه بهتری را برای کاربر خواهید ساخت.

 تا جایی که امکان دارد افزونه نصب نکنید!

هر افزونه‌ای که نصب می‌کنید سایت شما را سنگین‌تر می‌کند.

فعال بودن دائمی بعضی باعث هدر دادن منابع سرور هم می‌شود.

سایت خود رو بدست برنامه نویسان  متخصص بسپارید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: WordPress Plugin, Yoast SEO, افزونه اسلایدرساز, افزونه امنیتی, افزونه بهینه سازی تصاویر, افزونه پشتیبان گیری, افزونه صفحه ساز, افزونه های پولی, افزونه های رایگان, افزونه های وردپرس, افزونه وردپرس چیست, انواع پلاگین, انواع پلاگین یا افزونه های وردپرس, پلاگین, پلاگین وردپرس ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر

افزایش نرخ بازدید سایت فروشگاه اینترنتی از طریق گوگل به کمک تصاویر

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر برای بهتر دیده شدن مطالب در وب سایت‌ بخصوص سایت های فروشگاهی وجود دارد. نوشتن یک محتوای یونیک و غنی، با رعایت موارد سئو نظیر تگ های Heading یا استفاده از عبارات long tail (مفهوم Long tail  هدف گرفتن کلمات کلیدی طولانی یکی از تکنیک‌های سئو است زیرا رتبه گرفتن با آن‌ها آسان‌تر است و ضمنا این نوع کلمات، ترافیک هدفمندتری را به سمت سایت فروشگاهی می‌آورند. در مورد کلمات کلیدی کوتاه رقابت سنگینی وجود دارد و معمولا قصد کاربر از جست‌وجوی آن‌ها روشن نیست.) در مطالب خود، اما فقط یک راه برای تولید یک محتوای واقعا جذاب وجود دارد و آن استفاده از تصاویر مرتبط و با کیفیت است.

بهترین اتفاق در مورد تصاویر این است که با کمی دقت در بهینه سازی، تعداد زیادی از کاربران را از طریق موتورهای جستجو روزانه وارد وب سایت فروشگاهی شما می‌کنند. اما برای اینکار نیاز به رعایت اصولی دارید که در ادامه از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام به آنها می‌پردازم:

انتخاب تصاویر

مسئله‌ی بسیار مهم و در عین حال ساده، این است که باید تصاویر مرتبط با روح محتوا انتخاب کنیم. اینکار به بهبود تجربه کاربری در وب سایت فروشگاه اینترنتی شما کمک شایانی خواهد نمود. فرض کنید مطلبی درباره نرم افزار های فروشگاه آنلاین میخوانید و در آن از عکس یک پرنده استفاده شده است! چه فکری درباره نویسنده مطلب خواهید کرد؟

به غیر از انتخاب تصاویر مرتبط، باید از عکسهای با کیفیت، دارای نسبت درست طول و عرض، به همراه رزولوشین و حجم مناسب استفاده شود. برای انتخاب تصاویر می‌توان از راه‌های زیر استفاده کرد:

۱- Google Image Search – Usage right

وقتی در گوگل به جستجوی تصاویر می‌پردازید می‌توانید از خاصیت فیلتر نتایج با امکان جستجوی تصاویری بدون حق کپی رایت استفاده کنید. انتخاب تصاویر بدون حق کپی رایت از آن جهت با اهمیت است که گوگل سعی در عدم رتبه دهی سایت های بی توحه به قانون کپی رایت دارد.

Unsplash وب سایت شامل تصاویری بدون حق کپی رایت و رایگان

Unsplash وب سایت شامل تصاویری بدون حق کپی رایت و رایگان

۲-Unsplash

Unsplash یک وب سایت شامل تصاویری بدون حق کپی رایت و یا به قول معروف رایگان است.

معروف ترین ابزارهای ترسیم نمودار بر اساس داده Picktochart

معروف ترین ابزارهای ترسیم نمودار بر اساس داده Picktochart

۳- Picktochart

یکی از معروف ترین ابزارهای ترسیم نمودار بر اساس داده Picktochart است. یک ابزار رایگان، کاربردی و ساده که به شما برای رسم نمودار کمک خواهد کرد.

بهینه سازی تصاویر برای موتورجستجو

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر

افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر

بعد از یافتن تصویر مورد نظر، حالا نوبت به بهینه سازی آن می‌رسد.

۱- سایز تصایر

دلایل زیادی برا ری‌سایز کردن تصاویر وجود دارد. مطمئناً تصویری با ابعاد ۳۰۰۰*۲۰۰۰ پیکسل، برای مقاله یا محصول شما مناسب نخواهد بود. پس بسته به قالب و شرایط وب سایت‌خود (سایت فروشگاه اینترنتی)، تصاویر را به اندازه مشخص تغییر دهید و به یاد داشته باشید در این‌کار کیفیت را قربانی نکنید.

۲- نام و عنوان فایل

قبل از اپلود عکس‌ها به سرورخود مطمئن شوید که از عبارات مناسب با محتوای تصویر در نامگذاری استفاده کرده‌اید. این مورد شاید کمک مستقمی به سئوی تصاویر سایت شما نکند، اما حداقل می‌تواند برای پیدا کردن آنها در میان تصاویر دیگر به شما کمک کند.

۳- تگ Alt

مهمترین کاری که میتوان در بهینه سازی عکسها انجام داد، استفاده از تگ Alt است. گوگل و سایر موتورهای جستجو، تصاویر را نمی‌بینند، اما می‌توانند بخوانند بنابراین با نوشتن محتوای متاسب در تگ Alt به موتور جستجو در درک تصویر کمک می‌کنید.

بهینه سازی تصاویر با تگ alt

تگ Alt باید شفاف، توصیفی، محتصر و با استفاده از کلمات کلیدی پر شود. در نوشتن تگ Alt بهتر است تصور کنید می‌خواهید از پشت تلفن بصورت مختصر، یک تصویر را برای شخض دیگری توصیف کنید.

۴- توضیحات و کپشن

از توضیحات خصوصا در وردپرس میتوان برای نوشتن توصیف کامل‌تری از تصویر مانند جزئیات اضافی، تاریخ و مکان تهیه عکس استفاده کرد. این توضیحات علی الخصوص برای کاربر بسیار مفید است و به افزایش کیفیت محتوای سایت فروشگاهی شما نیز کمک خواهد کرد.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: افزایش بازدید از سایت به کمک تصاویر , طراحی فروشگاه اینترنتی , طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان و اشتراکی

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان و اشتراکی

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان

شاید شما هم مثل خیلی از افراد دیگه، وقتی به یک سایت فروشگاه اینترنتی یا فروشگاه آنلاین در اینترنت برخورد می‌کنید، ناخداگاه ایده ساخت فروشگاه اینترنتی برای کسب و کار خود به ذهنتون بیاد و به فکر ساخت و راه اندازی سایت فروشگاهی افتاده باشید. شکی نیست که علت اصلی به وجود اومدن اکثر سایت‌های فروشگاهی همین مسئله بوده باشد. بنابراین شروع به جستجو در اینترنت برای آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان می‌کنید و با حجم بسیار زیادی از مقالات و روش‌های گوناگونی که برای ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد، مواجه می‌شوید. این مسئله باعث سردرگمی شما شده و مات و مبهوت در بین انتخاب گزینه‌های بسیار زیادی که برای انتخاب سیستم فروشگاه ساز اینترنتی وجود دارد خواهید ماند.

در این آموزش از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام قصد دارم به معرفی روش‌های مختلفی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی حرفه ای و معرفی انواع فروشگاه ساز آنلاین وجود دارد بپردازم و در قالب یک آموزش مختصر و مفید، صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان رو به شما آموزش دهیم. در این آموزش سعی شده کلیه مراحلی که برای ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس یا هر سیستم دیگر را توضیح دهیم. اگر هنوز نمی دانید که چطور فروشگاه اینترنتی کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید یا اینکه بین انتخاب سیستم‌های فروشگاه ساز مانده اید، تا انتهای این مقاله همراه فروشگاه ساز فرکام باشید.

بهترین فروشگاه ساز و امکانات کامل

هر آنچه باید در ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان باید بدانید

ساخت فروشگاه اینترنتی هم همانند راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی مراحل خاص خودش را دارد که باید به ترتیب آنها را اجرا کرد. در طی مراحل ساخت فروشگاه آنلاین باید به این موضوع اهمیت داد، چرا که در نتیجه نهایی کار شما تأثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. به همین دلیل برای درک بهتر موضوع و تفهیم ساده‌تر ساخت سایت فروشگاه اینترنتی، سعی می‌کنم به ایجاد ارتباط با یک فروشگاه فیزیکی هم بپردازیم.

هاست و دامین

Host and domain

گام اول: انتخاب محل مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی

وقتی قصد راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی در نقطه‌ای از شهر داریم، قبل از هر کاری به دنبال محلی می‌گردیم که بیشترین تردد رو داشته باشه و نسبت به محصولی که می فروشیم، افراد مختلف به راحتی و در نزدیک‌ترین مکان در دسترس ما باشند. بنابراین سعی داریم که مکانی که انتخاب می‌کنیم ویژگی‌های زیر را دارا باشد.

  • جمعیت‌شناسی و آشنایی با فرهنگ خرید افراد محل
  • مسیر پیاده‌روی
  • دسترسی پذیری و دارای محل پارک مناسب
  • وجود شرایط رقابتی با سایر فروشگاه‌ها
  • مجاورت با فروشگاه‌های مرتبط و وابسته
  • و…

در مورد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی هم باید همین روند را دنبال کنیم و بر اساس شرایط موجود بهترین انتخاب رو داشته باشیم.

گام اول انتخاب ‌هاست و فضای میزبانی(Host) مناسب هست. انتخاب هاست مناسب از این جهت اهمیت داره که سرعت لود سایت، پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده، امنیت وب سایت، پاسخگویی و پشتیبانی، قابلیت ساپورت کردن از بازدید بالای سایت و سایر موارد مرتبط با فروشگاه آنلاین در این زمینه را تامین کند.

معمولا شرکت‌هایی که در حوزه ارائه ‌هاست فعالیت دارند، به مشتریان خود توصیه می‌کنند که در ابتدای کار از فضای کمتری استفاده کنند تا هزینه کمتری براشون داشته باشد. اما به مرور زمان و با افزایش تعداد مراجعه کنندگان به فروشگاه اینترنتی و حجم اطلاعات، محصولات و داده‌های سایت، به فضای میزبانی بیشتری نیاز پیدا می‌کنیم که مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری برای ارتقا هاست خواهیم بود.

ثبت دامین فروشگاه اینترنتی

گام دوم: انتخاب نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی

در هر حوزه‌ای که قصد ساخت فروشگاه اینترنتی دارید، باید یک نام متناسب و جذاب انتخاب کنید که با زمینه فعالیت شما ارتباط داشته باشد و مشتری به راحتی بتواند با ان ارتباط برقرار سازد. در حقیقت اسم فروشگاه به عنوان کارت ویزیت کسب و کار ما محسوب می شود که نقش مهمی در معرفی و جذب مشتریان به فروشگاه خواهد داشت. نام کسب و کار شما نشان از برند و اعتماد مشتری به شما خواهد داشت.

این مرحله به عنوان انتخاب دامنه (Domain) با استفاده از یک شرکت ثبت کننده دامنه شناخته میشه، که نام فروشگاه شما را تحت عناوین مختلف ثبت کرده و از این لحظه به بعد فروشگاه اینترنتی با این عنوان شناخته خواهد شد.

دامنه فروشگاه اینترنتی باید به شکلی انتخاب بشه که پیدا کردنش در بین میلیون‌ها وب سایت راحت باشد و نمونه‌های مشابه کمتری با همین نام‌ها و کلمات تشکیل دهنده اون وجود داشته باشد. ثبت دامنه، هزینه‌ی کمی داره اما استراتژی مناسب و توجه به فاکتورهای خرید دامنه میتونه تأثیر بزرگی بر آینده کسب و کار اینترنتی شما داشته باشد.

گام سوم: طراحی و ساخت نمای داخلی فروشگاه اینترنتی

حالا که هاست و دامنه رو انتخاب کردیم، بایستی به سراغ طراحی سایت رفته و با طی مراحل ساخت سایت فروشگاهی، سایت خود را راه‌اندازی کنیم. اما از اونجایی که انتخاب سیستم سایت ساز مناسب برای فروشگاه یک طرف دیگه قضیه را در بر خواهد گرفت، ابتدا باید بهترین سیستم فروشگاه ساز مناسب خود را انتخاب کنیم.

در مورد فروشگاه اینترنتی و وب سایت های فروشگاهی آنلاین، این مرحله به عنوان انتخاب یک cms یا سیستم مدیریت محتوا شناخته می شود. ولی در عین حال، احتمالا برای افراد تازه کار چندان ساده نیست. به طور مثال کسانی که دوست دارند یک فروشگاه فیزیکی شیک و مشتری پسند داشته باشند، معمولا از طراحان دکوراسیون برای فضای داخلی فروشگاه استفاده می‌کنند.

اما در مورد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی این مرحله به صورت انتخاب سیستم فروشگاه ساز معرفی میشه که تقریبا بخش اصلی هزینه راه اندازی سایت متوجه این مسئله خواهد بود. در زمان انتخاب سیستم مدیریت محتوا یا فروشگاه ساز آنلاین باید توجه کنید که امکانات اصلی مثل موارد زیر در سیستم فروشگاه ساز وجود داشته باشد.

فروشگاه ساز نقره ای فرکام

فروشگاه ساز نقره ای فرکام

  • امکان مقایسه محصول
  • نقد و بررسی محصولات
  • سیستم نظردهی کاربران
  • امکان ارسال مطلب و مقاله
  • درج و افزودن محصول به فروشگاه
  • دسته بندی و انتخاب برند محصولات
  • و…

از لحاظ گرافیکی، در ظاهر فروشگاه هم باید مثل ویترین و دکوراسیون فروشگاه فیزیکی که منجر به جذب مشتری و افزایش فروش شود، از قالب مناسب و طراحی شیک استفاده کنید. برخی از سیستم‌های مدیریت محتوا برای ایجاد فروشگاه اینترنتی عبارتند از:

ووکامرس، جوملا، مجنتو، اپن کارت، پرستاشاپ

در این سیستم‌ها دست شما در انتخاب امکانات و توسعه سیستم کاملا باز هست و مدیریت کاملی روی آنها دارید. ولی در صورتی که قصد استفاده از سیستمی دارید که کار شما رو ساده‌تر کند. می‌توانید از سیستم‌های فروشگاه ساز اشتراکی استفاده کنید که نمونه‌های زیر از بهترین آنها هستند.

پرتال، شاپفا، سبد خرید، وبزی، سازیتو، کاموا، سی فایو

این نوع فروشگاه سازها نیازی به فضای هاست ندارند. کافیه با مراجعه به سایت هر سیستم، ثبت نام کرده و بر اساس امکاناتی که به شما ارائه میدن یکی از پلان‌های رایگان یا پولی را برای ساخت فروشگاه انتخاب کنید. همچنین میتونید با استفاده از قابلیت اتصال دامنه به فروشگاه که این سیستم‌ها دارند، از دامنه اختصاصی خودتون برای فروشگاه اینترنتی استفاده کنید.

نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی

ظهور فروشگاه‌های اینترنتی و فروشگاه های آنلاین باعث شده که در مبحث طراحی سایت واژه جدید یا بهتره بگیم دسته بندی جدیدی تحت عنوانهای (طراحی فروشگاه اینترنتی، طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت فروشگاه اینترنتی، سایت فروشگاه اینترنتی، طراحی فروشگاه آنلاین، فروشگاه سازها و …) وارد شود که تمرکز آنها روی ایجاد بستر مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی می باشد. کسانی که در گذشته با وبلاگ نویسی سر و کار داشتند و مدت زیادی در حال وبلاگ نویسی بودن، این موضوع را بیشتر درک خواهند کرد و نقش فروشگاه سازها را در طراحی سایت راحت‌تر قبول دارند. چرا که مرحله به مرحله رشد و ظهور فروشگاه‌های اینترنتی رو به چشم دیده اید.

طبق توضیحات بالا برای انتخاب سیستم مناسب برای سایت فروشگاهی حتما متوجه شده اید که به صورت کلی دو انتخاب برای ساخت فروشگاه اینترنتی خواهید داشت که عبارتند از:

فروشگاه ساز رایگان:

این نوع فروشگاه سازها به صورت رایگان عرضه می شوند که باید در دسته بندی CMS قرار داده شوند. نام این فروشگاه سازها از واژه انگلیسی Open Source گرفته شده است که مشخصات کلی این فروشگاه سازها را تعریف می‌کنند.

فروشگاه ساز اشتراکی:

این نوع از فروشگاه سازها هم به دو صورت رایگان و پولی عرضه می شوند که عنوان این فروشگاه سازها نیز از واژه انگلیسی Software as a Service گرفته شده است که یک گروه پشتیبان در کنترل و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نقش دارند.

مزایا و معایت فروشگاه سازهای رایگان

فروشگاه سازهای رایگان به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا آماده (CMS) شناخته می شوند که امکان ساخت فروشگاه بدون نیاز به اطلاعات و مهارت برنامه نویسی رو به شما خواهند داد. در این سیستم‌ها شخصی کمک کننده شما نخواهد بود و صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی در دستان شماست. برای استفاده از این سیستم‌ها نیاز به هاست و دامنه اختصاصی خودتون دارید که شامل نصب cms (سیستم مدیریت محتوا)، نصب پلاگین‌های مورد نیاز، فارسی سازی، نصب قالب و… خواهد بود. همه این مراحل رو باید خود شما به تنهایی طی کنید یا اینکه با صرف هزینه از کسانی که در این زمینه آشنایی دارند بخواین که فروشگاه شما را راه‌اندازی کنند.

مزایای سیستم های مدیریت محتوا برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

  • کاملا رایگان و متن باز
  • سئو و بهینه سازی عالی
  • قابلیت توسعه و افزایش امکانات
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه دهنده‌ها
  • دسترسی به افزونه‌های متنوع برای افزودن امکانات
  • وجود مستندات و راهنمای نوشتاری به زبان فارسی و انگلیسی
  • دسترسی به قالب‌های متنوع برای تغییر ظاهر فروشگاه اینترنتی

معایب سیستم‌های مدیریت محتوا برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

از اونجایی که هسته‌ی این سیستم‌ها به صورت رایگان در اختیار شما می‌گیرد، برای ایجاد قالب، پلاگین و پشتیبانی نیاز به افراد متخصص دارید که در این بین نیازمند صرف هزینه خواهید بود. البته این هزینه‌ها به شکلی نیست که برای کوچکترین چیزی هزینه کنید. چرا که مزیت اصلی سیستم‌های اپن سورس که دسترسی به جامعه بزرگی از توسعه دهنده‌ها و مستندات هست، به پلاگین‌ها و قالب‌های رایگان بسیار زیادی در وبسایت رسمی این سیستم‌ها نیز دسترسی دارید. اما از اونجایی که نیاز به فارسی سازی یا برخی تغییرات پیدا خواهید کرد، شاید در موارد بسیار کمی نیاز به پرداخت هزینه برای شخصی سازی یا خرید محصولاتی که امکانات بیشتری در اختیار شما خواهند گذاشت پیدا کنید.

برای دریافت پشتیبانی قوی ماهیانه باید مبلغی بپردازید. پس قبل از اینکه وارد این حیطه بشید با آموزش‌ها و مقالات رایگانی که برای این سیستم‌های فروشگاهی وجود داره یک آشنایی مناسب پیدا کنید و سعی کنید تا جای ممکن یادگیری خود را افزایش داده و به‌روز باشید.

این سیستم ها قالب‌های متنوع و زیادی را ارائه میدهند ولی قالب های رایگانی که برای این سیستم‌ها وجود داره از زبان‌های انگلیسی ترجمه شده. بنابراین برای استفاده از آنها نیاز به ترجمه و راست چین کردن دارید.

به دلیل متن باز و پرکاربرد بودن، بیشتر مورد حمله و هک قرار دارند و باید در افزایش امنیت نهایت تلاش خود کنید. البته از این نظر نباید زیاد نگران باشید، چرا که در مقایسه با سیستم اختصاصی جامعه بزرگی از برنامه نویسان برای این سیستم‌ها وجود دارند که به محض یافتن یک راه نفوذ سریعا با یک بروزرسانی ساده این موارد را مرتفع می‌کنند.

احتمال بیشتر مواجه شدن با طراحان سایت مبتدی و تحویل گرفتن یک سایت با کیفیت پایین خصوصا در ایران که مسئله کپی رایت نیز در این سیستم‌ها اصلا رعایت نمیشه بسیار بالاست.

سرعت کمتر سیستم به دلیل استفاده نامناسب و غیر اصولی از افزونه‌ها که باید نهایت دقت در این مسائل فنی را برای انتخاب افزونه مناسب داشته باشید.

مزایا و معایب فروشگاه سازهای اشتراکی

فروشگاه سازهای اشتراکی

این نوع فروشگاه سازها به صورت رایگان عرضه می شوند و کافی است وارد سایت فروشگاه سازها شده و ثبت نام کنید و بعد از آن بر اساس پلان‌های مختلفی که به صورت رایگان و پولی عرضه شده و هر کدام از این پلان‌ها هم امکانات خاصی در اختیار شما قرار میدهند را انتخاب کنید. سپس از بین قالب‌ها و امکاناتی که برای هر پلن در اختیار شما قرار داده می شود فروشگاه اینترنتی را شخصی سازی کرده و راه‌اندازی کنید.

مزایای سیستم های فروشگاه اشتراکی

  • هزینه کم یا رایگان بودن
  • دسترسی به پشتیبانی سیستم
  • عدم نیاز به هاست اختصاصی
  • دسترسی به قالب‌های متنواع و فارسی

معایب سیستم‌های فروشگاه اشتراکی

  • عدم دسترسی کامل به فروشگاه اینترنتی
  • غیر قابل توسعه بودن فروشگاه اینترنتی توسط خود شما
  • محدودیت در توسعه فروشگاه و افزایش امکانات
  • عدم دسترسی به سئو مناسب برای بهینه سازی سایت فروشگاهی
  • تامین امنیت از سوی ارائه دهنده خدمات که افراد محدودی در توسعه آن نقش دارند و به همین دلیل اگر راه نفوذی در این سیستم ها ایجاد شود تا به‌روزرسانی و رفع مشکل ممکن است مدتی طول بکشد.

فروشگاه ساز اشتراکی یا استفاده از CMS آماده

شاید پاسخ دادن به این سؤال کمی سلیقه‌ای و به تجربه افراد ارتباط داشته باشد، اما آشنایی با خدمات مختلف هر کدوم از این دو گروه میتونه مسیر انتخاب بین یکی از این دو گزینه را  برای افرادی که حرفه‌ای هستند و تجربه بالا و طولانی مدت در استفاده از این سیستم‌ها دارند و ترجیح می‌دهند که کلیه فعالیتهای پشتیبانی، به روز رسانی قالب، رفع مشکلات سئو و حفظ امنیت وب سایت رو خودشون انجام دهد روشن سازد، نرم افزارهای فروشگاه ساز رایگان و استفاده از سیستم‌های CMS آماده بهترین انتخاب خواهد بود.

اما کسانی که در زمینه طراحی سایت‌ فروشگاه‌ اینترنتی تجربه چندانی ندارند و به اصطلاح افراد مبتدی و آماتور در این زمینه هستند، بدون شک استفاده از فروشگاه ساز اشتراکی انتخاب بهتری خواهد بود. البته حرفه‌ای‌ها هم می توانند از فروشگاه ساز اشتراکی استفاده کنند و حجم وسیعی از کار خود را به گروه پشتیبان واگذار کرده و تمرکز خود را بیشتر روی بازاریابی و جذب مشتری معطوف سازتد

اما مسئله انتخاب فروشگاه ساز با استفاده از CMS ها و فروشگاه‌های اشتراکی فقط به حرفه‌ای یا مبتدی بودن ختم نمی شود و مسائل دیگر هم در این موضوع دخیل هستند که شامل موارد زیر هستند.

  • صرفه اقتصادی
  • فراوانی و تعداد محصولات
  • نیازمند امکانات خاص
  • نیاز به پشتیبانی فنی


:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی صفحه اصلی وب سایت , طراحی سایت , طزاحی سایت فروشگاهی , طراحی سایت فروشگاه اینتزنتی , سایت فروشگاهی , فروشگاه ساز , نرم افزار فروشگاه ساز ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

گام موثر برای کسب و کارهای اینترنتی

طراحی وب سایت فروشگاهی زیبا

پنج گام موثر برای کسب و کارهای اینترنتی و آنلاین

گام اول: بستر های آنلاین مناسب برای کسب و کار اینترنتی خود را پیدا کنید.

به طور کلی بستر های آنلاین شامل وب سایت شخصی شما  (سایت فروشگاهی، سایت شرکتی و …)، شبکه های اجتماعی و تبلیغات آنلاین در وبسایت های دیگر می شود. همانطور که احتمالا متوجه شده اید تعداد بستر های آنلاین با اهمیت بیش از ده مورد است و حضور در هر کدام از آن ها به نوع کسب و کار شما و نوع مخاطب کسب و کار شما و ظرفیت هر کدام از بستر های آنلاین بستگی دارد.

بستر های آنلاین مناسب برای کسب و کار اینترنتی

Pinterest پینترست چیست؟

Pinterest پینترست چیست؟

پینترست یکی از بزرگترین شبکه های اجتماعی تصویری بصری است که در آن می توانید عکس، ویدیو، اینفوگرافیک و در کل هر نوع محتوایی که بصری باشد را به اشتراک بگذارید. علاوه بر این جالب است بدانید که این شبکه اجتماعی بسیار محبوب دانشجو ها و دانش آموزان است چرا که می توانند برای کارهای پروژه ایشان از این شبکه اجتماعی ایده بگیرند و در پاورپوینت هایشان از آن استفاده کنند.

در پینترست عکس های تان را می توانید اصطلاحا Pin کنید (عکس هایی که در صفحه تان منتشر می کنید) و یا ببینید دیگر کاربران چه تصاویری پین کرده اند. در کل هدف پینترست این است که افراد با ایده های مختلف همدیگر را از سرتاسر جهان پیدا کنند. در این شبکه اجتماعی هم مثل اینستاگرام می توانید عکس های پین شده را لایک کنید یا به اشتراک بگذارید.

بسیاری از کسب و کارهای آنلاین در ایران با اینکه تاکید زیادی هم بر پروموت محصول شان در شبکه های اجتماعی دارند حتی نام پینترست را هم نشنیده اند و یا اگر با آن آشنا هم باشند از آن تابحال استفاده نکرده اند. برای شروع جالب است بدانید این شبکه اجتماعی محبوب دست کمی از اینستاگرام ندارد و بیشتر از 200 میلیون کاربر جهانی دارد. پس با این اوصاف اگر از این شبکه استفاده نمی کنید احتمالا خیلی از مشتری هایتان را دارید از دست می دهید!

گام دوم: آن ها را اولویت بندی کنید.

خب حالا که بستر های آنلاین برای شروع کسب و کار آنلاین خود را تعیین کرده اید وقت آن است که شما برای آن ها اولویت بند بکنید. می پرسید چرا اولویت بندی جواب آن ساده است حضور در تمامی بستر های آنلاین موجود به یکبارگی ممکن نیست و در صورت انجام این کار نیز کسب و کار شما حضور ضعیفی را تجربه می کند به همین جهت پیشنهاد ما این است که بستر های آنلاین موجود را متناسب با ظرفیت های هر کدام از آن ها برای کسب و کارتان، اولویت بندی کنید و به ترتیب اولویت آن ها به شروع فعالیت در هر کدام از آن ها بکنید.

حال باید دید که چگونه باید هر کدام از بستر های آنلاین را رتبه بندی کرد پاسخ ساده است ببینید هر کدام چه فواید و ظرفیت هایی برای کسب و کار آنلاین شما دارند و نتیجه گیری از آن ها نیازمند صرف چه میزان هزینه و زمان است برای مثال سایتهای فروشگاهی نسبت به شبکه های اجتماعی نیازمند هزینه و زمان بیشتر هستند اما در عوض طراحی فروشگاه اینترنتی، دامنه نتیجه دهی بسیار بالاتری دارند و سرمایه گذاری مطمئن تری هستند چرا که شبکه های اجتماعی افول هر کدام و کاهش کاربران و یا فیلترینگ آن معضلی است که هر هنگام احتمال دارد یک شبکه اجتماعی در دامش بیفتد.

گام سوم: برای کسب و کار خود برنامه ریزی داشته باشید.

حال که ترتیب اهمیت هر کدام از بستر های آنلاین را برای بیزینس آنلاین خود تعیین کرده اید وقت آن است که برنامه ریزی دقیق و مدونی را برای کسب و کار خود انجام دهید. من قصد ندارم که مدل برنامه ریزی را که باید انجام دهید مشخص کنم چرا که هر فردی از ساختار متفاوتی برای برنامه ریزی شخصی خودش بهره می بره که اون ساختار بازدهی خوبی برای اون شخص داره از این جهت صرفا مواردی رو که باید در برنامه ریزی خود برای کسب و کار آنلاین خود باید بیاورید رو براتون ذکر می کنم:

  • مشخص کنید که قرار است در هر کدام از بستر ها چه نوع محتوایی را تولید کنید.
  • چگونگی فعالیت در هر کدام از بستر ها و اینکه چه افرادی قرار است به چه صورتی در این بستر ها به فعالیت بپردازند را تعیین کنید.
  • زمان شروع فعالیت در هر کدام از بستر های آنلاین و اهداف کوتاه مدت و میان مدتی که از هر کدام دارید را یادداشت کنید.

گام چهارم: شروع به کار بکنید.

بعد از برنامه ریزی شروع به کار کنید. نکته مهم این است که نباید بیش از اندازه در برنامه ریزی بمانید باید کسب و کار آنلاین خود را سریعا بعد از برنامه ریزی شروع کنید. نگران نباشید مهم ترین ویژگی بیزینس آنلاین این است که شما برای شروع نیاز به هزینه ای ندارید. پس بی معطلی کسب و کارتان را شروع کنید.

گام پنجم: ارزیابی کنید و تغییرات را انجام دهید.

بعد از آنکه شروع کردید باید بدانید که در یک کسب و کار آنلاین بیش از هر چیز ارزیابی کردن نظرات کاربران در باره ی عملکرد شما و تغییر استراتژی خود بعد از آگاهی از نظرات کاربران اهمیت دارد. از طریق ارزیابی شما به راحتی می توانید نظرات کاربران درباره ی محصولات و خدمات خود و یا شیوه فعالیت خود در بستر های آنلاین آگاهی کسب کنید و بر اساس آن کسب و کار آنلاین خود را به پیش ببرید.

کلام آخر

یکی از موارد مهمی که باید در مسئله ی آنلاین سازی کسب و کارها به آن توجه کنید، شیوه ی متفاوت تبلیغات در این فضاست؛ در فضای آنلاین معرفی محصولات و تبلیغات به دو روش تبلیغات کلیکی یا ادوردز و سئو سایت می باشد. حتما در این مورد تحقیقات کافی را انجام داده و با متخصصین گروه نرم افزاری فرکام طراحی فروشگاه اینترنتی کسب نمایید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی صفحه اصلی وب سایت , طراحی سایت , طزاحی سایت فروشگاهی , طراحی سایت فروشگاه اینتزنتی , سایت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

شناخت ابراز گوگل آنالیتیکس

شناخت ابراز گوگل آنالیتیکس

راهنمای شناخت و کار با ابراز گوگل آنالیتیکس یرای مدیران سایت

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

شناخت ابراز گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، ابزار تحلیل‌گر شرکت گوگل است که در بین کاربران ایرانی به نام‌های گوگل آنالیز، گوگل آنالیتیک و گوگل آنالیتیکز هم شناخته می‌شود. گوگل آنالیز می‌تواند آمار مربوط به وب‌سایت شما را تبدیل به یک منبع ارزشمند برای شناخت کاربران و بهینه‌سازی وب‌سایت برای آنها کند.

صاحبان کسب و کارهای اینترنتی بخصوص فروشگاه های اینترنتی قطعا به نرم افزارهایی جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات ورودی خود نیاز دارند. در بستر وب، یک برنامه تحلیل گر، نرم افزاری تحت وبی است که وظیفه ردیابی، اندازه گیری و آنالیز ترافیک وب سایت فروشگاهی یا وبسایت شرکنی شما را به عهده دارد. ده ها نرم افزار بسیار عالی در این زمینه وجود دارند که یکی از بهترین آن ها گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته شده است.

 

سوالاتی که این ابزار تحلیل گر می تواند بطور شفا پاسخگوی آنها باشد!

  • چند نفر از وب‌سایت فروشگاهی من بازدید می‌کنند؟
  • افراد به طور متوسط چه مقدار زمانی در وب‌سایت فروشگاهی من وقت می‌گذرانند؟
  • آیا محتویات صفحات من به اندازۀ کافی واضح و جذاب هستند؟
  • خوانندگان وبلاگ من به چه مطالب و موضوعاتی علاقه‌مند هستند؟
  • بازدیدکنندگان من در چه شهرها و کشورهایی زندگی می‌کنند؟
  • آیا داشتن یک وب‌سایت واکنش‌گرا و مناسب گوشی برای من لازم است؟
  • بازدیدکنندگان از طریق چه وب‌سایتی به ‌سایت من هدایت می‌شوند؟
  • کدام تکنیک‌های بازاریابی بیشترین تاثیر را بروی ترافیک وب‌سایت فروشگاهی من دارند؟
  • کدام صفحات وب‌سایت من دارای بیشترین میزان محبوبیت هستند؟
  • چه تعداد از بازدیدکنندگان من تبدیل به مشتری می‌شوند؟
  • بازدیدکنندگانی که به مشتری تبدیل می‌شوند چه ویژگی‌هایی دارند؟
  • چطور می‌توانم سرعت وب‌سایت فروشگاهی خود را افزایش دهم؟

قبل از شروع استفاده از Google Analytics، باید یک حساب Google راه اندازی کنید. این بدان معنی است که شما باید آدرس ایمیل و رمز ورود حساب Google خود را ثبت کرده باشید.

راهنمای نصب گوگل آنالیتیک برای آنالیز وب‌سایت -آنالیز سایت فروشگاه اینترنتی

برای ثبت نام در گوگل آنالیتیکس باید یک حساب gmail داشته باشید. دقت داشته باشید که این حساب gmail، قرار است که کنترل کامل روی اطلاعات اکانت گوگل آنالیتیکس شما داشته باشد، به همین دلیل توصیه می شود که یک حساب gmail برای کسب و کار خود داشته باشید و از آن برای ثبت نام در گوگل آنالیتیکس و دیگر سرویس‌های گوگل استفاده کنید.

پس از ساخت gmail، برای ثبت نام در گوگل آنالیتیکس وارد صفحه گوگل آنالیتیکس شده و روی دکمه sign in to analytics کلیک کنید. در این مرحه اگر با حساب gmail خود لاگین کرده باشید مستقیما وارد مراحل ثبت نام در گوگل آنالیتیکس می شوید.

در این مرحله لازم است نام حساب آنالیتیکس، نام وبسایت و اطلاعات دیگر مانند نام کشور را وارد کنید.

شما می‌توانید با gmail وارد شده، بیش از یک اکانت گوگل آنالیتیکس بسازید و در هر اکانت چند وب‌سایت (سایت فروشگاه اینترنتی) و اپلیکیشن را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید.

در واقع جیمیلی که با آن در گوگل آنالیتیکس ثبت نام کرده‌اید در بالاترین سطح قرار دارد. با این gmail شما می‌توانید یک یا چند اکانت آنالیتیکس بسازید که هرکدام می‌تواند نام یک شرکت یا فروشگاه باشد.

سپس در هر اکانت ساخته شده شما می‌توانید چندین وب‌سایت (چند سایت فروشگاه اینترنتی) و اپلیکیشن را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید.

اگر یک شرکت هستید، بهتر است که نام حساب شما با نام شرکت یکی باشد. مثلا اگر نام شرکت شما A است، می توانید نام حساب آنالیتیکس را A قرار دهید و در این حساب چند وب سایت مربوط به شرکت را به آنالیتیکس متصل کنید.

شما ابتدا نام اکانت آنالیتیکس خود را مشخص ‌کنید و در مرحله بعد یک Property (وب‌سایت یا اپلیکیشنی که قرار است به آنالیتیکس متصل شود) را مشخص می‌کنید. و در ادامه کشور و ساعت رسمی آن را انتخاب می‌کنید.

قراردادن کد گوگل آنالیتیکس در سایت

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

کد گوگل آنالیتیکس

در مرحله بعد، گوگل آنالیتیکس یک قطعه کد در اختیار شما قرار می دهد که مربوط به Property ساخته شده است. به هر وب‌سایت یا سایت فروشگاه اینترنتی یا اپلیکیشنی که قرار است به گوگل آنالیتیکس متصل شود یک Property گفته می‌شود و گوگل به ازای هر Property یک کد در اختیار شما قرار می‌دهد که باید آن را در Property مورد نظر قرار دهید.

مثلا اگر شما نام اکانت خود را A قرار داده اید و در بخش Property نام وبسایت فروشگاه یا شرکت و آدرس آن را درج کرده‌اید، گوگل به ازای این سایت یک کد به شما ارایه می‌کند که لازم است در سایت فروشگاه یا سایت شرکت و در بخش هدر تمامی صفحات قرار دهید.

البته شما به صورت دستی هم به این کد دسترسی دارید، کافی است که در پنل گوگل آنالیتیکس (که در حال حاضر در آن قرار دارید و تنها به دلیل عدم اتصال آن به سایت اطلاعاتی مشاهده نمی‌کنید) وارد قسمت ادمین شوید و سپس اکانتی که ساخته‌اید را انتخاب کنید و سپس وارد قسمت Property شده و نام وب‌سایت خود را انتخاب کنید و در نهایت برای مشاهده کد، روی گزینه Tracking Info کلیک کنید.

مشاهده داده های گوگل آنالیتیکس

هنگامی که شروع به دریافت اطلاعات گوگل آنالیتیکس کردید، می توانید اطلاعات مربوط به ترافیک وب سایت یا سایت فروشگاه اینترنتی خود را مشاهده کنید. هر بار که وارد گوگل آنالیتیکس می شوید، به گزارش سایت خود دسترسی دارید.

می توانید روی تاریخ ها کلیک کنید تا دامنه تاریخ داده هایی را که مشاهده می کنید تغییر دهید. همچنین می توانید برای مقایسه داده های خود از یک محدوده تاریخ (مانند این ماه) با یک محدوده تاریخ قبلی (مانند ماه گذشته) برای مقایسه داده های خود، کادر مقایسه را علامت بزنید.

مشاهده داده های گوگل آنالیتیکس

مشاهده داده های گوگل آنالیتیکس

معنای کلمات و عبارات کلیدی ابزار گوگل آنالیتیکس

ابعاد (Dimensions):

منظور از بعد (Dimension) یکی از خصوصیات و ویژگی‌های بارز وب‌سایت یا برنامۀ گوشی است که می‌تواند مقادیر مختلفی را بپذیرد. نوع مرورگر، صفحۀ خروج کاربر، صفحات مورد بازدید و زمان حضور کاربر در وب‌سایت از نمونه ابعادی هستند که در گوگل آنالیز وجود دارد.

متریک‌ها (Metrics):

متریک‌ها در واقع خصوصیات درونی یک دایمنشن هستند که می‌توانند به صورت مجموع یا نرخ اندازه‌گیری شوند. برای مثال تعداد بازدیدها از یک صفحه یا میانگین زمانی که کاربران در وب‌سایت گذرانده‌اند.

دوره‌ها (Sessions):

دوره به مدت زمانی اطلاق می‌شود که کاربر به صورت فعال با وب‌سایت، برنامۀ گوشی یا سایر رسانه‌های شما در ارتباط است. تمام اطلاعات در مورد تعاملات کاربر (تعداد صفحاتی بازدیدی، رویدادها، میزان خرید و …) در طی یک دوره حساب می‌شوند. دوره‌ها معمولاً بعد از 30 دقیقه عدم تعامل کاربر با وب‌سایت یا برنامۀ شما بسته می‌شوند و در صورت بازگشت کاربر، یک دورۀ جدید باز خواهد شد.

کاربران (Users):

افرادی که حداقل برای یک دوره (Session) در وب‌سایت حضور داشته‌اند، جزو کاربران شما محسوب می‌شوند.

بازدیدکنندگان (Visitors):

بازدیدکنندگانی که به وب‌سایت شما سر زده‌اند. اینها به دو دستۀ بازدیدکنندگان جدید (New Visitor) و بازدیدکنندگان تکراری (Returning Visitors) تقسیم می‌شوند. بازدیدکنندگان تکراری، کاربرانی کسانی هستند که قبلاً یک دوره را در وب‌سایت فروشگاهی یا سایت شرکتی شما گذرانده‌اند.

بازدید صفحات (Pageviews):

منظور از این عبارت تعداد کل دفعاتی است که یک صفحه مشاهده شده است. توجه داشته باشید که بازدیدهای مکرر توسط یک کاربر تکراری نیز در این مقدار حساب می‌شود.

صفحات/دوره‌ها (Pages/Sessions):

صفحات/دوره‌ها به میانگین تعداد صفحاتی اطلاق می‌شود که در طی یک دوره دیده می‌شود. بازدیدهای تکراری از یک صفحه نیز در این مورد حساب می‌شود.

میانگین زمانِ دوره (Avg. Session Duration):

میانگین زمانی است که دوره‌های استفادۀ کاربران به طول انجامیده است.

نرخ پرش (Bounce Rate):

منظور از نرخ پرش Bounce Rate، درصد کسانی است که تنها یک صفحه از وب‌سایت شما را مشاهده کرده‌اند. (بازدیدی که در آن کاربر به وب‌سایت فروشگاهی یا سایت شرکتی شما وارد شده و بدون آنکه هیچ تعاملی با آن داشته باشد، صفحه را بسته است) هر چقدر که نرخ پرش وب‌سایت یا سایت فروشگاه اینترنتی شما کمتر باشد، یعنی وب‌سایت شما در حفظ کاربر موفق‌تر عمل کرده است.

دوره‌های جدید (New Sessions):

یک تخمین از تعداد بازدیدهایی است که برای اولین بار و توسط کاربران جدید صورت می‌گیرند. دلیل تخمینی بودن این درصد این است که کاربر ممکن است با یک آی پی جدید به سایت شما وارد شود.

اهداف (Goals):

شما می‌توانید در گوگل آنالیتیکس اهدافی برای خود تعیین کنید. اینکار به شما اجازه می‌دهد که میزان موفقیت سایت خود را اندازه‌گیری کنید و ببینید که چند درصد از کاربران یک فرآیند مشخص که برای شما مهم است را در وب‌سایت ( سایت فروشگاه اینترنتی) طی می‌کنند.

تبدیل‌ها (Conversions):

تبدیل‌ها زمانی صورت می‌گیرند که یک کاربر اهداف شما را عملی می‌کند و در نتیجه تبدیل به یک کاربر ثابت یا مشتری شما ‌شود. مثلاً وقتی یک کاربر در وب‌سایت ( سایت فروشگاه اینترنتی) شما ثبت نام می‌کند یا یک خرید را انجام می‌دهد.

کمپین‌ها (Campaigns):

کمپین‌ها به شما اجازه می‌دهد که پارامترهای شخصی خود را برای هر صفحه‌ای که دوست دارید اضافه کنید تا بتوانید اطلاعات بیشتری را از کاربران خود بدست آورید.

جذب (Acquisition):

منظور از جذب، روشی است که کاربران خود را بدست آورده‌اید. مثلاً ممکن است طریقۀ جذب یک کاربر، موتور جستجوی گوگل باشد.

رفتار (Behavior):

اطلاعات رفتاری کاربران به شما اجازه می‌دهد که محتوای خود را مطابق نیاز آنها تغییر دهید و آن را بهینه نمایید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

بک لینک PBN چیست؟

بک لینک PBN چیست؟

همه چیز در مورد بک لینک PBN و مزایا و معایب آن

بک لینک PBN چیست

بک لینک PBN چیست

بک لینک PBN مخفف Private Blog Network به معنای شبکه خصوصی وبلاگ است. بک لینک PBN یکی از روشهای ایجاد بک لینک می‌باشد که در صورتی که به درستی ایجاد نشود به عنوان سئو کلای سیاه شناخته شده و شامل پنالتی گوگل می‌‌شود. در این مطلب از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام به موضوع بک لینک pbn و مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت.

یکی از اولویت‌های اصلی گوگل درسال 2020 داشتن صلاحیت معتبر است و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی و وب‌سایت ها بخصوص سایتهای فروشگاه اینترنتی به دنبال راه‌های گسترده و دور از ذهنی برای ایجاد رتبه بندی‌های قوی‌تر هستند.

در بحث استراتژی سئو، بک‌لینک‌های PBN به عنوان یک راهکار سئو خارجی برای افزایش سریع رتبه بندی‌ سایت بسیار بحث برانگیز بوده است. بسیاری از کارشناسان به شما توصیه می‌کنند که از این شبکه‌ها دوری کنید، در حالی که برخی دیگر ادعا می‌کنند که با استفاده از آنها موفقیت زیادی کسب خواهید کرد.

در این راهنما طراحی سایت فروشگاه اینترتنتی فرکام قصد دارد نحوه عملکرد PBNها و اطلاعات‌ شما را در مورد آن‌ قبل از خرید بک‌لینک‌های PBN تجزیه و تحلیل کند.

  1. PBN چیست؟
  2. دردسر PBN چیست؟
  3. مشکل خدمات PBN چیست؟
  4. خطر بک‌‌لینک‌های PBN چیست؟
  5. آیا بک‌‌لینک‌های PBN ارزشی دارند؟
  6. نحوه ایجاد یک شبکه خصوصی بلاگ چیست؟
  7. آیا جایگزین بهتری برای بک‌لینک‌های PBN وجود دارد؟

بک لینک PBN چیست؟

بک لینک PBN چیست؟

بک لینک PBN چیست؟

بک لینک PBN چیست؟

یک شبکه وبلاگ خصوصی زنجیره‌ای از وب‌سایت‌ها با یک مالک واحد است. هر کسی می‌تواند با خرید دامنه‌های وب‌سایت‌های مختلف(سایتهای فروشگاهی)، یک زنجیره PBN را در اختیار داشته باشد. با این حال، توسعه PBN‌های ارزشمند فرآیند پیچیده‌ای است که ممکن است هزاران دلار هزینه داشته باشد.

بهترین PBN شامل وب‌سایت‌هایی با بک لینک‌ با کیفیت است. بک‌لینک‌های بزرگ منبع اصلی قدرت یک سایت یا سایتهای فروشگاهی هستند. بدون لینک‌های موجود، یک PBN هیچ گونه قدرت قابل گسترشی برای وب‌سایت هدف ندارد. هدف اصلی PBN هایپرلینک کردن از یک سایت به یک دامنه‌ی واحد است. صفحات پولی مانند مقالات مربوط به محصول و خدمات معمولأ مورد هدف قرار داده می‌شوند.

بک‌لینک‌ها از وب سایت‌های معتبر به افزایش عملکرد سئو سایت کمک می‌کنند، اما اگر گوگل آنها را ذخیره کند، بک‌لینک‌های PBN می‌توانند مضر باشند.

خطر بک ‌لینک‌های PBN چیست؟

خطر بک‌لینک‌های PBN

خطر بک‌لینک‌های PBN

استفاده از PBN برای بک‌لینک‌ها معمولاً منجر به رتبه‌بندی ضعیف کلمات کلیدی می‌شود و حتی می‌تواند منجر به جریمه‌ی گوگل شود. تاکتیک‌های نادرست و غلط “پرداخت برای برنده شدن” مانند لینک‌های PBN به عنوان سئوی کلاه سیاه شناخته می‌شوند. در حالی که تکنیک‌های کلاه سفید ارگانیک‌تر و “صادقانه‌تر” هستند، اما سئوی کلاه سیاه شامل اسپم یا سوء استفاده از سیستم برای دستیابی به رتبه‌های بالاتر هستند.

دلایل متعددی وجود دارد تا گوگل سئوی کلاه سیاه را جریمه کند و در وهله اول با هدف بک‌لینک‌ها و کسب اعتبار آغاز می‌شود. گوگل وب‌سایت‌های(سایتهای فروشگاه اینترنتی) دارای لینک‌های معتبر را در اولویت قرار می‌دهد زیرا این لینک‌ها به عنوان یک منشن از یک سایت به سایت دیگر عمل می‌کنند. اولویت اصلی Google AI این است که منابع قابل اعتماد و با کیفیت را برای کاربران رتبه‌بندی کند.

لینک کردن به صفحه دیگر مانند ضمانت اعتماد آن سایت و محتوای آن است. گوگل از این ضمانت به عنوان گواهیِ اعتبار سایت استفاده می‌کند. در نتیجه، اعتبار بالاتر رتبه‌بندی کلمات کلیدی را ارتقا می‌بخشد و همه برنده خواهند بود. با این حال، وقتی این منشن‌ها مانند ارز فروخته می‌شوند، کیفیت و ارزش یک صفحه نامربوط می‌شود. اگر سئو به یک بازیِ خریدِ بیشترین کوپن‌ها برای تقویت تبدیل شود، بالاترین پیشنهاد دهنده بر رتبه بندی کلمات کلیدی مسلط می‌شود و اولویت‌های تجربه‌ی کاربر از بین خواهد رفت.

بعلاوه، با توجه به اینکه رتبه‌های ارگانیک به pay-to-rank (پرداخت هزینه برای رتبه‌بندی) تبدیل می‌شوند، تبلیغات در گوگل بی‌فایده می‌شود و شرکت مقادیر عظیمی از پول را از دست می‌دهد. بین عدم توجه به تجربه‌ی کاربر و سود گوگل، وب سایت‌هایی (سایتهای فروشگاه اینترنتی) که از تکنیک‌های کلاه سیاه استفاده می‌کنند به ندرت از مزایای بلند مدت بهره می‌برند قبل از اینکه از اولویت‌بندی خارج شوند یا حتی جریمه شوند.

آیا بک‌لینک‌های PBN ارزشمند هستند؟

در بهترین حالت فقط برای مدت زمان کوتاهی ارزش دارند. اگرچه خرید بک لینک PBN می تواند رتبه‌بندی جستجوی ارگانیک شما را از بین ببرد، اما برخی سایت‌ها (سایتهای فروشگاه آنلاین) می‌توانند در شرایط خاص از آنها سود ببرند. مهمترین داستان موفقیت پیوندهای PBN متعلق به فروشگاه‌های Shopify یا سایت های وابسته‌ی فصلی است که به یک پنجره ی کوتاه رتبه‌بندی‌ها نیاز دارند قبل از اینکه ارتباطشان را از دست بدهند.

این سایت‌ها (سایتهای فروشگاه اینترنتی) کلمات کلیدی مانند عبارات مربوط به محصول برای تعطیلات، کالاهای آتی یا ترندهای آنلاین را با چند هفته محبوبیت هدف قرار می‌دهند. وب‌سایت‌هایی با طول عمر کوتاه می‌توانند ریسک جریمه شدن را به جان بخرند زیرا این مالکان معمولاً فقط به دنبال ایجاد پایین‌ترین رتبه درکوتاه‌ترین زمان ممکن هستند.

جستجوی آنلاین داستان‌های ترسناک بسیاری از صاحبان وب‌سایت را به شما نشان می‌دهد؛ کسانی که یک روز صبح از خواب بیدار شده و متوجه می‌شوند که رتبه بندی‌های آنها بخاطر جریمه‌های کلاه سیاه تخریب شده‌است. اگر علاقمند به ایجاد اعتبار طولانی مدت در وب‌سایت ( سایت فروشگاه اینترنتی) خود بدون یک ریسک استرس زا هستید، در روش‌های ارگانیک‌تری مانند تکنیک‌های کلاه سفید یا دستیابی به بک لینک دستی سرمایه گذاری کنید.

برخی از سایت‌ها دارای سیستم‌هایPBN مفیدی هستند که با Google AI پوشش داده می‌شوند و وب سایت خود را تقویت می‌کنند. برخی از خدمات سیستم‌های PBN را ارائه می‌دهند، اما ساختن PBN شخصی شما شرط بندی مطمئن‌تری است.

بک لینک PBN نحوه ایجاد یک شبکه وبلاگ خصوصی

نحوه ایجاد یک شبکه وبلاگ خصوصی

نحوه ایجاد یک شبکه وبلاگ خصوصی

ایجاد دستی یک PBN گران قیمت است و کار زیادی را می‌طلبد، اما اگر به درستی انجام شود، ایمن‌ترین و با ارزش‌ترین استراتژی PBN می‌باشد. در حین ساختن PBN، بهترین مکان برای شروع، خرید وب سایت‌های موجود است که زمانی با اهداف قانونی کار می‌کردند. وقتی دامنه‌ی وب سایت منقضی شد، هر کسی می‌تواند آن صفحه را همراه با صفحات موجود و موجودی بک‌لینک خریداری کند.

افراد غالباً از PBN ها برای تقویت وب سایت خود یا ایجاد یک سرویس PBN و فروش لینک به سایت های دیگر مانند سایت های فروشگاه اینترنتی استفاده می‌کنند. بهترین منبع اقدام پس از خرید شبکه‌ای از سایت‌ها، پاکسازی سئوی ارگانیک و رفع هرگونه مشکلات برگشتی مانند 404 خطا یا لینک‌های اسپم موجود است. پس از پاکسازی وب سایت‌های خود (وب سایتهای فروشگاهی آنلاین)، هر سایت را در یک زمینه‌ی طبیعی به صفحه هدف لینک کنید. به طور طبیعی بک‌لینک شامل هایپرلینک ها در یک محیط سودمند است، جایی که منشن برای کاربران بالقوه بسیار معنادار است.

اما اطمینان حاصل کنید که به یکباره به سایت خود بک‌لینک نمی‌کنید. حداقل سه روز یکبار هر لینک را پخش کنید تا از ردیابی شدن توسط گوگل جلوگیری کنید. هدف این است که هر لینک تا حد امکان «ارگانیک» به نظر برسد. من “ارگانیک” را نقل می‌کنم زیرا این سایت‌ها هنوز هم صرفاً برای اعتبار دادن وجود دارند، اما آنها با دقت تنظیم شده‌اند به گونه‌ای که گوگل به طور الگوریتمی آنها را به عنوان اسپم تشخیص نخواهد داد. حتی بهترین PBN ها فقط تصویری از وب سایت‌های ارگانیک هستند.

۱. دامنه ها برای یک PBN را پیدا کنید.

بعد از اینکه گوگل نسبت به ایجاد شبکه‌ای از بلاگ‌ها حساس شد و ارزش بلاگ‌ها کاهش پیدا کرد. بلاگ‌ها جای خود را به دامنه‌ها دادند. بنابراین، شما نیاز به فهرستی از دامنه‌های رها شده دارید، اما چگونه آنها را پیدا کنید؟ فقط چند سال پیش، این روند ناخوشایند بود و بصورت چک کردن دستی تک‌تک وب سایت ها انجام می‌شد. خوشبختانه، آن دوران به پایان رسیده است و اکنون شما فقط باید چند کلیک انجام دهید. بیشتر این منابع حاوی دامنه و معیارهای آنها هستند:

  • دامنه Ronin
  • DomCop
  • PBN HQ
  • SERPDrive
  • جستجوی دامنه WhoIS

 

۲. ارائه دهندگان هاستینگ را انتخاب کنید.

خرید هاست برای هر وب سایتی ضروری است، اما یک مسئله وجود دارد – گوگل لازم نیست بداند که شما دامنه‌های زیادی دارید. برای هر دامنه‌ی خریداری شده بهتر است ارائه دهنده‌ی هاستینگ جدیدی را انتخاب کنید. به این ترتیب وب سایت های شما به چشمان شکارچیان نمی‌آیند. به یاد داشته باشید که استراتژی هاستینگ شما باید روی ارائه‌دهندگان شناخته شده ای که برای وب سایت اصلی انتخاب می کنید متمرکز شود. این خدمات گران‌تر است، اما مطمئن باشید که هیچ ارتباطی بین دامنه های PBN وجود نخواهد داشت.

گزینه های هاستینگ برای شبکه های خصوصی وبلاگ

  • هاستینگ سئو: از یک طرف، این کار بسیار راحت است زیرا می‌توانید تمام وب سایت‌ها را در یک مکان مدیریت کنید. اما فعلأ تمام کاری که باید انجام دهید همین است. گوگل متوجه شده که هاستینگ سئو یک یاری رسان برای PBN ها است، بنابراین اکنون استفاده از آن بسیار خطرناک است.

 

  • هاستینگ VPS (سرورهای خصوصی مجازی): اگر دانش فنی دارید، خرید vps ممکن است بهترین گزینه برای شما باشد. مهمترین فایده این است که IP سایت منحصر به فرد است و شما آن را با هیچ دامنه‌ی دیگری به اشتراک نمی‌گذارید.

 

  •  هاست اشتراکی : اگر به دنبال گزینه‌ای ساده‌تر و ارزان‌تر باشید، این گزینه برایتان مناسب است. این رایج ترین راه حل است. با این حال، قبل از انتخاب ارائه‌دهنده، باید دستورالعمل‌های مدیریت را بررسی کنید (برخی از آنها ممکن است کاملأ مشکل‌ساز باشند).

۳. محتوا برای یک وب سایت جدید ایجاد کنید.

این فقط یک دامنه برای به دست آوردن بک‌لینک‌ها است. چرا باید به محتوای آن اهمیت دهم؟ این همان چیزی است که بسیاری از سئوها به آن فکر می‌کنند و آنها کاملاً اشتباه می‌کنند! یک وب سایت باید از نظر شکارچیان و در هنگام بررسی دستی، قابل اعتماد به نظر برسد، بنابراین مدتی را صرف ایجاد محتوا کنید.

هرچه تعداد صفحات و پست‌های بیشتری اضافه شود، از نظر Googlebot بهتر به نظر می‌رسد. حداقل با ۲-۳ صفحه و حداقل ۲-۳ پست شروع کنید. فرآیند افزودن محتوا به یک وب سایتPBN ، PBN Padding نامیده می‌شود.

  • اولین قدم این است که به خوانندگان اطلاع دهیم که دقیقا چه کسی در وبلاگ می‌نویسد. او ممکن است یک وبلاگ‌نویس شیوه زندگی یا رهبر صنعت باشد. در هر صورت، باید خود را معرفی کنید، عکس اضافه کنید و دلایل راه اندازی وبلاگ را به اشتراک بگذارید. در مرحله ی بعد، نباید فراموش کنید که محتوای مدرن فقط متن نیست . خوانندگان (و موتورهای جستجو) به انواع بیشتری از محتوا نیاز دارند:

 

  • گالری تصاویر
  •  اینفوگرافیک
  • ViVideos
  • محتوای تعاملی (آزمون‌ها، ماشین حساب‌ها، نقشه‌های متحرک، و غیره).

در عین حال، برخی از اطلاعات هرگز نباید در یک دامنه ی PBN ظاهر شوند. در اینجا چند نمونه را مشاهده می‌کنید:

  • اطلاعات شخصی
  • داده‌ها و پیشنهادات مالی – تراکنشی
  • مشاوره بهداشتی یا حقوقی
  • نظرات تخصصی

۴. با لینک‌ها بیش از حد زیاده روی نکنید.

ایجاد لینک همچنین به توجه شما نیاز دارد. اضافه کردن لینک‌ها به اینجا و آنجا هیچ نتیجه‌ای برای رتبه‌بندی شما نخواهد داشت. در اینجا نکاتی که باید رعایت کنید عبارتند از:

  • یک پست جدید وبلاگ را ایجاد کنید و لینک‌هایی را از آن اضافه کنید.
  • یش از ۱ تا ۲ لینک از یک پست وبلاگ به وب سایت پولی اضافه نکنید.
  • یک انکر تکست یکسان را به تمام پست‌های وبلاگ اضافه نکنید به جز مواردی که از نام تجاری استفاده می‌کنید.
  • از کلمات کلیدی در انکر تکست استفاده کنید.

۵. به روش درست بازیافت کنید.

آیا پس از رسیدن به جایگاه های برتر در SERP ها باید متوقف شوید؟ اگر متوقف شوید، آنچه را که تازه به دست آورده‌اید از دست خواهید داد. در عوض، تعمیر و نگهداری مداوم PBN به شکل زیر می‌باشد:

  •  یک لینک قدیمی را حذف کنید و به جای آن لینک دیگری را اضافه کنید.
  • یک لینک را حذف کنید و دو لینک جدید را اضافه کنید یا برعکس.

شما باید به طور مداوم ساختار لینک را تازه کنید اما الگوهای مشکوک ایجاد نکنید

دردسر بک لینک PBN

بدترین قسمت این است که حتی اگر هزاران دلار برای دامنه‌های موجود خرج کنید و تمام کارها را با دقت انجام دهید، باز هم می‌تواند به شما آسیب برساند. الگوریتم گوگل الگوهای لینک‌های عجیب و غریب را تشخیص می‌دهند و در صورتی که سایت‌های غیرفعال به طور ناگهانی سایت شما را منشن کنند، به رتبه‌بندی شما آسیب می‌رسانند. امیدواریم در این حالت هیچ اختلاف رتبه‌بندی وجود نداشته باشد، چه رسد به یک تقویت رتبه‌بندی مثبت.

علاوه بر احتمال کنار رفتن از الگوریتم‌های گوگل، رقیبان شما می‌توانند از ابزارهای سئو استفاده کنند تا به موجودی بک لینک شما نگاه کنند و PBN خود را به صورت دستی گزارش دهند. بهترین سناریوی تأسف بار این است که شما یک سال اعتبار پیدا کنید و استرس را تحمل کنید اما سپس دستگیر و جریمه شوید.

معایب PBN

معایب PBN

معایب PBN

اگر خرید دامنه‌های موجود به پول و تلاش زیادی نیاز داشته باشد، می‌توانید لینک هایی را از شخصی خریداری کنید که دارای PBN مستقر است. اما همانطور که می‌دانیم، ساخت زنجیرهای PBN کار آسان یا ارزانی نیست. مشکل جدیدی که با آن روبرو هستیم این است که خدمات PBN هزینه های بسیار زیادی را وارد می‌کند.

اگرچه نمی‌توانید این خدمات را مقصر بدانید، اما توجیه هزینه خرید و نگهداری چندین دامنه ارزان نیست. مقصر واقعی استفاده از PBN به عنوان یک کلیت است. حتی خدمات گران قیمت و باکیفیت PBN نمی‌توانند تضمین کنند که سایت شما بخاطر سئوی کلاه سیاه پیدا و مجازات نمی‌شود. در نظر داشته باشید که بیشتر خدمات PBN مایل نیستند یک کیلومتر اضافی یا حتی یک قدم اضافی بردارند تا تصویر ارگانیکی از لینک هایشان را تضمین کنند.

در دنیایی که گوگل بک لینک PBN را به عنوان روشی مشروع برای بهبود سئو پذیرفته است، به هر حال اعتبار هر سایت PBN بیش از حد اشباع می‌شود. بهترین بک‌لینک‌ها از صفحاتی هستند که به سایت‌های زیادی لینک ندارند، اما خدمات PBN معمولاً بیشترین تعداد لینک را از یک صفحه برای حداکثر سود کسب می‌کند.

تصور کنید که صفحه ای با 70 لینک خروجی چقدر می‌تواند ارزشمند باشد. پرداخت هزینه برای دستیابی به عملکرد بالاتر رتبه ها را فراموش کنید؛ غیرفعال کردن لینک‌ها از صفحات بسیار اشباع شده سودمندتر خواهد بود..

۱. ساخت PBN گران است.

یکی از بزرگترین مشکلات هزینه‌ی توسعه و نگهداری شبکه است. اگر از دامنه ir استفاده می کنید. همانطور که تصور می‌کنید، این هزینه می‌تواند اضافه شود. اما هزینه ثبت دامنه com. با هر با تغییر قیمت دلار دچار تغییر شده و افزایش می‌یابد. این افزایش قیمت شامل افزایش قیمت سرویس‌های هاستینگ نیز می‌باشد. بنابراین ساخت PBN هزینه زیادی را روی دست سئوکار می‌گذارد.

۲. کل فرآیند ساختPBN ها اتلاف وقت است.

این واقعیت در سال ۲۰۱۴ صادق بود، اما اکنون حتی بیشتر صدق می‌کند. نمی توانم بعضی از بحث‌هایی که در گروه‌ها و فوریوم‌های فیس بوک مشاهده می‌کنم را باور کنم. مدت زمانی که برخی از افراد می‌توانند PBN ها را موثرتر کنند، حیرت انگیز است …

با تمام این تلاش‌ها، می‌توانید بک‌لینک‌های واقعی را از وب سایت‌های واقعی (سایتهای فروشگاه اینترنتی) بدست آورید و هرگز نیازی به نگرانی در مورد جریمه شدن مجدد ندارید.

ما از دامنه های منقضی شده استفاده می‌کنیم اگر مطابق با نیازمندی جریان اعتمادِ موضوعی ما باشند. این کار تحقیقات ما را به چالش کشید، اما غالباً سودمندی بیشتری داشت. فرض کنید شما در حال تلاش برای ساختن شبکه ای شامل ۱۰ وب سایت( وبسایت فروشگاهی) هستید. قرار است بین ۶ تا ۱۲ ساعت شما را به هر جایی ببرد تا ده دامنه‌ی واجد شرایط را پیدا کنید. یک دامنه ی واجد شرایط باید دارای یک جریان اعتماد حداقل ۱۵ و یک اعتبار دامنه ی حداقل ۱۵ باشد.

یک دامنه ی متریک پایین زمانی قابل قبول است که دارای موضوعات مربوط به جریان اعتماد موضوعی باشد.جریان اعتماد یکی از پارامترهایی است که اعتبار یک دامنه را بر اساس کیفیت بک‌لینک‌های یک سایت محاسبه می‌‌کند. اکنون که ۱۰ دامنه را تأمین کرده اید، اکنون باید آنها را تنظیم کنید. ۲-۴ ساعت طول می‌کشد تا هاست‌های وب را پیدا کنید و سایت‌ها را برای توسعه آماده کنید. سپس می‌بایست با ایجاد تمام صفحات لازم، یافتن مضامین، نوشتن – برون سپاری محتوا، نصب افزونه‌ها و ساخت سایت، به صورت عادی سایت را توسعه دهید. اگر می‌خواهید فوق‌العاده ایمن باشید، می‌توانید برای هر سایت حساب‌های اجتماعی ایجاد کنید.

این روند می تواند ۱-۲ ساعت در هر سایت طول بکشد. این معادل ۳۶ ساعت سرمایه‌گذاری برای شبکه‌ای شامل ۱۰ وب‌سایت است. این همچنین هیچ نوع مشکل هاستینگ یا هک کردن که ممکن است با آن روبرو نشوید را در نظر نمی‌گیرد. هاست‌های وب ارزان معمولاً بدون هیچ‌گونه اخطاری از کار خود خارج می‌شوند و آپ تایم وحشتناکی دارند.

۳. دانستن نحوه دستکاری موتور جستجو یک مهارت همیشه سبز نیست.

گوگل می‌تواند تمام مهارت‌های ساختن PBN شما را یک شبه منسوخ کند. فرقی نمی‌کند که سال ها از عمرتان را صرف یادگیری چگونگی ساخت یک PBN مناسب کرده باشید. تمام کاری که گوگل باید انجام دهد تغییر الگوریتم خود و کاهش تسلط بک‌لینک ها به عنوان یک عامل رتبه‌بندی است.

بر ایجاد مهارت‌های سئوی همیشه سبز مانند تمرکز کنید؛ مثلأ موارد زیر را یاد بگیرید:

· نحوه‌ی ایجاد محتوایی که مردم در واقع مایل به لینک کردن به آن باشند
· نحوه ی ارتقاء تجربه کاربری (بنابراین فروش بیشتری را برای تجارت خود رقم بزنیم)
· نحوه ی برقراری روابط (که رشد اقتصادی شما را تسریع کند)
· نحوه ی دستیابی به لینک های با کیفیت (از وب سایت های واقعی).

۴. استفاده از PBN شغل شما را بر اساس یک مبنای متزلزل شکل می‌دهد.

مهم نیست چقدر شبکه‌ی خود را توسعه دهید، همیشه در معرض خطر دو چیز قرار دارید:

  1.  سایت شما شاخص زدایی شود
  2. سایت شما به دلیل «لینک‌های ورودی غیر طبیعی» جریمه شود.

مزایای استفاده از بک لینک PBN

مزایای PBN

مزایای PBN

۱. کنترل

در دست داشتن کنترلِ سئو قدرتمند است. با استفاده از شبکه می‌توانید انکر تکست، لینک‌ها، را دیکته کنید و امتحان کنید تا ببینید چه چیزی کار می‌کند. هیچ استراتژی دیگری برای ایجاد لینک به شما چنین آزادی عملی نمی‌دهد. بگذارید بدترین سناریو را بگوییم: شما یک مجازات دستی کسب می‌کنید. از آنجا که شما کنترل را در دست دارید، می‌توانید لینک‌ها را به سادگی حذف کنید و مجازات لغو می‌شود.

اگر لینک‌های GSA را ایجاد کرده یا لینک‌هایی را در سایت‌هایی که خودتان مالک نیستید خریداری کنید، حذف یک اقدام دستی تقریباً غیرممکن خواهد شد. زیرا لینک‌های GSA بک‌لینک‌هایی هستند که به صورت انبوه توسط ربات‌ها در سایت‌های مختلف ایجاد می‌شود.

۲. اعتبار فوری

شبکه‌های وبلاگ خصوصی قدرتمند هستند زیرا شما در حال اعمال قدرت از یک وب‌سایت قابل اعتماد و قدیمی هستید. و همانطور که احتمالاً تجربه کرده‌اید، دریافت این نوع لینک‌ها از طریق توسعه یا بصورت طبیعی چالش بر انگیز است.

۳. عدم ایجاد رابطه-توسعه

اگر به شبکه‌های خصوصی وبلاگ تکیه می‌کنید، دیگر نیازی به صرف زمان برای برقراری روابط یا توسعه ندارید. اگرچه این چیز خوبی نیست، اما قطعاً می‌تواند در زمان شما صرفه جویی کند.
بنابراین، از آنجا که استفاده از PBN هم مثبت و هم منفی است، آیا راه حلی وجود دارد؟

این قوانین به شما کمک می‌کنند تا از توجه غیر ضروری و جریمه‌ها خودداری کنید:

۱. از ابزار سئوی یکسانی (برای مثال Google Analytics) در وب‌سایت‌های خود (سایتهای فروشگاهی) استفاده نکنید، این کار ردپاهایی را بجا می‌گذارد که به راحتی قابل تشخیص هستند.
۲. از تعداد زیادی افزونه در وب‌سایت استفاده نکنید و از همان مجموعه افزونه‌ها در سراسر PBN استفاده نکنید.
۳. تنظیمات مختلف CMS را در وب‌سایت‌ها تنظیم کنید: یک منطقه زمانی، قالب‌های زمان و تاریخ و غیره.

چرا ممکن است PBNها برای شما مناسب نباشند.

اگرچه بسیاری از کارشناسان از شبکه‌های وبلاگ استفاده می‌کنند، گوگل نسبت به آن ابراز نگرانی می‌کند:PBN‌ها مخالف قوانین هستند و به عنوان یک تخلف از دستورالعمل های Webmaster گوگل تلقی می‌شوند. در عین حال، تاکتیک‌های ایجاد لینک سنتی در دراز مدت بسیار ایمن‌تر هستند.

  • محتوا کیفیت پایین‌تری دارد. اگرچه اشاره کردیم که محتوای PBN باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد، اما از صاحبان مشاغل پول می‌گیرد، به همین دلیل خوانندگان با مقالات کم کیفیتی مواجه می شوند.
  • سرمایه‌گذاری‌های بیشتر: قبلأ با ساختار هزینه ی PBN آشنا شده‌اید، بنابراین فرض بر این است که این شیوه گرانتر از دسترسی است.

کلام آخر

استفاده از شبکه‌های وبلاگ خصوصی همانطور که توضیح دادیم می‌توانند به سئوی شما کمک کنند و می‌توانند سریع این کار را انجام دهند. اما در تمام مدت استفاده از آنها، با ریسک ناخوشایند تخریب رتبه‌ی وب سایتتان (سایت فروشگاه اینترنتی ) مواجه هستید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: بک لینک PBN چیست؟طراحی سایت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

چگونه می توان تگ محصولات فروشگاه را برای اینستاگرام فعال کرد؟

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

در سالی که گذشت با انتقال فروشگاهی فیزیکی به فروشگاه های اینترنتی و مجازی سوالات زیادی نیز در مورد فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام می شود، با آپدیت جدید اینستاگرام و قابلیتها و امکانات جدیدی که در اختیار کاربران خود قرار داده است، مانند راه اندازی تگ خرید در اینستاگرام از ما پرسیده می‌شود که تصمیم گرفتیم امروز مجددا راه اندازی فروشگاه اینستاگرامی فرکام قصد دارد مقاله ای در مورد چگونگی فعال کردن تگ محصول فروشگاه در اینستاگرام را مورد بررسی جامع قرار دهد. امیدوارم که این مقاله به پیشرفت و نرخ فروش فروشگاه اینترنتی شما و کسب و کارتان کمک کند

سوالاتی که درباره راه اندازی امکان تگ محصولات در اینستاگرام می شود:

  • منظور از راه اندازی فروشگاه در اینستاگرام چیست؟
  • آیا از تگ پرداکت برای حساب‌های ایرانی هم قابل فعال‌سازی است؟
  • آیا راه اندازی امکان تگ محصولات ریسک هم دارد؟
  • فعّال سازی امکان تگ محصولات (Tag Product) چقدر زمان می‌ برد؟
  • چگونه فروشگاه اینستاگرام را فعال کنیم؟
  • فروشگاه اینستاگرام چیست؟

فروشگاه اینستاگرام چیست؟

فروشگاه اینستاگرام به شما این امکان را می دهد تا بتوانید گالری محصولات فیزیکی خودتان را در همان پروفایل تجاری خود، فعال نمایید.

این امکان باعث می‌شود تا بتوانید در صفحه تجاری خودتان، دقیقاً شبیه به یک  وبسایت فروشگاه اینترنتی اما با امکانات بسیار محدودتر عمل کنید، با این کار مخاطبان شما، می‌توانند قیمت محصولات را با کلیک بر روی هر محصول تگ محصول (Tag Product) مشاهده کنند و برای خرید آن اقدام نمایند. ضمن اینکه می‌توان برای هر محصول یک لینک هدایت فعال نمود و حتّی مخاطب را برای مطالعه توضیحات تکمیلی به صفحه معرفی محصول به سایت فروشگاه اینترنتی شما هدایت شود.

فروشگاه اینستاگرام چیست؟

فروشگاه اینستاگرام چیست؟

راه اندازی کسب و کار اینستاگرامی

فعال سازی امکان Tag Product‌

فعال سازی امکان Tag Product‌ برای فروشگاه اینستاگرام

امکانات فعال کردن تگ محصول فروشگاه در اینستاگرام

  •  وارد کردن نام محصولات
  • تصاویر محصولا
  •  توضیحات محصول
  •  قیمت محصول
  •  لینک مراجعه به وب‌سایت فروشگاه اینترنتی
  •  امکان نمایش محصولات مرتبط

مزیت های راه اندازی فروشگاه مجازی در اینستاگرام

  • دسترسی هر چه سریع‌تر و آسان‌تر کاربران به محصولات و خدمات شما اشاره کرد. مخاطب شما به آسانی یک کلیک، قیمت هر محصول را مشاهده کند و با سرعت بسیار بیشتری نسبت به محیط وب‌سایت فروشگاه اینترنتی، می‌تواند محصولات را مرور کند.
  • استفاده از امکان فروشگاه، می‌توان به نمایش محصولات و خدمات، به تعداد زیادی از فالوورها اشاره کرد و با تولید محتوای جذاب و قوی، افراد بیشتری را به سمت محصولات و خدمات خودتان جلب کنید.

نحوه راه اندازی و ساخت فروشگاه در اینستاگرام

باید بگویم که راه اندازی فروشگاه اینستاگرامی، کمی زمانبر و پیچیده است چرا که شما باید از طریق حساب فیسبوک خودتان و طی کردن مراحل مختلف، این کار را انجام دهید، ضمن اینکه فعال شدن این امکان بر روی حساب کاربری خودتان نیاز به بررسی اینستاگرام دارد و به همین دلیل کمی زمانبر است. پلتفرم اینستاگرام، اطلاعات مربوط به بخش فروشگاه صفحه شما را از داخل حساب فیسبوک شما، دریافت می‌کند.

آماده سازی مقدمات اولیه استفاده از امکان تگ محصول فروشگاه اینستاگرام

ساخت فروشگاه در اینستاگرام، نیاز به یک سری تنظیمات و مقدماتی دارد که باید آن را بر روی صفحه خودتان اعمال کنید. این نکته را هم باید دانست که تنها برای فروش محصولات فیزیکی می توان از این امکان بهره برد و نکته دیگر اینکه تجارت شما باید قوانین اینستاگرام را زیر پا نگذارد.

همچنین کشور شما باید در مکانی باشد که امکان مشاهده و دسترسی به چنین امکانی وجود داشته باشد. در ایران هم این امکان را می‌توان استفاده نمود اما متاسفانه به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد، فعال شدن آن کمی ریسک دارد.

 مرحله اول : حال باید مطمئن شوید که آخرین نسخه اینستاگرام را بر روی گوشی خودتان نصب کرده‌اید. شما باید بتوانید در صفحاتی که این امکان راه اندازی شده است، علامت کیف کوچک کنار تصویر را به خوبی مشاهده کنید.

  • مشاهده آیکون فروشگاه اینستاگرامی

اگر هنوز حساب اینستاگرام خودتان را تجاری نکرده‌اید پس وقت‌ آن رسیده که از بخش Setting روی عبارت “Switch To Business Profile” کلیک کرده و حساب خود را به تجاری تغییر دهید.

  • تغییر به یک حساب تجاری برای ایجاد فروشگاه در اینستاگرام

مرحله دوم : اتصال حساب تجاری فیسبوک خودتان به صفحه اینستاگرام است که باید این کار را از بخش “Linked Accounts” انجام داد.

  • اتصال حساب فیسبوک به اینستاگرام برای ساخت فروشگاه

در اینجا نحوه ایجاد کاتالوگ خالی فیس بوک آورده شده است:

  • یک حساب مدیر کسب و کار Facebook ایجاد کنید.
  • به «تنظیمات کسب و کار» و «منابع داده» و «کاتالوگ» بروید.

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

روی دکمه “+ افزودن” کلیک کنید و “ایجاد یک کاتالوگ جدید” را انتخاب کنید.

ساخت کاتالوگ از طریق فیسبوک در اینستاگرام

ساخت کاتالوگ از طریق فیسبوک در اینستاگرام

برای کاتالوگ خود یک نام انتخاب کنید و نوع کاتالوگ را انتخاب کنید (به عنوان مثال “محصولات”)

ساخت کاتالوگ از طریق فیسبوک در اینستاگرام

ساخت کاتالوگ از طریق فیسبوک در اینستاگرام

اتصال اینستاگرام به فیسبوک

در این مرحله باید کاتالوگ محصولات خود را روی پیج تجاری فیسبوک خودتان ایجاد نمایید و محصولات را اضافه نمایید تا بعداً برویم سراغ صفحه اینستاگرام خودمان و از آن‌جا محصولات را انتخاب نماییم.

ساخت کاتالوگ از طریق فیسبوک در اینستاگرام

در این مرحله باید روی آیکون “سه نقطه” کلیک نمایید و برای شما صفحه‌ای شبیه به صفحه زیر باز خواهد شد. حال باید روی “Tag Product” کلیک نمایید.

فعالسازی امکان تگ پروداکت

حال در این مرحله روی “New Product” کلیک می‌کنیم و در اینجا می‌خواهیم یک محصول جدید اضافه کنیم به کاتالوگ فیسبوک خود .

اضافه کردن محصول در اینستاگرام

در این مرحله باید بتوانیم محصول خود را اضافه کنیم. اطلاعاتی از قبیل: نام، واحد پولی، توضیحاتی در موردش بنویسید و در نهایت لینک URL‌ ای که می خواهید بعد از کلیک کردن، کاربران وارد آن محصول بشوند را وارد نمایید. توجّه کنید که محصولات شما حتماً باید فیزیکی باشد و امکان فعال‌سازی تگ پروداکت برای محصولات دیجیتال میسر نمی‌باشد.

مرحله تکمیل اطلاعات

در این مرحله باید منتظر فعال‌ شدن امکان تگ پروداکت باشیم که این امکان ممکن است بین ۱۰ روز تا سه ماه زمان ببرد. اگر اینستاگرام به ایرانی بودن شما مشکوک شود، ممکن است امکان تگ پروداکت را تایید نکند و فروشگاه اینستاگرامی شما فعال نشود تا زمانیکه مسائل تحریم و…. حل شود. زمانی که پیغام فعالسازی در صفحه اینستاگرام نمایش داده شود یعنی امکان تگ پروداکت برای شما فعال شده است و می توانید از این امکان بسیار حرفه‌ای برای رشد کسب و کار خود استفاده نمایید.

پیغام فعال شدن تگ پروداکت در اینستاگرام

بعد از فعال شدن امکان تگ محصول یک عبارت “Shopping” خواهید دید و می توانید با مراجعه به این بخش محصولات خود را انتخاب نمایید.

افزودن تگ پروداکت در اینستاگرام

در این مرحله محصولی را که نیاز داریم انتخاب می‌کنیم و سپس آن را منتشر می کنیم.

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام

فعال کردن تگ محصولات فروشگاه در اینستاگرام



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: تگ اینستاگرامی , تگ محصول , فروشگاه اینستاگرامی , طراحی فروشگاه اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : یک شنبه 26 ارديبهشت 1400
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی