.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

طراحی سایت فروشگاهی ارزان

طراحی سایت فروشگاهی ارزان

نکات طراحی وب سایت فروشگاهی ارزان

طراحی سایت فروشگاهی ارزان به معنای طراحی وب سایت با ساختار و طراحی ضعیف و یا عدم وجود امکانات لازم در طراحی وب سایت فروشگاهی ارزان نیست. شرکت های طراحی وب سایت موجود در بازار اقدام به طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان با امکانات مناسب و قیمت ارزان می کنند. در برخی از این طراحی سایتهای ارزان قیمت، امکاناتی وجود دارد که در برخی از وب سایت های حرفه ای نیز به چشم می خورند.

نکاتی که در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان باید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

  • رعایت استاندارهای کد نویسی

از شرکت طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان خود بخواهید در مورد وب سایت شما از تائیدیه W3C استفاده نماید. موتورهای جستجوگر ترجیح می دهند وب سایت هایی را بررسی و ایندکس نمایند در طراحی فروشگاه اینترتی استانداردهای کدنویسی را رعایت کرده باشد. در نتیجه رعایت این استانداردها موجب می شود روال ایندکس شدن سایت شما تسریع گردد.

  • توجه ویژه به متا تگ

در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان باید توجه ویژه ای به متا تگ ها شود. سعی شود برای هر یک از صفحه ها، بر اساس موضوع صفحه، متنی مرتبط در تگ توضیحات قرارگیرد.

 برخی از شرکتها در طراحی سایت فروشگاهی ارزان قیمت، از یک متن کلی که در مورد کلیات سایت فروشگاهی طراحی شده می باشد، برای همه صفحه ها بصورت یکسان استفاده می کنند.

  • پرهیز از تگ عنوان تکراری

تگ عنوان یکی از تگ های مهم در طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان می باشد. این تگ برای هر یک از صفحات وب سایت شما براساس موضوع آن صفحه باید انتخاب گردد. از تکرار یک عنوان تکراری برای همه صفحات در طراحی وب سایت فروشگاهی ارزان قیمت خود بشدت بپرهیزید.

عدم نمایش سایت فروشگاهی در سرچ گوگل چیست؟

  • استفاده از CSS در طراحی سایت فروشگاهی

استفاده از فایل شمایل ظاهری یا همان CSS در طراحی سایت فروشگاهی ارزان قیمت شما موجب می گردد مدیریت و تغییر ظاهر سایت فروشگاهی آسانتر و سریع تر انجام شود. علاوه بر آن این امکان در طراحی سایت فروشگاهی ارزان قیمت شما موجب بارگذاری سریعتر صفحات وب شما می شود.

  • ایجاد فرم تماس با ما

در خصوص فرم “تماس با ما” در طراحی وب سایت ارزان چه اطلاعاتی دارید؟ شرکت طراحی سایت فروشگاهی ارزان قیمت شما می بایست فرم “تماس با ما” را در طراحی وب سایت بعنوان بخش مهمی در نظر گیرد چرا که این فرم پس از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان شما، بهترین راه تعامل با بازدیدکنندگان خواهد بود.

  • وجود فایل robots.txt بر روی سرور

از نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی ارزان قیمت، وجود فایل robots.txt بر روی سرور می باشد. شرکت طراحی سایت ارزان با نوشتن این فایل مشخص می کند که موتورهای جستجو مجاز به ثبت چه صفحاتی از وب سایت هستند و چه صفحاتی ضرورتی برای ایندکس شدنشان نیست. این فایل با وجود سادگی در ساختار از موارد مهم در طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان می باشد.

  • نقشه سایت با پسوند XML

نقشه سایت از بخشهای اصلی در طراحی سایت می باشد. در طراحی سایت فروشگاهی ارزان توجه به نقشه سایت با پسوند XML به منظور ایندکس شدن صحیح صفحات سایت شما در جستجوگر گوگل و سایر موتورهای جستجو از موارد مهم و در عین حال ارزان در طراحی سایت ارزان قیمت بشمار می رود. این فایل XML سبب ثبت اطلاعات وب سایت شما در موتورهای جستجوگر می شود.

  • استفاده از تصاویر مرتبط با موضوع

از شرکت طراحی سایت فروشگاهی بخواهید از تصاویر مرتبط با موضوع وب سایت شما استفاده نماید. در صورتی که در طراحی وب سایت ارزان شما و یا طراحی فروشگاه اینترنتی شما از عکسهای مرتبط با موضوع مقاله استفاده گردد، موجب ارتقاء رنکیگ سایت فروشگاهی شما خواهد شد.

در صورتی که شرکت طراحی سایت فروشگاه اینترنتی ارزان شما موارد بالا را در طراحی سایت شما اعمال نکرده است، شاید جایگزین نمودن شرکت طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهترین راه حل برای دستیابی به هدف و رونق بخشیدن کسب و کار اینترنتی شما باشد.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: افزایش رتبه و ترافیک سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی سایت فروشگاهی , طراحی فروشگاه اینترنتی , فرکام ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : چهار شنبه 13 مرداد 1400
.

چگونگی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

چگونگی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

یكی از عوامل مهم توسعه تـجارت الكترونیكی، ایـجاد اعتماد و اطمینان در میان كاربران خدمات الكترونیكی می بـاشد. چگونگی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای سایت فروشگاه اینترنتی، با توجه به بررسی های انجام گرفته، مهمترین عوامـل مراجعه و اعتماد خـریداران به وب سایت های فروشگاه ایـنترنتی به شرح ذیل می باشند:

  • شناسایی مالك کسب و کار و امكان مراجعه در صورت بروز اشكال.
  • كامل و صحیح بودن اطلاعات كالا یا خدمات ارائه شده.
  • گارانتی محصولات و ارائه خدمات پس از فروش.
  • واضح بودن روند برگرداندن كالا و بازپس گیری پول.
  • محفوظ ماندن اطلاعات شخصی و مالی خریداران.
  • تایید امنیت سایت توسط یك موسسه و مركز ملی اعتماد.

در ایران مركز توسعه تجارت الكترونیكی مسئولیت ایجاد زیر ساخت های امنیت و اعطای نماد اعتماد الكترونیكی به فروشگاه های اینترنتی را برعهده دارد.

طبق مطالعات انجام شده تائید کسب و کار اینترنتی و یا فروشگاه اینترنتی توسط یك موسسه و مركز ثالث، بیشترین تاثیر در مراجعه و اعتماد خریداران به کسب و کار اینترنتی را دارد. در این حالت خریدار از محفوظ ماندن اطلاعات خود احساس امنیت بیشتری دارد و اگر از اطلاعات شخصی وی سوء استفاده شود، می تواند برای شكایت از فروشگاه اینترنتی متخلف به مراجع قانونی مراجعه نماید.

اعطای نماد اعتماد الكترونیكی برای وب‌سایت های فروشگاه اینترنتی با هدف قانونمند كردن و چارچوب دهی به فعالیت فروشگاه اینترنتی در حال انجام می باشد. نماد اعتماد الكترونیكی به شكل یك علامت در بالای سایت‌هایی كه از نظر قانونی فعالیت آنان مورد تائید است به نمایش در می آید. ساماندهی سایت‌های تجاری در كشور موثرترین گام برای ایجاد فضای تجارت الكترونیكی به‌خصوص B2C خواهد بود. به نحوی‌كه مردم در هنگام خرید از طریق اینترنت با اطمینان از این‌كه سایت‌ها به تعهدات خود در قبال آنان عمل خواهند كرد و حقوق مصرف كنندگان را به رسمیت میشناسند،‌ اقدام به خرید می كنند.

خریداران بایستی با جستجو در فهرست سایت های فروشگاه اینترنتی مورد تایید، از صحت “نماد اعتماد الكترونیكی” به نمایش درآمده در وب سایت ها اطمینان حاصل کنند.

چگونگی دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی مجوز فعالیت سایت های فروشگاه اینترنتی

یكی از عوامل مهم توسعه تجارت الكترونیكی، ایـجاد اعتماد و اطمینان در میان كاربران خدمات الكترونیكی می بـاشد طبق مطالعات انجام شده تائید کسب و کار اینترنتی توسط یك موسسه و مركز ثالث، بیشترین تاثیر در مراجعه و اعتماد خریداران به فروشگاه اینترنتی را دارد. در این حالت خریدار از محفوظ ماندن اطلاعات خود احساس امنیت بیشتری دارد و اگر از اطلاعات شخصی وی سوء استفاده شود، می تواند برای شكایت از فروشگاه اینترنتی متخلف به مراجع قانونی مراجعه نماید. در ایران مركز توسعه تجارت الكترونیكی مسئولیت ایجاد زیر ساخت های امنیت و اعطای نماد اعتماد الكترونیكی به سایت های فروشگاه اینترنتی را برعهده دارد.

نماد اعتماد الکترونیکی یک نشان دولتی است که صرفاً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (وزارت صنعت، معدن و تجارت)، صادر شده و به کسب و کارهای اینترنتی و سایت های فروشگاه اینترنتی با هدف ساماندهی، احراز هويت و صلاحيت آنها اعطا مي‌گردد.

مدت اعتبار نماد اعتماد

در حال حاضر نماد اعتماد الکترونیکی اعتبار دو ساله دارد.

معنای ستاره‌های نماد اعتماد

سطح اعتماد و کیفیت عملکرد و‌ب‌سایت را نشان می‌دهد. تعداد ستاره‌های بالاتر، نشان‌دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد و‌ب‌سایت های فروشگاه اینترنتی است.

نماد اعتماد الکترونیکی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌

در حال حاضر اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به کسب و کارهای فعال در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مجاز نیز تعلق می گیرد. کلیه فعالان کسب و کارهای الکترونیکی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مجاز، جهت ثبت نشانی فعالیت خود و آغاز فرآیند اخذ نماد اعتماد الکترونیکی می توانند با مراجعه به سامانه نمادو ایجاد حساب کاربری، اقدام به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نمایند. همچنین کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی نیز می‌توانند با ورود به پنل کاربری خود، از قسمت افزودن شناسه اقدام به ثبت نشانی فعالیت خود در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها نمایند.

اطلاعاتی که بعد از اخذ نماد الکترونیکی نمایش داده میشود

در صورت احراز شرایط دریافت نماد اعتماد و اخذ این مجوز، اقلام اطلاعاتی زیر به صورت عمومی در پروفایل شما در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد: نام کسب و کار، آدرس وب‌سایت، وضعیت اعتبار نماد اعطا شده، سوابق عملکرد کسب و کار، تاریخ اعطا، ساعت پاسخگویی کسب و کار، خدمات و مجوزهای کسب و کار، نام صاحب امتیاز، آدرس کسب و کار، تلفن ثابت و پست الکترونیکی.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 22 تير 1400
.

طراحی فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا

طراحی سایت فروشگاهی و شرکتی فرکام

طراحی سایت مشابه دیجی کالا

امروزه می توان سایت فروشگاه اینترنتی دیجی کالا را یکی از نمونه های موفق در زمینه کسب و کار اینترنتی دانست که در میان ایرانی ها طرفداران بسیاری دارد. همین دلیل امروزه باعث شده تا درخواست طراحی فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا و یا در حالت کلی طراحی فروشگاه اینترنتی بسیار افزایش یابد. گروه نرم افزاری فرکام با هدف تسهیل سازی در کسب کار آنلاین و ارج نهادن به حقوق مشتری اقدام به طراحی فروشگاه اینترنتی همراه با اپلیکیشن همگام نموده است. برای دیدن نمونه کار ها و قیمت فروشگاه سازها کلیک نمایید.

 

اهمیت طراحی سایت دیجی کالا

طراحی سایت فروشگاهی مشابه دیجی کالا
 

برای اکثر ما این اتفاق افتاده است که تجربه هایی ناخوشایند از خرید کالا بصورت سنتی داشته ایم. برای مثال رفتار فروشنده خوب نبوده و یا حوصله توضیح دادن نداشته است! و یا اینکه کالایی را که به ما فروخته شامل گارانتی اصل نبوده و درصورت مرجوعی آن را عهده دار نشده است. این دلایل به وضوح نشان می دهد که استفاده از تجارت الکترونیک و اقدام به طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای نه تنها برای خریداران مفید است بلکه فواید بسیاری نیز برای فروشندگان و تولیدکنندگان کالا دارد. تولیدکنندگان می توانند بدون واسطه با ایجاد فروشگاه اینترنتی مناسب اقدام به عرضه ی کالای خود نمایند.

مزایای طراحی سایت دیجی کالا

فروشگاه آنلاین دیجی کالا این امکان را در اختیار مشتریان قرار می دهد تا بتوانند به صورت تمام وقت و 24 ساعته از آن این سایت خرید داشته باشند. صرفه جویی در زمان و هزینه و همچنین حمل و نقل به سراسر کشور از اصلی ترین فواید این فروشگاه محسوب می شود. با طراحی سایت فروشگاهی می توان نقطه نظرات افرادی که آن محصول را خریده اند مشاهده نمود. کالاهای گوناگون را در کنار هم مقایسه کرد و موارد بسیاری دیگر که همگی سعی در لذت بخش تر کردن خرید برای کاربر و تسهیل کردن فروش برای فروشندگان می نماید. روش فروش سنتی برای مدت زمان زیادی بر بازار ایران حاکم بود تا اینکه دیجی کالا در عرصه ی اقتصاد کشور ظاهر شد. این فروشگاه اینترنتی با اصل خریدی لذت بخش و آسان برای کاربران خدمات می دهد. هدف اول این وبسایت جلب رضایت مشتریان خود بوده است. خود این مورد شامل پارامترهای گوناگونی است .

مزایای طراحی سایت دیجی کالا

صرفه جویی در وقت

پیشی گرفتن از رقبا

سود حداکثری

طراحی سایت فروشگاهی

افزایش اعتبار فروشگاه

تبلیغات موثر و هدفمند

داشتن مشتریان وفادار

 

ویژگیهای طراحی سایت فروشگاهی مشابه سایت دیجی کالا

 
 
 
قیمت مناسب محصولات

قیمت مناسب محصولات

 از دلایلی که باعث می شود تا کاربران تمایل به خرید محصولات اینترنتی نداشته باشند قیمت بالای محصولات است. افراد انتظار دارند که محصولات اینترنتی نسبت به سایر محصولات ارزان تر باشد. سایت دیجی کالا هم محصولات خود را با قیمت مناسب و منصفانه به مردم ارائه می دهد.

سرعت بارگذاری یا لود صفحات

سرعت بارگذاری یا لود صفحات

سرعت بالای در لود و بارگذاری صفحات یکی از مؤثر ترین امکانات در طراحی سایت دیجی کالا به شمار می رود که موجب می شود تا کاربران مدت زمان بیش تری در سایت بمانند و رتبه سایت شما بالا برود. چون باعث شده تا کابران بدون اتلاف وقت در سایت کار خود را انجام دهند.

دریافت مجوز برای فروشگاه هاي اينترنتي چگونه است؟

ای نماد برای جلب مشتریان

یکی از مهم ترین ویژگی هایی که سایت دیجی کالا به همراه دارد، ای نماد است. این نماد برای راه اندازی تمام فروشگاه های اینترنتی لازم است. نماد اعتماد باعث می شود تا کاربران به سایت شما اعتماد کنند و تراکنش در سایت شما صورت بگیرد. دیجی کالا این مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

 
قابلیت اتصال به اپ دیجی کالا

قابلیت اتصال به اپ دیجی کالا

امروزه افراد بیش تر از گوشی های موبایل بیش تر استفاده می کنند. پس داشتن یک اپلیکیشن مناسب در کار طراحی سایت انتخاب مناسبی می باشد. دیجی کالا این کار را به نحو احسنت انجام داده است. به همین خاطر افراد برای توسعه بیش تر کسب و کار خود اقدام به طراحی اپلیکیشن موبایل کرده اند.

پیگیری سفارشات

پیگیری سفارشات

پشتیبانی و پیگیری سفارشات برای مشتریان بسیار مهم است . زیرا آن ها انتظار دارند تا محصول خود را در کوتاه ترین زمان و بدون مشکل دریافت کنند. در واقع مشتریان به فروشگاه هایی پشتیبانی قوی دارند ،بیش تر اعتماد می کنند و بیش تر خرید خود را از این سایت ها انجام می دهند.

تولید محتوای با کیفیت

تولید محتوای با کیفیت

سایت فروشگاهی شما همانند دیجی کالاباید محتواهایی را ارائه دهد که بیش تر مردم به دنبال آن هستند تا بتواند برای رفع نیاز های افراد قدمی بردارد. این کار باعث می شود تا افراد بیش تری به سایت شما جذب شوند و کاربران سایت شما افزایش پیدا کنند و سئو سایت شما را تقویت کند.

طراحی سایت دیجی کالا چگونه است؟

در ابتدا طراحی فروشگاه اینترنتی دیجی کالا با زبان برنامه نویسی asp.net انجام گرفت. برای اینکار نیاز بود تا از سرورهای ویندوزی استفاده می شد. هزینه اینکار برای سایتی به بزرگی دیجی کالا مبلغ بسیار قابل توجهی به حساب می آمد. به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا زبان برنامه نویسی به php تغییر کند. با اینکار شرایطی ایجاد شد تا بتوانند از سرورهای لینوکسی استفاده کنند. سرورهای ویندوزی به علت هزینه لایسنسی که دارند به مراتب از سرورهای لینوکسی گران تر میباشند. لینوکس به علت متن باز بودن و رایگان بودن ورژن های مختلف آن، گزینه بسیار مناسبی برای میزبانی وب سایت میباشند. درحال حاضر وبسایت دیجی کلا با زبان بسیار قدرتمند و محوب php نوشته شده است. همینطور با استفاده از وب سرور nginx توانسته است که عملکرد وب سایت را به صورت قابل توجهی ارتقا بخشد.

طراحی فروشگاه اینترنتی دیجی کالا با وردپرس

همان طور که گفتیم برای ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی دیجی کالا از زبان های برنامه نویسی چون php و سرور لینوکسی استفاده شده است.

  • میتوان با قالب های آماده ای چون سیستم مدیریت محتوای وردپرس هم سایتی به خوبی دیجی کالا داشته باشیم؟

بله شما می توانید با استفاده از افزونه های فروشگاهی چون ووکامرس، سایت وردپرسی خود را به یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای تبدیل کنید. شما می توانید قابلیت هایی چون پرداخت، صدور فاکتور، حسابداری و … را به ووکامرس اضافه کنید. طراحی سایت با وردپرس می تواند شما را علاوه بر داشتن امکانات بسیار از شر هزینه هایی برنامه نویسی خلاص کند.

راه اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس

بهترین شرکت طراحی سایت به سبک دیجی کالا

این سوالی است که عموما برای افرادی که قصد دارند برای طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا خود اقدام نمایند به وجود می آید. برای توضیح این موضوع به چند مورد مهم اشاره خواهیم کرد. از نمونه کارهای شرکت طراحی سایت و برنامه نویسی گروه نرم افزاری فرکام می توان به طراحی سایت فروشگاه حرفه ای و همینطور طراحی سایت خبری برای سازمان ها و موسسات درخواست کننده اشاره کرد. برای فعالیت موثر و جذب مخاطبان بیشتر نیاز دارید که در فضای مجازی فعالیت داشته باشید و برای اینکار نیاز به یک وب سایت اختصاصی خواهید داشت.

طرح پیشنهادی طراحی وبسایت

مشاوره با فرکام برای طراحی سایت مشابه دیجی کالا

شما برای راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا به یک مشاوره دقیق و جامع نیاز خواهید داشت. گروه نرم افزاری فرکام با داشتن مجرب ترین مشاوران و همین طور ارائه مناسب ترین قیمت طراحی سایت فروشگاهی مشابه دیجی کالا به شما کمک خواهد کرد که بهترین تصمیم را برای توسعه کسب و کار آنلاین خود با معقول ترین هزینه و بهترین کیفیت بهره بگیرید. کافی است از طریق فرم زیر شماره تلفن و یا ایمیل خود را وارد کنید.

 


:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت دیجی کالا , طراحی سایت مثل دیجی کالا , طراحی سایت فروشگاهی مانند دیجی کالا , طراحی سایت فروشگاه مثل دیجی کالا , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : شنبه 12 تير 1400
.

نرم افزار فروشگاه اینترنتی

صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان و اشتراکی

نرم افزار فروشگاه اینترنتی فرکام

نرم افزار فروشگاه اینترنتی فرکام ابزاری قدرتمند، کارآمد و انعطاف پذیر را برای صاحبان کسب و کار فراهم می آورد تا با استفاده از آن محصولات خود را در بستری پویا و جذاب در معرض دید و فروش مشتریان بلقوه خود قرار دهند

نرم افزار فروشگاه اینترنتی Commerce Website SoftWare

فروشگاه ساز طلایی فرکام

تمامی صاحبان کسب و کار به دنبال روشی مقرون به صرفه برای معرفی محصولات و خدمات خود هستند.  تقریبا تمامی کسب و کارها به تبلیغات نیاز دارند و به نحوی برای جذب سهمی از بازار از آن بهره می برند. اخیرا با توجه به گسترش فعالیت شرکت ها ،خدمات و اکثر کسب و کارها و همچنین در دسترس بودن اینترنت تقریبا برای همگان استفاده از فروشگاه اینترنتی آنلاین به روشی ایده آل برای خرید و فروش تبدیل شده است.
با توجه به این امر نرم افزارهای فروشگاه ساز فرکام و طراحی فروشگاه اینترنتی آنلاین بسیاری، طراحی و ایجاد شده که هرکدام به نحوی شروع به ارائه خدمات به مشتریانشان می کنند، اما تعداد کمی از آنها از امکانات قدرتمند، کارآمد و ایده آل بهره می برند.
گروه نرم افزاری فرکام پس از بیش از 10 سال تجربه با هدف موفقیت صاحبان مشاغل و خدمات در دنیای الکترونیک اقدام به ارائه نرم افزاری کامل و جامع که در بر گیرنده کلیه نیازهای آنان نموده. با توجه به این امر نرم افزارهای فروشگاه ساز و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی آنلاین بسیاری، طراحی و ایجاد شده که هرکدام به نحوی شروع به ارائه خدمات به مشتریانشان می کنند، اما تعداد کمی از آنها از امکانات قدرتمند، کارآمد و ایده آل بهره می برند.
گروه نرم افزاری فرکام با هدف موفقیت صاحبان مشاغل و خدمات در دنیای الکترونیک اقدام به ارائه نرم افزاری کامل و جامع که در بر گیرنده کلیه نیازهای آنان نموده.

نرم افزار فروشگاه آنلاین چیست؟

نرم افزار فروش آنلایندر حقیقت یک ابزار برای صاحبان کسب و کار است که امکان خرید غیر حضوری مشتریان بلقوه را فراهم می آورد. این ابزار بصورت وب سایت و اپلیکیشن موبایل با امکانات و چیدمان فروشگاهی که بصورت کامل و بدون ابهام محصولات و خدمات را به کاربران به نمایش می گذارد و مشتریان میتوانند در هر زمان از شبانه روز اقدام به خرید کنند. و همچنین صاحبان کسب و کار بتوانند به راحتی با ابزار مدیریت کاربر پسند سفارشات پیگیری و مدیریت کنند!

نرم افزار فروشگاه آنلاین فرکام در اصل یک پلتفرم مدیریتی است که با اتصال کامل از طریق API با وب سایت و اپلیکیشن موبایل یکپارچگی فوق العاده ای را برای شما فرآهم می آورد از این رو نیاز کسب و کار شما را برای استفاده چندین نرم افزار را هم که مشکلات متعددی از جمله پراکندگی اطلاعاتی و همچنین هزینه بر بودن و … را برطرف خواهد کرد

گزارشات

  • دریافت انواع گزاشات سود و زیان
  • گزارش سود بر اساس محصول/سود بر اساس دسته بندی/سود روز
  • گزارش سود و زیان بر اساس فاکتور
  • گزارش سود و زیان بر اساس مشتری
  • گزارش خرید محصول
  • گزارش کاربران فروش
  • گزارش گیری هزینه ها
  • گزارش تنظیم انبار
  • گزارش فروش محصولات
  • گزارش گروهی مشتریان
  • گزارش تامین کنندگان
  • گزارش پرداخت خرید

بخش مدیریت محصول و سفارشات

  • پنل مدیریت حرفه ای و قدرتمند
  • ایجاد و مدیریت نامحدود کالا در دسته بندهای مختلف
  • ایجاد لیبل چاپ و بارکد منحصر به فرد برای هر محصول
  • ایجاد و مدیریت انواع متغیرهای محصول
  • ایجاد و مدیریت گروه قیمتی خاص برای محصولات
  • مدیریت کامل برند های محصولی
  • ثبت و ایجاد ضمانت نامه و وارانتی برای محصولات
  • ایجاد و مدیریت تامین کنندگان
  • ثبت سفارش خرید کالا و اختصاص آن به تامین کننده
  • مدیریت لیست خرید ها و امکان ثبت فاکتور برگشت از خرید
  • امکان ثبت سفارش از ماژول سفارش سریع صندوق
  • تعریف انواع تخفیفات و اعمال انواع کلاس مالیاتی در هر سفارش
  • امکان تعریف موجودی انبار محصولات
  • امکان تعریف فیلدمالیات بر ارزش افزوده
  • امکان تعریف محصول در لیست پیشنهاد ویژه
  • تعریف روشهای مختلف ارسال محصول
  • امکان ایجاد لیست علاقه مندی ها برای هر کاربر
  • ارائه تخفیفات درصدی برای هر مشتری
  • ارسال نظرات، نقاط قوت و ضعف محصولات
  • امکان ایجاد تماس برای قیمت
  • امکان تعریف هزینه گارانتی محصول
  • امکان تعریف قیمت قبل و بعد از تخفیف
  • امکان تعریف محصول در لیست محبوب ها
  • امکان تعریف محصول در لیست ویژه بانوان
  • امکان محاسبه مالیات و عوارض و معاف از مالیات
  • صدور کارت هدیه برای برای دسته مشتریان
  • امکان خروجی گرفتن فایل Excel از سفارشات
  • پشتیبان گیری کامل از دیتابیس نرم افزار
  • تعریف و مدیریت هشدار موجودی محصول
  • تعریف و مدیریت رزروها
  • پنل مدیریت حرفه ای و قدرتمند
  • مدیریت موجودی های فروشگاه
  • اتصال به انواع درگاه های بانکی داخلی و خارجی
  • اتصال به وب سایت فروشگاه آنلاین
  • یکپارچگی کامل سفارشات آنلاین و آفلاین
  • ماژول مخصوص رستوران ها و تهییه غذایی
  • تعریف و مدیریت میزهای رستوران و فاکتور بر اساس میزها
  • دسترسی مخصوص آشپزخانه ها و پیگیری سفارشات
  • تعریف انواع الگوهای اطلاع رسانی
  • ترازنامه های مالی
  • تعریف و مدیریت حساب های مالی
  • مدیریت گردش نقدی صندوق ها
  • تعریف و مدیریت کاربران
  • تعریف و مدیریت انواع نقش های کاربری
  • امکان تعیین وضیعت, سابقه سفارشات قلبی
  • ایجاد و مدیریت نمایندگان فروش و مدیریت پورسانت ها
  • امکان اختصاص آلبوم تصاویر برای هر محصول
  • امکان ایجاد کدینگ محصول
 


:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت, طراحی سایت فروشگاهی, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه اینترنتی آنلاین, فروشگاه ساز آنلاین, فروشگاه ساز فرکام, نرم افزار فروشگاه آنلاین, نرم افزار فروشگاه اینترنتی, نرم افزار فروشگاه اینترنتی فرکام, نرم افزار فروشگاه ساز, وب سایت و اپلیکیشن موبایل ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس

آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس

در این آموزش از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام به نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس میپردازم که با استفاده از آن می توانید تا آمارگیری که برای سایت وردپرسی خودتان در گوگل آناتیتیک ساخته اید را به وردپرس متصل کنید. بررسی آمار و ارقام وردپرس یکی از نیازهای اصولی سایت‌ها است تا بتونید رفتار کاربران و صفحات خودتون را بررسی کنید تا ببینید بیشترین ورودی‌ها را از کجا دارید، در چه حوزه‌هایی برای دریافت ترافیک کم کاری کردید و… تا بتونید با استفاده از تحلیل آماری به بهبود ترافیک سایت خود بپردازید.

بنابراین اگر شما به دنبال قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس به صورت مداوم و صحیح آمار سایت خودتون را زیر نظر داشته باشید تا انتهای این آموزش از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام با ما همراه باشید تا به نحوه اتصال آمارگیر گوگل به وردپرس بپردازیم.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

گوگل آنالیتیکس چیست؟

گوگل انالیتیکس ( Google Analytics) یک سرویس رایگان طراحی شده توسط گوگل است که آمار بازدید کنندگان یک وب سایت را نشان می‌دهد. این دستاورد برای بازاریابان و وب مسترها برای واکاوی وب بکار گرفته می‌شود.

این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه می‌کند. به این ترتیب، گستره وسیعی از اطلاعات در اختیار مدیریت سایت قرار خواهد گرفت.

از امکانات این سیستم هدف گذاری مشخص در بازه زمانی است. سپس سیستم خودکار در بازه زمانی تعیین شده در صورت دست یابی به هدف گزارش مبنی بر رسیدن به هدف می‌دهد و در صورت عقب ماندن از هدف نیز درصد نزدیکی به هدف را ارائه می‌کند.

گوگل آنالیتیکس به شما امکان می‌دهد تا موارد زیر را زیر نظر داشته باشید: چه کسانی از سایت شما بازدید می‌کنند؟ شما می‌توانید محل کاربران، مرورگرهای مورد استفاده‌شان و بسیاری اطلاعات دیگر همچون رزولوشن صفحه نمایش کاربران، فعال بودن جاوا اسکریپت، نصب بودن فلش، زبان و غیره را ببینید.

آموزش نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

قبل از اینکه به ثبت سایت خودتان در گوگل آنالیتیکس بپردازید ابتدا لازم است تا یک اکانت گوگل داشته باشید. برای استفاده از اکانت گوگل هم کافی است تا یک جیمیل داشته باشید. پس اگر جیمیل ندارید ابتدا یک اکانت جیمیل بسازید و سپس وارد اکانت خود شوید. اگر هم جیمیل دارید کافیه تا به آدرس https://www.google.com/analytics مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه SIGN IN کلیک کرده و سپس در منوی باز شده گزینه Analytics را انتخاب کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

بعد از اینکه وارد صفحه بعدی شدید لازم است تا یک کد tracking code از گوگل دریافت کنید تا با استفاده از این کد بتوانید آمار سایت فروشگاه اینترنتی یا  هر سایتی را با استفاده از آمارگیر گوگل بررسی و آنالیز کنید. بنابراین مشابه تصویر زیر روی گزینه Tracking Info کلیک کنید و سپس بعد از باز شدن منوی کشویی گزینه tracking code را انتخاب کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

بعد از اینکه روی این گزینه کلیک کردید وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد که در این مرحله یک کد به شما ارائه خواهد شد. مشابه تصویر این کد را کپی کنید تا با قرار دادن در تگ head سایت خودتون بتونید عملیات اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس را فراهم کنید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

حالا که کد را کپی کردید وارد پیشخوان وردپرس شده و سپس به مسیر نمایش> ویرایشگر مراجعه کرده و فایل header.php جهت ویرایش کردن انتخاب کنید. سپس کد مورد نظر را درست قبل از تگ بسته قرار دهید.

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

نحوه اتصال آمارگیر گوگل آنالیتیکس به وردپرس

حالا بعد از اینکه فایل را ذخیره کردید سایت وردپرسی شما به گوگل آنالیتیکس متصل شده است و می توانید آمار بازدید سایت وردپرسی خودتان را بررسی و مورد آنالیز قرار دهید حالا بعد از اینکه کد را در این فایل قرار دادید نهایتا تا 48 منتظر بمانید تا اطلاعات ترافیک و آمار و ارقام بازدید سایت شما در آمارگیر گوگل ظاهر شده و به شما نمایش داده شود. برای مشاهده آمار هم کافی است تا وارد صفحه گوگل آنالیتیکس شده و سپس به آدرس https://analytics.google.com/analytics/web/مراجعه کرده و آمار بازدید سایت حود را مشاهده کنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: سایت وردپرسی , Google Analytics , آمارگیر گوگل آنالیتیکس , آموزش قرار دادن کد گوگل آنالیز در وردپرس , سایت وردپرس , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام , طراحی سایت وردپرس , طراحی فروشگاه اینترنتی , فروشگاه اینترنتی , گوگل , گوگل آنالیتیکس , گوگل آنالیتیکس چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم؟

چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم

راه اندازی سایت فروشگاه اینترنتی

داشتن سایت کار ساده‌ای است و مراحل آن نیاز به صرف هزینه و زمان زیادی ندارد، چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم؟ این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام  پاسخ سوال شماست اما‌ می‌خواهم کمی درمورد مراحل قبل از طراحی وب سایت فروشگاهی با شما صحبت کنم. مراحلی ساده که موفقیت شما را تضمین می‌کند و باعث افزایش سودآوری شما می‌شود.

ممکن است اشتیاق زیادی برای راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید که خیلی هم خوب است و بخواهید با عجله کار خود را شروع کنید اما باید بدانید داشتن سایت قدم آخرشماست و قبل از آن باید از چند مرحله عبور کرده باشید. هدف از بیان این مراحل این است که آگاهانه شما را وارد یک کسب و کار ایننرنتی موفق کنم. پس با دقت مراحل زیر را انجام دهید و مطمئن باشید شما در مسیر راه اندازی یک کسب و کار عالی قدم گذاشته‌اید و حتما در این راه موفق می‌شوید.

نیازسنجی و شناخت بازار هدف قبل از طراحی فروشگاه اینترنتی

نیازسنجی و شناخت بازار هدف قبل از طراحی فروشگاه اینترنتی

اگر قبل از شناخت و نیازسنجی بازار محصول یا خدماتی را ارائه کنید، تنها مشتری شما خودتان خواهید بود!

اشتباه رایجی که بسیاری از مردم در ‌‌راه اندازی کسب و کار می‌کنند این است که اول به سراغ تولید محصول و یا عرضه خدمات می‌روند و بعد دنبال بازار آن می‌گردند. برای اینکه موفقیت کسب و کار اینترنتی خود را تضمین کنید، اول باید سراغ نیازسنجی بازار و نیاز مردم بروید. باید یک مسئله، سوال و یا نیاز را شناسایی کنید و بر مبنای آن خدماتی را ارائه کنید.

سئو سایت فروشگاه اینترنتی

سئو سایت

شکی نیست که رتبه بالاتر در گوگل برای یک سایت فروشگاه اینترنتی حیاتی است. اگر شما نتوانید کاربران گوگل را به کلیک کردن روی لینک سایت خود ترغیب کنید، فروش سایت شما به شدت افت خواهد کرد.

با توجه به تغییراتی که در گوگل مشاهده می‌شود دیگر به دست آوردن رتبه در صفحه اول کافی نیست، سایت شما باید رتبه اول گوگل را از آن خود کند تا بتواند بیشترین کاربر را به سمت سایت جذب نماید. هر چه رتبه سایت شما در گوگل بهتر باشد، کلیک بیشتری نیز دریافت خواهید کرد و افزایش ترافیک سایت در یک فروشگاه اینترنتی به‌راحتی می‌تواند نرخ فروش سایت شما را افزایش دهد.

برای بازایابی کالاهای یک فروشگاه اینترنتی راهکارهای مختلفی وجود دارد و سئو کردن سایت یکی از موثرترین روش‌های بازاریابی برای خود سایت و محصولات ارائه شده در آن است.

انتخاب ایده کسب و کار برای راه اندازی سایت فروشگاهی

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

‌‌راه اندازی یک کسب و کار آنلاین مطمئنا منافع و درآمد بسیار زیادی برای شما دارد و شما را به سود می‌رساند. اما نقش یک ایده جذاب و منحصر‌به‌فرد در کار شما بسیار حائز اهمیت است. ایده کسب و کار شما را از سایر رقیبانتان متمایز می‌کند. این ایده بر اساس شناخت دغدغه مشتریان یا همان نیازسنجی و شناخت بازار که در مرحله قبل توضیح داده شد، شکل می‌گیرد.

اگر در‌حال‌حاضر صاحب یک کسب و کار سنتی و آفلاین هستید و می‌خواهید کسب و کار خود را در فضای آنلاین رشد دهید، یک ایده جدید می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. مثلا اگر صاحب یک جواهرسازی هستید، می‌توانید علاوه بر فروش آنلاین در بستر یک وب سایت، امکانی را فراهم کنید تا مشتریان طرح دلحواه جواهر خودشان را انتخاب کنند و یا بتوانند به صورت آنلاین طراح دل خواهشان را  برای شما بفرستند.
البته به این نکته هم توجه کنید که همیشه لازم نیست کسب و کار سنتی خود را بصورت آنلاین درآورید. بسیاری از افراد هستند که ایده جذاب و جدیدی را جدا از کسب و کار سنتی خود بصورت اینترنتی و آنلاین ‌‌راه اندازی می‌کنند و در واقع کسب و کار آنلاین را بصورت شغل دوم پیگیری می‌کنند. اگر ایده‌ای دارید که از کسب و کار فعلی شما پر سودتر است، می‌توانید برای همان ایده سایت طراحی کنید.

اصلا شاید شما یک کارمند ساده باشید، در این صورت هم می‌توانید در کنار شغل کارمندی خود، یک سایت ‌‌فروشگاهی راه اندازی کنید. بعد از مدتی خواهید دید که درآمد شما از وب سایت بسیار بیشتر از درآمد کارمندی خواهد بود و دیگر نیازی ندارید تا یک کارمند ساده باقی بمانید.

راه‌اندازی و طراحی سایت با وردپرس

راه اندازی و ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس بسیار آسان‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. فقط کافی است شروع کنید!

حالا که تمام مراحل بالا را ارزیابی کردید، می‌توانید دست‌بکار شوید و مراحل ساخت سایت را با شش کار ساده و راحت شروع کنید. بعد از طی این مراحل ساده که در لیست زیر مشخص شده، شما صاحب سایت فروشگاه اینترنتی خواهید بود.

  • ثبت دامنه
  • انتخاب سیستم مدیریت محتوا
  • تهیه ی هاست
  • انتخاب قالب وردپرس
  • ‌‌راه اندازی سایت در وردپرس
  • سئو وردپرس و بازاریابی اینترنتی

از دیدن نام این مراحل نترسید، اینها مراحل ساده‌ای هستند که البته وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرند. برای اثبات این موضوع کافی است نگاهی به طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام بزنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام, طراحی سایت فروشگاهی, طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی قروشگاه اینترنتی فرکام, فروش آنلاین, فروشگاه اینترنتی, فروشگاه اینترنتی حرفه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

طراحی سایت فروشگاه اختصاصی

طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی و کسب رتبه بالا

کلیدی ترین نکته برای طراحی وب سایت فروشگاهی این است که توسط کاربران دیده شود تا افراد بتوانند با دیدن و اعتماد به این سایت به راحتی خرید کنند. اولین کار برای دیده شدن سایت فروشگاهی، کسب رتبه بالا در گوگل است که موتور جستجو بتواند با درخواست کاربران سایت شما را به آنها نشان دهد. اگر شما قصد راه اندازی و طراحی سایت فروشگاه اختصاصی را دارید به این نکته توجه کنید که هیچ گاه این کار را با قالب هاب آماده و رایگان در اینترنت انجام ندهید زیرا این مورد یکی از المان های منفی گوگل حساب می‌شود و حتی ممکن است سایت شما از روی فضای اینترنتی توسط گوگل حذف شود.

کسب رتبه بالا برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

جستجو پیشرفته با طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

در طراحی سایت فروشگاهی بدلیل وجود حجم زیادی از اطلاعات ممکن است کاربران برای پیدا کردن محصول یا خدمات خاصی دچار مشکل شوند به همین دلیل به این نکته توجه کنید که حتما در طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی از ماژول جستجو پیشرفته کالا استفاده کنید. در طراحی فروشگاه ایننرنتی اختصاصی، ساختار و قابلیت جستجو با پیچیدگی‎ های زیادی همراه است و باید تمامی ویژگی‎ های تشکیل دهنده‎ ی کالا در آیتم‎های جستجو، مد نظر قرار داده شود. این آیتم‎ ها می‎تواند قیمت، سایز، رنگ، جنس، سال ساخت و کشور سازنده و … باشد. بدین صورت در زمان مشتری صرفه جویی می‎شود و در مدت زمان کوتاهی کالای مورد نظر خود را خریداری می‎کند.

جستجو بصورت پیشرفته برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

مهم ترین ویژگی برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی قسمت مدیریت بدون نقص می‌باشد که بتواند به خوبی کار را هماهنگ کند و وظایف هر بخش را مشخص کند به گونه ای که مشتریان بتوانند محصول مورد نظر خود را بدون مشکل خریداری نمایند. وجود پنل مدیریت قوی نیز مانند موارد دیگر در سایت‎های غیر فروشگاهی به سختی قابل تعبیه است و به همین دلیل هست که وب سایت فروشگاهی باید منحصر به فروشگاه باشد.شما با ساخت و راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی می توانید فعالیت خود را بدون هیچ حد و مرزی گسترش دهید و این تفاوت باعث گسترش بیشتر کسب و کار با رقیبان می‌باشد.

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

مدیریت و پشتیبانی قوی برای طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

خدمات طراحی سایت اختصاصی (VIP)

 

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

نرم افزار فروشگاه آنلاین



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: نرم افزار فروشگاه آنلاینخدمات طراحی سایت اختصاصی, دموی طراحی سایت فروشگاهی, طراحی سایت فروشگاه اختصاصی, طراحی سایت فروشگاه اینترنتی, طراحی سایت فروشگاهی, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه ایننرنتی اختصاصی, نرم افزار فروشگاه آنلاین, وب سایت فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

طراحی سایت فروشگاه آنلاین

این روز ها کاربران اینترنت بیشتر از قبل هستند. فضای مجازی تبدیل به یک بستر برای کسب و کار شده است. بخصوص در سال های اخیر در ایران کسب و کار های اینترنتی و آنلاین متداول شده اند. منظور از کسب و کار اینترنتی آن دسته از مشاغلی می باشد که بستر فعالیتشان اینترنت و فضای مجازی می باشد البته اغلب مشاغلی که در سطح شهر موجود هستند امروزه در فضای مجازی نیز فعالیت می کنند. یکی از کسب و کار های آنلاین و اینترنتی که امروزه کاربران بسیاری را به سمت خود جلب نموده است؛ طراحی سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای هستند. در فضای اینترنت فروشگاه های متعددی ایجاد شده اند که کاربران می توانند هر آنچه که می خواهند از این فروشگاه ها خریداری کنند .

مزیت سایت های فروشگاهی

  • صرفه جویی در وقت

وقتی شما از یک سایت فروشگاهی خرید می کنید در واقع دیگر لازم نیست به سطح شهر بروید و در ترافیک و دوری مسیر وقت خود را هدر دهید .

  • امکان مقایسه

با مراجعه به فروشگاه های اینترنتی می توانید تمام محصولات مشابه را با یکدیگر از هر لحاظ مقایسه کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید .

  • تنوع محصولات 

این روز ها هر شخصی به دنبال وسیله ای باشد، ابتدا در موتور های جست و جو به دنبال آن می گردد. تعداد فروشگاه های اینترنتی رو به افزایش است به همین دلیل محصولات نیز تنوع دارند .

  • با خبر شدن از تخفیفات

اغلب فروشگاه های اینترنتی به صورت ارسال ایمیل، کاربران خود را از تخفیفات با خبر می کنند. همچنین این فروشگاه ها برای جذب مشتری بیشتر به صورت دوره ای تخفیفات متعددی برای محصولات خود قرار می دهند .

طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

اگر شما نیز در نظر دارید یک استارت آپ حرفه ای داشته باشید بهتر است این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام را تا انتها دنبال نمایید . برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید خلاقیت داشت. وقتی نوآور باشید به طور حتم در هر شغلی که باشید موفق خواهید بود. قدم بعدی انتخاب یک شرکت حرفه ای برای طراحی سایت می باشد . خوشبختانه شرکت طراحی سایت فروشگاهی فرکام در سال های اخیر توانسته است بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه دهد .

نکات مهم در طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

از قبل برای فروش خود برنامه داشته باشید. برنامه ریزی اصولی در ارتباط با مشتری ها ، میزان سود و … برای قدم گذاشتن در این راه بسیار موثر خواهد بود. بهتر است قبل از هر چیزی ، پیرامون کسب و کاری که می خواهید راه اندازی نمایید تحقیقات گسترده داشته باشید . در موتورهای جست و جو عرصه کاری خود را جست و نمایید و رقبا را از قبل شناسایی نمایید تا بتوانید قبل از شروع کار استراتژی مناسبی را پیاده سازی کنید .

مراحل طراحی سایت فروشگاه حرفه ای

نیازی نیست در ابتدای کار به صورت گسترده کار کنید همین که در فروش چند محصول محتوای مناسبی را ارائه کنید کافی است باید سعی کنید در محصولاتی که می خواهید ارائه دهید رتبه های خوبی در موتور جست و جو را کسب نمایید .

برای راه اندازی سایت فروشگاهی نیاز به نام دامنه دارید تا کاربران بتوانند با استفاده از آن سایتتان را بیابند. نام دامنه در اصل هویت شما می باشد باید به نحوی انتخاب کنید که از یاد کاربران نرود. این نام بعد ها تبدیل به برند می شود و کاربران شما را با آن شناسایی می کنند .

دریافت مجوز های لازم برای راه اندازی کسب و کار

برای آنکه فروشگاه اینترنتی داشته باشید باید تمام مجوز های لازم را از مراجع مربوطه دریافت کنید. مجوز ها به مخاطبان حس اعتماد می دهد. همچنین اگر مجوز های لازم را نداشته باشید بعد ها کسب و کار شما توسط مراجع قضایی منحل می گردد .

بعد از آنکه شرکت مناسبی برای طراحی سایت انتخاب نمودید کافی است جلسات متعددی را با آنها داشته باشید. تمام آنچه که می خواهید را بازگو نمایید به طور حتم شرکت مذکور مشاورانی در این زمینه دارد که شما را راهنمایی نماید. برنامه و نقشه راه را در اختیار طراح سایت قرار دهید .

اطلاعات لازم که طراح در ارتباط با کسب و کار شما در ابتدای طراحی لازم دارد را در اختیارش قرار دهید ؛ مانند لگوی و علامت تجاری و …

در قدم بعدی باید یک پلتفرم برای سایت انتخاب کنید؛ پلتفرم تجارت الکترونیک تمام ملزومات طراحی یک سایت فروشگاهی را شامل می شود و شما می توانید با استفاده از آن سایت خود را مدیریت نمایید. پلتفرم های متعددی برای فروشگاه های اینترنتی به وجود آمده اند به طوری که برای انتخاب آنها نباید دقت و وسواس زیاد به خرج داد زیرا فقط باعث سردرگمی می شود. سیستم مدیریت محتوا باعث می شود که به آسانی بتوانید محتوای سایت را مدیریت کنید .

پلتفرم های پر استفاده در طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای

  • WordPress
  • WordPress

وردپرس یکی از پر استفاده ترین سیستم های مدیریت محتوا که امکانات بسیاری دارد و می توان بر روی آن افزونه های متعددی نصب نمود. همچنین این CMS رایگان بوده و از زبان فارسی پشتیبانی می کند. محیط وردپرس به نحوی است که هر شخصی با اندکی آموزش می تواند با آن سایت خود را مدیریت نماید .

  • Woocommerce

Woocommerce یک پلتفرم متن باز که بر پایه وردپرس می باشد . این فروشگاه ساز طرفداران زیادی دارد .

  • Magento
  • OpenCart
  • Bigcommerce
  • Shopify
  • Prestashop

سیستم های گفته شده تنها تعدادی از پلتفرم های فروشگاه ساز می باشند که طرفدار زیادی دارند . برخی از این CMS ها رایگان هستند و برخی دیگر نیمه رایگان . فروشگاه ساز های دیگری نیز وجود دارند که کمتر استفاده می شوند . برای انتخاب هر یک از آنها باید با طراح سایت خود مشاوره کنید تا بر اساس نوع سایت و خدماتی که می خواهید ارائه دهید بهترین انتخاب را داشته باشید .

برای انتخاب قالب و تم سایت باید دقت کرد زیرا بهتر است بعد از راه اندازی سایت تا مدت ها قالب و تم رنگی سایت را تغییر ندهید در اصل می توان گفت قالب سایت درصدی از هویت برند شما است . بسته به نوع محصولات و مخاطبانی که در آینده خواهید داشت از رنگ های خاصی استفاده نمایید .

دریافت Enamad یا نماد اعتماد

ای نماد و اعتبار فروشگاه اینترنتی

ای نماد و اعتبار فروشگاه اینترنتی

اقدام مهمی که باید انجام دهید جلب اعتماد مخاطب می باشد . در ایران این کار با دریافت Enamad یا نماد اعتماد صورت می گیرد . این نماد در سایت شما قرار می گیرد . و می توانید به راحتی درگاه های بانکی برای خرید مشتریان داشته باشید . دریافت نماد اعتماد کمی دشوار است و پس هر چه زودتر برای دریافت آن اقدام نمایید .

تولید محتوا برای فروشگاه اینرنتی

مهمترین کار؛ تولید محتوا می باشد. بسیاری از سایت هایی فروشگاهی که امروزه تبدیل به برند محبوب شده اند محتوای مفید و قابل استفاده تولید کرده اند . در تولید محتوا باید استراتژی داشته باشید .

محتوای ناب باید برای مخاطب مفید باشد. کامل بود و طولانی بودن محتوا برای هیچ کاربری جذاب نیست مگر آنکه مفید و کاربردی باشد . وقتی کالایی را برای فروش در سایت قرار می گیرد باید تمامی اطلاعات فنی آن ذکر شود اطلاعاتی پیرامون طرز استفاده، موارد استفاده و … . بسیاری از کاربران فقط برای خواندن این محتوا از سایت ها بازدید می کنند که این کار به نفع آن سایت می باشد .

همچنین می توانید برای درج محتوا از پشتیبان استفاده کنید. اینکار کمی هزینه های شما را افزایش می دهد اما برای درج و تولید و به روز رسانی محتوا بهتر است در ابتدای کار از پشتیبان کمک بگیرید .

سئو سایت فروشگاه اینترنتی حرفه ای

سئو سایت فروشگاهی و معماری اطلاعات

سئو سایت فروشگاهی و معماری اطلاعات

بعد از همه کارها و تحویل گرفتن سایت نوبت به سئو وب سایت می رسد وقتی سایتی راه اندازی می شود باید با اطلاع رسانی و تبلیغات از وجود خود به کاربران خبر بدهد با استفاده از سئو هم وب سایت بهینه می شود و هم تبلیغاتی برای سایت صورت می گیرد. وقتی یک سایت بهینه باشد موتور های جست و جو آن را در ابتدا لیست نتایج خود نمایش می دهند .

تمام این اتفاقات هم پیرامون تولید محتوای ناب صورت می گیرد. پس باید تمرکز خود را روی تولید محتوا و سئو سایت بگذارید. به غیر از این کارها می توانید تبلیغات گسترده نیز انجام دهید . همچنین از شیوه های بازاریابی استفاده نمایید که یکی از آنها برگزاری تخفیفات دوره ای و گروهی است برای این کار در اعیاد و مناسبت های مختلف می توانید بر روی برخی از محصولات تخفیفات ویژه قرار دهید . در ابتدای کار به دلیل مشتری کم و هزینه های جانبی شاید سود زیادی نداشته باشید اما وقتی مشتری های زیادی جذب کنید کسب و کارتان رونق پیدا می کند .

سخن آخر

در این مقاله از فرکام با مراحل طراحی سایت فروشگاهی آشنا شدید این مراحل تنها قسمتی از مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی می باشد قسمت مهم کار بسته به طراح است . پس باید در انتخاب طراح دقت کنید . شما می توانید با مراجعه به سایت طراحی فروشگاه اینترنتی در این زمینه ها مشاوره کنید . طراحان ما آماده پاسخگویی به هر گونه سوال در ارتباط با سایت های آنلاین هستند .

در فروشگاه های اینترنتی به درج و تولید محتوا باید دقت کنید . همانطور که گفته شد محتوای مفید کاربر جذب می کند. وقتی محتوای کامل و کاربردی باشد بدون شک کاربران آن را به اشتراک می گذارند و به تعداد مخاطبان شما افزوده می شود .



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی فرکام, طراحی فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای, فروشگاه آنلاین, فروشگاه اینترنتی, فروشگاه اینترنتی حرفه ای, فروشگاه ساز, فروشگاه‎های اینترنتی, مزیت سایت های فروشگاهی ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : پنج شنبه 30 ارديبهشت 1400
.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی چیست؟

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

چرا وردپرس را مناسب‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی و طراحی فروشگاه اینترنتی می‌دانیم؟ امروزه و با توجه به همه‌گیر شدن استفاده از اینترنت و فضاهای مجازی دیگر کمتر کسی هست که واژه‌هایی مانند فروشگاه اینترنتی، فروشگاه آنلاین و کسب و کار دیجیتال را نشنیده باشد. با توجه به وسعت فضای مجازی و نبود محدودیت‌های فضاهای سنتی، تقریباً هر کسی تمایل دارد که سهمی از آن داشته باشد و به نوعی از آن کسب درآمد کند. فروشگاههای اینترنتی، امروزه نقش بسیار ویژه‌ای در اقتصاد جامعه دارند و منبع درآمد هزاران نفر هستند. در این مقاله از طراحی فروشگاه اینتنرنتی فرکام سعی داریم که آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی را بررسی کنیم و به شما اموزش دهیم چگونه فروشگاه اینترنتی بسازید.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

همه ما می توانیم با کمی پول یک فروشگاه آنلاین درست کنیم و ساخت یک فروشگاه آنلاین بهترین راه برای درآمد زایی است. همانطور که انتظار می رفت فروش تجارت الکترونیکی 30% از کل فروش در سراسر جهان را تا سال 2021 به خود اختصاص داد! علی رغم این آمار خیره کننده ، تقریباً نیمی از مشاغل هنوز وب سایتی ندارند، این بدان معناست که اکنون زمان مناسبی برای شروع این کار است و شما اولین قدم های خود را در دنیای تجارت الکترونیکی با ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی خود بردارید، در این مقاله فرکام شما را در مورد چگونگی ساخت یک فروشگاه اینترنتی راهنمایی می کند پس از ابتدا تا انتها آن را به دقت بخوانید. این راهنما به شما کمک می کند تا گام به گام فروشگاه آنلاین خود را با استفاده از وردپرس و ووکامرس طراحی کنید.

آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی

مقالات چگونه یک سایت فروشگاهی حرفه‌ ای بسازیم

فروشگاه اینترنتی

به وب‌سایت‌هایی که در آن امکان آشنایی با مشخصات و ویژگی‌های یک یا چند محصول خاص برای بازدیدکنندگان فراهم است و می‌توانند با استفاده از یک اتوماسیون نرم‌افزاری، آن محصولات را خریداری کنند، فروشگاه اینترنتی گفته می‌شود.

مهم‌ترین مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی

از مهم‌ترین مزایای ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه یک تصویر واضح و بهتر از کسب و کار، شرکت یا سازمان
  • خدمات بهتر، سریع‌تر و با کیفیت بالاتر به مخاطبین
  • دسترسی شبانه روزی مشتری به محصولات مورد نظر و عدم محدودیت زمانی و جغرافیایی
  • هزینه بسیار پایین‌تر برای راه‌اندازی در مقایسه با کسب و کار سنتی
  • امکان ورود به تمام بازارهای کشوری و جهانی و حذف فاصله‌ها با مشتریان
  • امکان ایجاد ایمیل اختصاصی
  • ارائه آمار دقیق از فعالیت‌های فروشگاه
  • قابلیت اتصال به سامانه ارسال پیامک و ایمیل

معرفی انواع روش های طراحی فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت فروشگاه اینترنتی

برای طراحی فروشگاه اینترنی روش های مختلفی وجود دارد که انها را می توان به سه روش کلی تقسیم بندی کرد.

روش اول: کدنویسی اختصاصی می باشد که شما باید از صفر نسبت به طراحی فروشگاه اینترنتی اقدام نمایید. این روش نه تنها خیلی زمان بر است بلکه هزینه ای زیادی هم خواهد داشت.

روش دوم:  استفاده از سایت ساز ها است. سایت ساز ها خیلی سریع برای شما یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی می کنند ولی محدودیت ها و نقاط ضعف خود را به همراه دارند.

روش سوم: نیز استفاده از سیتم های مدیریت محتوا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد. معروف ترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس می باشد که با افزونه ووکامرس آن می توان به راحتی سایت های حرفه ای فروشگاهی طراحی نمود.

معایب طراحی سایت فروشگاهی با سایت سازها

معایب سایت سازها اشاره کردیم که سایت ساز ها خیلی سریع برای شما می توانند یک سایت فروشگاه اینترنتی ایجاد کنند ولی مسائل، مشکلات و محدودیت هایی که در پی دارند باعث می شوند که ما هیچ گاه پیشنهاد نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید. اولین مشکل سایت ساز ها این است که متن باز نیستند و اگر شما قصد توسعه و گسترش سایت خود را داشته باشید این امکان بعدا برای شما وجود ندارد. مسئله مهم بعدی سئو پذیر نبودن آن است. اگر شما قصد داشته باشید که تغییر تکنیکالی در سئو سایت خود ایجاد کنید سایت ساز ها برای این مورد هیچ گزینه یا راه حلی برای شما ندارند و کاملا محدود است. مسئله دیگر کم بودن حق انتخاب های شماست و این امکان را ندارید که با سایت ساز ها طراحی های مختلف و متنوع برای سایت فروشگاهی خود داشته باشید. و موارد متعدد دیگری وجود دارد که باعث می شود اصلا توصیه نکنیم که از سایت ساز استفاده کنید.

چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم

قبل از شروع فکر کنید که آیا وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی مناسب است یا خیر. هر چند که وردپرس از ابتدا به عنوان یک ابزار برای وبلاگ نویسان طراحی شد اما با توجه به متن‌باز بودن آن به سرعت توسعه پیدا کرد و توانست تمامی سایت‌های دیگر را نیز پشتیبانی کند. امروزه بیش از 70 میلیون سایت وردپرسی در دنیا وجود دارند که 30 درصد کل سایت‌ها می‌باشند.

از جمله مهم‌ترین مزایای سیستم وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با توجه به آنکه سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملاً رایگان است، در مقایسه با سایر CMSها بسیار مقرون‌ به ‌صرفه‌­تر است.
  • سیستم وردپرس دارای گستردگی بسیار بالایی است. تنوع و تعدد بسیار زیاد قالب‌های آن از مزایای وردپرس است.
  • می‌توان گزارش کاملی از فروش محصولات داشت و با تجزیه و تحلیل داده‌ها، برای افزایش فروش برنامه‌ریزی کرد.
  • CMS وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم‌ها برای افراد مبتدی است چرا که کار کردن با آن و مدیریت آن بسیار راحت است.
  • مهم‌ترین و بهترین پلاگینی که در وردپرس می‌تواند با چند کلیک ساده صاحبان کسب و کار را به یک فروشگاه تمام عیار و حرفه‌ای برساند، افزونه Woocomerce است.
  • وردپرس دارای پشتیبانی سریع و حرفه‌ای است و قابلیت پشتیبانی از چند زبان را دارد.
  • راه‌اندازی فروشگاه ایننرنتی با استفاده از وردپرس بسیار سریع و آسان است و می‌توان در کمتر از یک ساعت یک فروشگاه کامل را راه‌اندازی کرد.
  • همچنین وردپرس از نظر سئو و بهینه‌سازی یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا در جهان است.

نحوه ساخت فروشگاه اینرنتی

ساختن یک فروشگاه ایننرنتی و آنلاین همانند مدل سنتی آن، نیازمند فراهم کردن شرایط و ملزومات خاصی است که باید به دقت بررسی شوند تا در ادامه فعالیت هیچ‌گونه مشکلی پیش نیاید و ادامه فعالیت فروشگاه یا سایت با اختلالی مواجه نشود. از مهم‌ترین الزامات قبل از ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس می‌توان موارد زیر را نام برد:

انتخاب نام مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی

انتخاب نام مناسب برای ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی در وردپرس، یکی از مهم‌ترین اصول در راه‌اندازی و شروع یک کسب و کار اینترنتی است. نام فروشگاه باید کاملاً متناسب با نوع فعالیت سایت، نوع کسب و کار و نوع محصولات و خدمات باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. با توجه به آنکه امروزه هزاران سایت و فروشگاه در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، انتخاب نامی که کاربر بتواند در میان هزاران نام دیگر به خاطر بسپارد می‌تواند یک امتیاز ویژه باشد. پس از انتخاب یک نام مناسب، خاص و جذاب برای فروشگاه می توانید آن را در یکی از شرکت‌های ثبت دامنه نیز ثبت کنید تا به عنوان شناسنامه سایت یا فروشگاه شما شناخته شود.

تصمیم بگیرید آیا وردپرس برای شما مناسب است یا خیر

ساخت یک فروشگاه آنلاین با یک سازنده تجارت الکترونیکی بسیار ساده است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که انتخاب کنید کدام پلتفرم برای شما مناسب است؟ مردم وردپرس را دوست دارند زیرا این یک پلت فرم قدرتمند و قابل سفارش سازی است. بیش از یک سوم از کل وب سایت ها با استفاده از وردپرس ساخته شده اند و درک دلیل آن آسان است. شما کنترل کاملی بر طراحی، ویژگی ها، امنیت و موارد دیگر در وب سایت خود دارید که این امر باعث می شود وب سایت هم قابل تنظیم باشد و هم مقیاس پذیر باشد. تنها مشکل این است که این مسئولیت زیادی را به همراه دارد و باعث می شود برای شروع کار با وردپرس وقت بیشری صرف کنید. اگرچه بسیاری از مبتدیان از وردپرس استفاده می کنند، اگر تا حدودی از نظر فنی اعتماد به نفس داشته باشید، از مزایای بیشتری برخوردار خواهید شد. باید تمام قسمت ها را به خوبی یاد بگیرید و مطمئن شوید همه چیز به درستی تنظیم شده است. این می تواند بسیار راضی کننده باشد، یا ممکن است کمی طاقت فرسا باشد.

فراموش نکنید بهترین گزینه برای ساخت فروشگاه اینترنتی وردپرس است.

گام به گام برای ساخت فروشگاه ایننرنتی با وردپرس

خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی

پایه و اساس هر وب سایت خوب وردپرس، چه یک وبلاگ یا یک فروشگاه اینترنتی، میزبانی وب با کیفیت و مطمئن است. میزبانی وب مانند خانه وب سایت شما در اینترنت است، بدون آن هیچ وب سایتی به صورت آنلاین ظاهر نمی شود. اگر یک ارائه دهنده میزبانی با کیفیت پایین انتخاب کنید، فروشگاه اینترنتی شما ممکن است خراب شود، راحت تر هک شود و با سرعت کمتری بارگیری شود یا بر تعداد فروش شما تأثیر بگذارد. در عوض، شما باید یک میزبان وب با کیفیت بالا انتخاب کنید و تعداد زیادی ارائه دهنده مختلف برای انتخاب وجود دارد که همه آن ها در نقاط قوت و ضعف متفاوت هستند.

برای وردپرس، ما توصیه می کنیم از هاست هایی که برای وردپرس بهینه شده اند استفاده کنید. این هاست ها برای ایجاد سهولت در کار ها و موفقیت سایت شما وردپرس را نصب شده دارد. هنگامی که بهترین ارائه دهنده را برای خود انتخاب کردید، باید یک برنامه میزبانی مناسب انتخاب کنید. “سطح” میزبانی مختلفی وجود دارد، ارزان ترین میزبانی اشتراکی است که سایت شما را با دیگران به اشتراک می گذارد، در حالی که گران ترین میزبانی اختصاصی است که بسیار پیشرفته تر است.

ممکن است با قیمت ارزان همراه با میزبانی مشترک وسوسه شوید، اما برای یک فروشگاه اینترنتی، ما به جای آن میزبانی VPS را توصیه می کنیم زیرا از امنیت بالاتری برخوردار است و از محدودیت کمتری برخوردار است. اکثر فروشگاه های جدید به میزبانی اختصاصی احتیاج ندارند، اما اگر انتظار ورود مخاطبان زیادی به سایت خود دارید به عنوان مثال، اگر فروش زیادی داشته باشید، ممکن است بخواهید میزبانی ابری را در نظر بگیرید. مزیت میزبانی متناسب با این موارد این است که اکثر امور فنی را برای شما مدیریت می کنند، بنابراین شما می توانید زودتر شروع به ساخت کنید. هنگامی که ارائه دهنده کامل خود را پیدا کردید و در برنامه مناسب نیازهای خود ثبت نام کردید، می توانید به مرحله بعدی بروید!

 ثبت دامنه و خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی

انتخاب دامنه برای فروشگاه اینترنتی 

گام بعدی در ایجاد فروشگاه آنلاین خود انتخاب نام دامنه است. این نامی است که آدرس وب فروشگاه شما با آن شناخته می شود به عنوان مثال، نام دامنه ما kimiadent.com است. باید نام دامنه شما منحصر به فرد، مرتبط و کوتاه باشد و همچنین باید به راحتی به خاطر سپرده شود.

در اینجا چند نکته مهم در هنگام انتخاب نام دامنه خود آورده شده است:

در صورت امکان از به کار بردن اعداد و خط ها پرهیز کنید، این موارد باعث می شود که هم یادآوری و هم گفتن کلامی به دیگران مشکل تر باشد. آن را تا جایی که ممکن است منحصر به فرد کنید، اگر متوجه شدید دامنه مورد نظر شما قبلاً ثبت شده است، فقط شماره دو را در انتها نچسبانید. به دامنه جدیدی فکر کنید که می توانید در عوض از آن استفاده کنید!

آن را مرتبط نگه دارید، کمی سخت است که در جستجوی دامنه ای منحصر به فرد باشید. به یاد داشته باشید که آن را ساده و مرتبط نگه دارید، نه عجیب و غریب و حواس پرت! هنگامی که به نام دامنه ای که می خواهید انتخاب کنید فکر کردید، باید آن را ثبت کنید تا از آن شما شود. هر نام دامنه متفاوت است، بنابراین اگر شخص دیگری دامنه ای را قبل از شما ثبت کرده باشد، پس نمی توانید از دامنه مشابه استفاده کنید. بنابراین، اگر تصوری از دامنه ای دارید که واقعاً می خواهید، بهتر است هرچه سریع تر آن را ثبت کنید. قبل از اینکه شخص دیگری این کار را انجام دهد!

می توانید دامنه ای را مستقیماً از طریق شرکت ارائه دهنده هاست انتخاب کنید یا یکی از سایت های شخص ثالث خریداری کنید. دامنه ها از نظر قیمت متفاوت هستند این به هر دو ثبت کننده ای که از آن ها خرید می کنید و همچنین نوع دامنه شما بستگی دارد. دامنه های رایج مانند com. و ir. بسیار ارزان هستند

برخی از میزبان های وب حتی برای اولین سال شما یک نام دامنه را به صورت رایگان وارد می کنند که ارزش بررسی دارد! وقتی دامنه خود را ثبت کردید و هزینه آن را پرداخت کردید، هیچ کس دیگری نمی تواند از آن استفاده کند. برای ثبت دامنه خود به نام خود، باید مرتباً آن را تمدید کنید، بنابراین یا تمدید خودکار را روشن کنید یا یک یادآوری برای خود تنظیم کنید تا بعد از یک یا دو سال از دست دادن آن جلوگیری کنید.

وردپرس و ووکامرس

نصب وردپرس و ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

وقت آن است که با وردپرس کار را شروع کنید. قبل از شروع ایجاد و طراحی فروشگاه اینترنتی خود، باید وردپرس را نصب کنید و اگر یک میزبان وردپرس خوب انتخاب کرده باشید، این کار بسیار آسان است.

اگر از هاست های بهینه شده برا وردپرس استفاده کنید خودکار وردپرس برای شما نصب می شود و نیازی به نصب دستی ندارد. همین امر برای برنامه های میزبانی WooCommerce آن صدق می کند WooCommerce که به طور خودکار همراه با قالب ویترین فروشگاه WooCommerce نصب می شود. این یک ویژگی خارق العاده است، زیرا بسیاری از کار ها به صورت خودکار انجام می شود و در وقت شما صرفه جویی می کند.

اگر برنامه WooCommerce را انتخاب کرده اید که به صورت خودکار آن را برای شما نصب می کند، اگر وردپرس را نصب کرده اید، اکنون زمان نصب افزونه WooCommerce است تا بتوانید با ساخت فروشگاه آنلاین خود ادامه دهید. هنگامی که WordPress و WooCommerce را نصب کرده اید، وارد شوید و تنظیم داشبورد خود را شروع کنید. برای شروع راه اندازی فروشگاه خود، باید بر روی اعلان “Welcome to WooCommerce” کلیک کنید تا نصب سریع و راه اندازی WooCommerce به سرعت انجام شود.

به محض ظاهر شدن مراحل آن ها را دنبال کنید شما باید اطلاعاتی مانند مکان فروشگاه خود را وارد کنید، ارز موردنظر را که می فروشید و اینکه آیا کالاهای فیزیکی را حمل می کنید و مالیات فروش را می گیرید را ثبت کنید. همچنین می توانید روش پرداختی مانند زرین پی یا درگاه پرداخت مستقیم را انتخاب کنید.

انتخاب قالب فروشگاهی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

در هنگام شروع کار متوجه می شوید که ووکامرس یک قالب ویترین را به طور خودکار بارگیری کرده است. اگر راضی هستید که به این قالب پایبند باشید، در صورت نیاز باید آن را تغییر دهید. اگر می خواهید همه چیز را تغییر دهید، اکنون زمان مناسبی برای انتخاب و نصب یک قالب جدید برای تعیین چیدمان و طراحی فروشگاه آنلاین شما است.

شما می توانید مستقیماً در کتابخانه قالب وردپرس به جستجوی قالب وردپرس بپردازید، یا قالب فروشگاه خود را از ژاکت خرید کنید. هزاران قالب برای انتخاب وجود دارد، در اینجا چند نکته مفید برای انتخاب قالب مناسب برای شما آورده شده است.

مراقب قالب های رایگان باشید

بسیاری از قالب های رایگان با کیفیت خوب وجود دارد، و برای شروع بسیار مناسب هستند، اما همیشه قبل از نصب یک قالب رایگان فکر کنید. آیا بررسی های لازم را انجام داده اید؟ آیا ویژگی های مورد نیاز شما را دارد؟ پرسیدن سوالاتی از این دست از خود در محافظت از نصب قالب با طراحی نا مناسب کمک می کند. مطمئن شوید که یک قالب تجارت الکترونیک را انتخاب کرده اید. می توانید قالب را در وردپرس فیلتر کنید تا فقط قالب تجارت الکترونیکی را مشاهده کنید، در غیر این صورت ممکن است در نهایت با یک قالب وبلاگ روبرو شوید که برای فروش محصولات طراحی نشده است!

ویژگی های داخلی را عاقلانه انتخاب کنید

هنگامی که قالب ها را در وردپرس فیلتر می کنید، همچنین خواهید دید که می توانید ویژگی هایی را که می خواهید قالب شما در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید. اگر نمی خواهید بعداً وقت خود را برای نصب افزونه ها صرف کنید، این کار می تواند برای شما مفید باشد. با این حال، این قالب های تجاری با ویژگی های بیشتر همراه هستند و اغلب بارگیری آن ها با سرعت کمتری انجام می شود.

روش دیگر، شما می توانید به سادگی به داشبورد خود بروید، بر روی ظاهر، سپس قالب ها کلیک کنید و از این طریق یکی از کتابخانه های وردپرس را انتخاب کنید. پس از یافتن قالبی که دوست دارید، آن را نصب کنید تا بتوانید سفارشی سازی را شروع کنید!

سفارشی سازی فروشگاه اینترنتی

برای تغییر تنظیمات طرح زمینه خود، در فهرست داشبورد خود به Appearance بروید، سپس گزینه Customize را انتخاب کنید. با این کار می توانید طراحی قالب خود را تغییر دهید، از رنگ ها و صفحه آرایی گرفته تا تایپوگرافی و موارد دیگر.

هنگام ساخت فروشگاه آنلاین خود اطمینان حاصل کنید که صفحات مربوطه را که نیاز دارید اضافه کنید. برای یک فروشگاه اساسی، به موارد زیر احتیاج دارید:

  • یک صفحه اصلی
  • صفحات دسته بندی ، مانند “کفش مردانه” یا “کفش زنانه”
  • صفحات محصول
  • یک صفحه درباره
  • صفحه ای که سیاست های حمل و نقل و بازگشت شما را توضیح می دهد

صفحات جدیدی را که لازم دارید اضافه کنید و اطمینان حاصل کنید که انتخاب های طراحی شما در قالب فروشگاه اینترنتی شما سازگار است. به موارد زیر فکر کنید:

 

  • طرح رنگی شما
  • قلم ها
  • صفحه آرایی
  • دکمه ها
  • منو های پیمایش
  • هدر و پاورقی
  • آرم شما

قالب خود را مطابق با هویت برند فروشگاه خود سفارشی کنید و همیشه به یاد داشته باشید که در مورد مخاطبان هدف خود فکر کنید، این به شما کمک می کند تا با انتخاب های مختلف خود، فضای مناسب را ایجاد کنید!

افزودن محصولات به فروشگاه اینترنتی

یک فروشگاه اینترنتی به محصولات نیاز دارد و اکنون زمان افزودن آن ها است به برگه محصولات در داشبورد وردپرس خود بروید، سپس روی افزودن جدید کلیک کنید .

عنوان و توضیحات محصول

شما باید نام محصول خود را بگذارید و سپس توضیحات دقیق محصول را بنویسید. وقت خود را صرف این کار کنید، توضیحات متقاعد کننده و کاملاً مکتوب برای تشویق مشتریان شما برای خرید محصول مهم است.

دسته های محصول را ایجاد کنید

سپس می توانید دسته های محصول را در سمت راست ایجاد کنید. دسته بندی محصولات به سازماندهی فروشگاه ایننرنتی شما کمک می کند و مشتریان می توانند محصولات مناسب را پیدا کنند. برای ایجاد دسته های جدید و افزودن محصولات به آنها، کافی است بر روی افزودن دسته جدید محصول را کلیک کنید .

داده های محصول را اضافه کنید

در پایین صفحه، یک جعبه داده محصول پیدا خواهید کرد. اینجا جایی است که شما تمام اطلاعات ضروری محصول (از قیمت گذاری تا حمل و نقل) ، چه یک محصول مجازی، چه مقدار دانلودی و غیره را برای محصول اضافه می کنید.

یک توضیح کوتاه در مورد محصول اضافه کنید

شما قبلاً توضیحات کاملی از محصول را نوشتید، اما اکنون این فرصت را دارید که یک نسخه خلاصه را بنویسید، تا وقتی مشتریان در جستجوی چندین محصول هستند به راحتی آن را پیدا کنند.

عکس های محصول را بارگذاری کنید

مهم ترین مرحله، شما باید عکس های محصول را بارگذاری کنید، تا مشتریان شما ببینند چه چیزی را می خرند!

شما باید یک تصویر اصلی محصول را انتخاب کنید و سپس می توانید عکس های گالری را برای مشتری اضافه کنید تا از طریق آن تصاویر را ورق بزنند تا تصور کاملاً از محصول بدست آورید. برای تصویر اصلی بهتر است از یک عکس واضح و رو به جلو استفاده کنید، سپس برای بقیه عکس های گالری، از زوایا و زمینه های مختلف عکس بگیرید.

هنگامی که تمام جزئیات محصول خود را وارد کردید و از عکس ها و توضیحات محصول خود راضی بودید، برای راه اندازی محصول در وب سایت خود، روی انتشار کلیک کنید !

مجهز کردن فروشگاه اینترنتی به درگاه پرداخت آنلاین
افزونه های مفید فروشگاه اینترنتی را انتخاب و نصب کنید

شما تقریباً آماده راه اندازی فروشگاه اینترنتی جدید خود هستید. اما شاید احساس می کنید چیزی از دست رفته است؟ شاید توصیه نامه یا فرم تماس با ما تا افراد بتوانند در یک خبرنامه ثبت نام کنند؟ اگر این ویژگی ها درون قالب شما قرار نگرفته است، نگران نباشید.

با نصب افزونه ها به راحتی می توانید عملکرد های اضافی مانند این موارد را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید. افزونه ها مانند برنامه ها هستند، ویژگی ها و عناصر اضافی را برای افزودن به سایت شما فراهم می کنند برای شخصی سازی بیشتر فروشگاه یا پر کردن کم بود های عملکردی عالی هستند. هزاران افزونه در فهرست افزونه های وردپرس و فروشگاه افزونه های ووکامرس وجود دارد، بنابراین شما گزینه های مختلفی دارید. درست مانند قالب، درباره ی به روز بودن و قابل اعتماد بودن افزونه هایی که نصب می کنید مراقب باشید.

در اینجا برخی از عملکرد هایی که ممکن است بخواهید به فروشگاه خود اضافه کنید وجود دارد:

  1. اقدامات امنیتی اضافی فروشگاه خود را با افزونه ای مانند Sucuri یا WordFence ایمن کنید .
  2. توصیفات با استفاده از افزونه ای مانند Strong Testimonials نظرات کاربران را جمع آوری و منتشر کنید .
  3. فرم های اشتراک ثبت نام خبرنامه را با افزونه ای مانند MailPoet یا MailChimp ایجاد کنید .
  4. مکان یاب فروشگاه با استفاده از افزونه ای مانند WP Store Locator به مشتریان کمک کنید دفتر فروشگاه شما را پیدا کنند .
  5.  
  • SEO – با افزونه ای مانند Yoast SEO ، رتبه بندی فروشگاه خود را در نتایج موتور جستجو افزایش دهید.

اکثر افزونه ها با نسخه رایگان ارائه می شوند، اما برای برخی از آن ها باید هزینه آن را پرداخت کنید، بنابراین قبل از خرید بررسی های لازم را انجام دهید.

بررسی های نهایی را انجام دهید، سپس منتشر کنید

شما برای راه اندازی فروشگاه خود راه طولانی را طی کرده اید!

از انتخاب میزبانی تا سفارشی سازی ویترین فروشگاه و نصب افزونه ها، اکنون باید یک فروشگاه آنلاین کاملاً شکل گرفته و آماده هستید تا فروش مجازی داشته باشید. اگرچه قبل از شروع انتشار، بهتر است سریع تمام مراحل را چک کنید.

شما نمی خواهید که اشتباهی وارد فروشگاه شما شود در بهترین حالت، بد به نظر می رسد و در بدترین حالت مشتریان احتمالی را از این کار دور می کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد که باید هنگام انجام بررسی های نهایی به آن ها توجه کنید:

پیوندهای اشتباه، خراب یا گمشده. اطمینان حاصل کنید که تمام پیوندهای فروشگاه شما کار می کنند و آن ها به جایی که باید می روند. کپی کردن پیوند اشتباه باعث این کار می شود، بنابراین این مورد را بررسی کنید!

اشتباه تایپی در بعضی موارد اتفاق می افتد، بنابراین مطالب خود را با دقت بخوانید و کلمات غلط املایی یا جملات نا تمام را مجدد بنویسید.

تصاویر بسیار مهم هستند اطمینان حاصل کنید که همه آن ها به سرعت بارگیری می شوند.

وقتی مطمئن شدید که یک فروشگاه اینترنتی خوب و با کیفیت دارید آن را انتشار دهید.

امیدواریم شما با خواندن این مقاله با نحوه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در فرکام آشنا شده باشید و با استفاده از آن بتوانید هر چه سریع تر فروشگاه خود را راه اندازی کنید.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: WooCommerce, آموزش کامل ساخت فروشگاه اینترنتی, افزونه Woocomerce, خرید هاست برای فروشگاه اینترنتی, دامنه و هاست فروشگاه اینترنتی, راه اندازی فروشگاه اینترنتی, سایت سازها, سیستم مدیریت محتوا, سیستم مدیریت محتوا وردپرس, طراحی سایت وردپرس, طراحی فروشگاه اینتنرنتی, طراحی فروشگاه اینتنرنتی فرکام, فروش تجارت الکترونیکی, فروشگاه آنلاین, ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

14 تفاوت بارز در بازاریابی B2C و B2B

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها

بازاریابی B2B به نوعی از بازاریابی اطلاق می‌شود که در آن یک شرکت محصولات خود را برای ارائه به شرکتی دیگر تبلیغ می‌کند و در واقع مشتریان اصلی، دیگر کسب‌و کارها می‎‌باشد. اما در بازاریابی B2C، یک شرکت فرآیند بازاریابی محصولات خود را برای ارائه به افراد غیر رسمی برنامه ریزی می‌کند. در این مقاله از طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام با تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها  شما را  آشنا خواهیم ساخت.

بازاریابی B2B چیست؟

 بازاریابی B2B

 بازاریابی B2B

بازاریابی B2B (کسب‌وکار به کسب‌وکار) نوعی بازاریابی محصولات برای کسب‌وکار یا دیگر شرکت ها می‌باشد که برای استفاده در تولید کالاها، استفاده در عملیات عمومی کسب‌وکاری (همانند منابع اداری)، یا برای فروش مجدد به دیگر مصرف‌کننده‌ها به‌کار می‌رود.

بازاریابی B2C چیست؟

بازاریابی B2C نوعی از بازاریابی است که به کسب و کارها کمک می کند تا به طور موثر و متقاعدکننده‌تر با مصرف کنندگان ارتباط برقرار کنند. به جای فروش نرم افزار حسابداری یا SaaS به یک شرکت، شما محصولات خود را به طور مستقیم برای مصرف کنندگان فردی بازاریابی می کنید.

یک نمونه از بازاریابی B2C تبلیغات تلویزیونی برای محصولات مصرفی است. شما یک چیپس که خیلی خوشمزه به نظر می رسد را در تبلیغات تلویزیونی می بینید و تصمیم می گیرید دفعه بعدی که به سوپر مارکت رفتید، آن را امتحان کنید.

با این حال فقط محصولات فیزیکی نیستند که می‌توان برای آن‌ها بازاریابی B2C انجام داد. اگر صاحب یک سایت ارائه دهنده دوره‌های آموزشی باشید، می‌توانید با ایجاد حق عضویت برای دسترسی دوره‌ها، فعالیت بازایابی مشابهی انجام دهید.

مطمئناً مشتریان شما محصول‌ شما را از یک قفسه در مغازه انتخاب نخواهند کرد. با این حال، نحوه ارتباط با آنها بسیار متفاوت از صاحب فروشگاه گچ و سیمان است.

تفاوت اصلی این است که ارتباط شما به طور عمده در اینترنت و در فروشگاه اینترنتی شما صورت می گیرد. به علاوه، شما بایدبه مشتری آینده نگر خود آموزش دهید که با محصول آموزشی شما چگونه می تواند زندگی خود را بهبود بخشد.

 بازاریابی B2C چیست؟

 بازاریابی B2C

۱۴ تفاوت‌ بازاریابی B2B و B2C

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها

تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوتهای آنها

1- عباراتی با کپی ساده در برابر عباراتی مختص به صنعت

نسخه‌ای که در برابر مصرف‌کنندگان استفاده می‌شود اغلب باید به یک زبان ساده‌تر و مرتبط نوشته شده باشد، از طرفی دیگر بازاریابان می‌توانند از عباراتی مختص صنعت در نسخه B2B استفاده ‌کنند تا خوانایی افزایش پیدا کند. این اصطلاحات مخصوص یک صنف؛ ممکن است به مذاق یک فرد غیررسمی خوش نیاید، اما می‌تواند به‌عنوان یک خلاصه به‌کار رود تا با مشتریان ایده‌آل ارتباط برقرار کند، لذا بازاریابان می‌توانند محتوایی مفهومی را بدون اینکه کلمات زیادی در آن به‌کار رود ایجاد کنند.

۲- احساسات در برابر منطق

درحالیکه بازاریابی B2C به‌دنبال معامله و ایجاد سرگرمی است خریداران B2B می‌خواهند در کار عملکرد داشته باشند و از دستاوردهای خود شناخت داشته باشند. به‌منظور کسب اعتماد و ایجاد روابط با خریداران B2B دارندگان باید خود را با تسهیم اطلاعات مرتبط به‌عنوان شریک در نظر بگیرند تا به اکسل مشتریان در حرفه‌ها و شغل‌هایشان کمک کند.

۳- مختصرنویسی در برابر بیان جزییات

مشتریان به‌دنبال محتوایی هستند که سرگرم‌کننده باشد و هضم آن‌ها ساده باشد. آن‌ها به جای اینکه دنبال محتوایی با جزییات زیاد باشند به دنبال اطلاعات قابل اشتراک‌گذاری و مفیدند، لذا پیام بازاریابی B2C خلاصه و مبتنی بر مزیت است. یک مخاطب B2B عادت کرده است که با فروش‌ها و افراد حرفه‌ای بازاریابی به وجد بیاید، افرادی که از محصولات و خدمات خود تشریح دقیقی را ارائه می‌دهند چیزهایی همانند مشخصات و ویژگی‌ها. برای بازاریابان B2B مهم است که ویژگی‌ها و مشخصاتش را در ارتباطات بازاریابی‌شان بگنجانند لذا مخاطب اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری را در دست دارد.

۴- محتوایی با تاثیرگذاری سریع در برابر محتوای با قالب‌های طولانی

نسخه‌های کوتاه و فوری توجه مخاطبین بازاریابی B2C را جلب می‌کند و منجر به تبدیل می‌شود، بخصوص به‌هنگام تبلیغ محصولات کم‌قیمت. از طرفی محتوای B2B باید طولانی‌تر باشد و جزییات بیشتری داشته باشد تا باعث شود برند اعتماد مخاطب را جلب کند و اطلاعات مناسبی را ارائه دهد که متناظر با سیر و سفر مشتری است.

۵- وفاداری برند در مقابل رابطه برند

یک مخاطب وفادار بازاریابی B2C لزوما نیازی ندارد که رابطه نزدیکی با برند داشته باشد. آنها می‌توانند به‌سادگی برند را دنبال کنند، محتوا را به اشتراک بگذارند و هر از چند گاهی خرید کنند. بازاریابان B2B باید روابطی نزدیک را با خریداران متعدد در سازمان ایجاد کنند و این روابط را با ایجاد ارزش و حفظ ارتباط به وجود آورند تا بتوانند اعتمادشان را جلب کنند.

۶- تصمیم‌گیرندگان تکی در برابر زنجیره فرمان‌ها

این چرخه فروش‌ها برای بازاریابی B2C و B2B خیلی متفاوت است. مصرف‌کنندگان اغلب تصمیمات سریع‌تری می‌گیرند. آن‌ها کمی تحقیق می‌کنند، از دوستانشان سوال می‌پرسند و بازبینی‌ها و توصیفات را می‌خوانند، اما این در مقایسه با فرآیند خرید B2B زمان کمتری می‌برد که این شامل تدارکات، حسابداری، بازبینی‌ها از سمت سهامداران متفاوت و تایید تصمیم‌گیرندگان می‌باشد.

۷- وضعیت در برابر شناخت

بیشتر مصرف‌کنندگان محصولی را خریداری می کنند که به آن‌ها کمک کند وضعیت اجتماعی‌شان را ارزیابی کرده و آن را بیان کنند، لذا بازاریابان B2C باید چنین تاثیر اجتماعی را در پیغام آنها مشمول کنند. درعین‌حال مشتریان B2B با انگیزه‌های متفاوتی تحریک می‌شوند. آن‌ها نه تنها براساس اینکه یک محصول یا خدمات به سازمان نفع می‌رساند تصمیم‌گیری می‌کنند بلکه بر این اساس که آیا این می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا کارها را با تاثیر بیشتری پیش ببرند و در کارشان برتری پیدا کنند و در حرفه‌شان پیشرفت داشته باشند.

۸- رضایت سریع در مقابل پرورش روابط

خریداران B2C اغلب برای نیازهای فوری خود خرید می‌کنند. آنها می‌توانند در طول چند دقیقه تصمیم‌گیری کنند، مساله خود را حل کنند و در این مسیر پیش روند. بنابراین پیام بازاریابی برای محصولات یا خدمات B2C روی رضایت سریع، راحتی و سادگی کاربرد تاکید دارد. از طرفی خریدهای B2B چرخه‌های خرید طولانی‌تری دارند و به تلاش بیشتری در زمینه نقش بازرگان در پرورش روابط نیاز دارند که با ارائه نیازهای چند سهامداری که در فرآیند خرید دخیل شده‌اند محقق می‌شود.

۹- روابط یکبار مصرف در برابر روابط بلندمدت

برخلاف محصولات مصرف‌کننده خریدهای B2B اغلب مبتنی بر قراردادند. روابط یا چندماهه هستند یا حتی چند ساله، که تاثیر تصمیم برای خرید را پراهمیت‌تر می‌کند. درحالیکه بازاریابان B2C زمان و تلاش بیشتری را در یافتن بازارهای جدید یا مجراهای توزیع صرف می‌کنند، بازاریابان B2B روی ایجاد روابط بلندمدت تمرکز دارند، که این منجر به تجدید قرارداد و حجم بالاتر خرید می‌شود.

۱۰- ایجاد موفقیت ناگهانی و بازی کردن یک بازی طولانی

بیشتر محصولات مصرف‌کنندگان بازاریابی‌شان را روی بدعت و هیجان می‌گذارند. سرمایه‌گذاری بودجه زیاد تبلیغاتی برای ایجاد موفقیت ناگهانی کار رایجی نیست. بازاریابان B2B روی بازی طولانی تمرکز دارند که از استراتژی‌های درونی و بازاریابی محتوا استفاده می‌کنند تا روابطی را به‌کار برند و روابطی را با مشتریان حفظ می‌کند.

۱۱- جلب توجه در برابر حفظ توجه

مصرف‌کنندگان خیلی زود توجهشان از چیزی گرفته می‌شود. آن‌ها اغلب تمایل ندارند که زمان و توجه زیادی به محتوا کنند و هم‌زمان خرید بکنند. بازاریابان B2C باید مفاد بازاریابی‌ای را به‌وجود بیاورند که بتواند سریع جلب توجه کند و مشتریان را به گرفتن تصمیم سریع در خرید تشویق کند. از طرفی خریداران B2B تمایل دارند که زمانی را روی درک جزییات یک محصول یا خدمات صرف کنند. مفاد بازاریابی باید جوری طراحی شوند که توجه مخاطبین را با محتوای مرتبطی حفظ کند که آنها را آموزش دهد و به آن‌ها در تصمیم‌گیری کمک کند.

۱۲-آگاهی برند در برابر رضایت مشتری و حفظ آن

بیشتر بازاریابان B2C روی تلاش برای ایجاد آگاهی برند تمرکز دارند و در عین حال اکثریت بازاریابان B2B منابع زیادی را برای اولویت‌بندی رضایت و حفظ مشتری صرف کند چرا‌که هر مشتری یا حساب نشان دهنده درآمدی زیادی در طولانی مدت است. چرخه طولانی فروش در بازاریابی B2B به معنی منابع بیشتر است که توسط خریدار سرمایه‌گذاری شده تا یک مشتری را ثبت کند و یا برنده یک قرارداد باشد. از دست دادن یک مشتری عموما تاثیر بالاتری روی کسب‌وکار B2B به نسبت B2C دارد.

۱۳-سرعت و سادگی در برابر عملیات و پیچیدگی

مصرف‌کنندگان به‌دنبال سادگی و کاربردی ساده‌اند. یک تجربه پیچیده کاربری تاثیر قابل توجهی روی تبدیل می‌گذارد. از طرفی مشتریان B2B بیشتر تمایل دارند که وارد فرآیندهای طولانی‌تری شوند تا بتوانند حسابی با کاربران متفاوت ایجاد کنند تا از ویژگی‌هایی همانند شخصی‌سازی براساس نقش هر کارمند و بودجه تصویب شده‌اش بهره ببرند. به‌علاوه تجارت الکترونیکی B2B و خریداران آفلاین اغلب به‌دنبال گزینه‌های بیشتری در فرآیند پرداخت هستند، همانند استفاده از اعتباری توسعه یافته که به یک فرآیند برای راه‌اندازی نیاز دارد.

۱۴- تقسیم برند و شخصی‌سازی بیش از حد

بازاریابان B2C اغلب بخش‌هایی که مرتبط به سبک زندگی است و اغلب بزرگ و توسعه یافته هستند را مورد هدف قرار می‌دهند. بازاریابان B2B بیشتر دوست دارند که از تحلیل‌هایی قابل پیش‌بینی استفاده کنند که به آن‌ها امکان ساخت پروفایل‌های دقیقی از مشتری را می‌دهد که در ایجاد پیشنهادات شخصی برای هر مشتری به آن‌ها کمک می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: طراحی سایت فروشگاه اینترنتی , طراحی فروشگاه اینترنتی فرکام , ,
:: برچسب‌ها: B2C, بازاریابان B2b, تجارت B2b, تعریف بازاریابی B2C, تعریف بازاریابی B2C و B2B, تعریف بازاریابی B2C و B2B و تفاوت آنها, تعریف بازاریابیB2B, طراحی سایت فروشگاه اینترنتی, طراحی فروشگاه اینترنتی, مشتریان B2B, نرم افزار کسب و کار B2B ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سمیرا میرکاظمی
ت : سه شنبه 28 ارديبهشت 1400
.
موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی